… for jeg har fått et kall

Frem til i går har mannedyret og jeg spilt Pokémon GO sammen på hans mobil, for min iPhone 4S var rett og slett for gammel, treg og dårlig. Nå høres det ut som jeg har kjøpt ny telefon bare for å spille Pokémon GO, men sannheten er at den ikke funket lenger – apper bare stoppet, skjermen låste seg, osv. I tillegg var det skikkelig dårlig plass på den! Så nå har jeg oppgradert til en iPhone 5S jeg fant på tilbud hos Elkjøp, og jeg gikk rundt 8 km i går mens jeg jaktet på Pokémon. Det resulterte i NI nivåer, så jeg er snart på level 10, faktisk – etter én dag med spilling. Jeg startet nemlig helt på nytt med min egen bruker, med Pikachu som start-Pokémon, hehe!

Så i dag skal jeg ta en tur til (før det begynner å regne), mens jeg bare nyter å ha kort hår!Håper du har en finfin tirsdag!

Beautiful Monday: Clara Oswald

Som nevnt var jeg litt inspirert av Jenna Coleman fra Doctor Who da jeg klippet meg i går. Hun er så fransk chic at jeg kan nesten ikke få nok!

Hvis dere ikke har sett Doctor Who og dermed ikke vet hvem dette (eller Amy Pond!) er… Da vet dere hva dere skal gjøre!

Her er forresten et bedre bilde av den nye meg. Litt bustete, men sånn går det når man aldri børster håret!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin mandag!

Cut it ’cause it’s hot

Hei og hå, nå er jeg tilbake i Trondheim! Jeg har masse masse bilder å vise dere fra Lofoten, men jeg har ikke overført til PC-en ennå. Det kommer! 

APROPOS INGENTING, nå har jeg vært litt impulsiv og klippet håret mitt. Eller, impulsivt var det jo eeegentlig ikke, for jeg har tenkt på dette lenge. Først da jeg så Jenna Coleman i Doctor Who, og så da alle ville ha Noora-sveisen (fra SKAM). Og så bare… Gjorde jeg det!

Det ble bare smådårlige mobilbilder denne gangen, men HERREGUD, se så mye kortere! Det er halvbløtt ennå på bildene, så det blir nok litt mer volum og kanskje mer krøll, og dermed enda litt kortere, men you get the picture (bokstavelig talt, haha).

Det var veldig skummelt da jeg tok opp saksen og tok halve håret på den ene siden på én gang, men nå liker jeg det veldig godt. Det er langt nok til å ha i hestehale og til og med en liten flette, men kort nok til at jeg får det helt vekk fra nakken – og dét blir deilig! Jeg kommer nok til å savne å ha litt mer lengde, men samtidig så er det jo bare hår, og hår vokser ut igjen. Gleder meg til en litt lettere hårhverdag!

Så, hva synes dere om min nye frisyre?

Makeup Mekka Matte Lipsticks

Hei!

For en tid tilbake var det Try Me-pris (29 kroner) på to matte leppestifter fra Makeup Mekka, Speedy og Free. Jeg synes alltid det er gøy med noe nytt, og spesielt leppestiftfronten, så jeg bestilte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg så med én gang at Free var altfor lys for meg, men Speedy falt virkelig i smak. Før jeg tok dem på, that is…

Denne formelen funket bare ikke for meg. ALTfor tørr, slik at produktet ble kakete og ujevnt, og om man presset leppene sammen så forsvant/forflyttet litt av fargen seg. Dette minner meg veldig om de forrige matte fargene deres, bare at disse nye var enda verre! Fargene i seg selv var jo ikke så verst, men når konsistensen er så vanskelig å jobbe med var det altså ikke verdt det for min del. Heldigvis kostet de bare 29 kroner til sammen!

Forresten, nå blir jeg borte en stund. Jeg drar nemlig til Nord-Norge i kveld, og skal være der frem til fredag kveld. Jeg skal møte litt av slekta til mannedyret (som jeg aldri har møtt før), og så skal vi leie bil og ta en roadtrip i Lofoten. Det blir så gøy! Håper dere får en skikkelig fin uke, så hører dere fra meg neste helg!

Gotta catch ’em all

Om dere er på min alder/deromkring, husker dere kanskje da vi samlet på Pokémon-kort, “kjempet” med dem (uten at noen kunne reglene) og byttet oss imellom. Da kort med glins var de største skattene, men alt jeg ville ha var en Ponyta.


Basic kan du være sjæl… (gaming.wikia.com)

Jeg husker vi pleide å leke Pokémon-trenere på barneskolen, der vi kastet imaginære Pokéballer og kjempet mot hverandre på fotballbanen. Trenger jeg å si at vi ikke akkurat var klassens kuleste? Vel, kul eller ikke, vi hadde det i hvert fall gøy. Og så så vi selvfølgelig Pokémon-serien på TV2 på morgenen i helgene! Kort fortalt, vi elsket Pokémon. ELSKET! Men så var det ikke kult mer, kortene ble lagt bort, og TV-serien ble ikke mer enn et nostalgisk øyeblikk vi zappet oss forbi…

Juli, 2016. Jeg hadde vel ikke tenkt på Pokémon på ekstremt lenge (annet enn i drømmene mine – Ponyyytaaaa ♥). Mannedyret og jeg lurte på hva i all verden vi skulle finne på: Jeg ville ut i sola, han ville sitte og spille/programmere (jeg er aldri helt sikker på hva han egentlig holder på med). OG SÅ lastet han ned Pokémon GO, og vi er seriøst helfrelst. 


A DREAM COME TRUE!

Nei, Pokémon GO er ikke offisielt sluppet i Norge ennå (faktisk bare i USA, Australia, New Zealand og Tyskland, tror jeg), MEN hvis du klikker deg inn på 730.no sin artikkel HER får du se triksene som bringer appen til din smarttelefon. Enklest er det om du har Android, men oppskriften for iPhone fungerer også (jeg har testet). Og bare så dere vet det: Pokémon kan dukke opp på de merkeligste steder!

Vi startet forrige lørdag. og på mindre enn en uke (der vi kun har vært ute når mannedyret har vært hjemme, det vil si etter kl. 18 på hverdagene) har vi fanget over 200 Pokémon, derav rundt 50 unike (det er sykt mange Zubat, Drowzee og Pigdey i Trondheim, så vi har mange av hver). Akkurat nå har jeg veldig lyst til å finne en Eevee, og så har vi jo såklart Ponyta – men flamme-Pokémon er tydeligvis ganske sjeldne, for vi har ikke sett noen!

Har du prøvd Pokémon GO?

Billig vs. dyrt: Volume Million Mascara

Jeg må bare si at jeg eeelsker å finne billigere alternativer, spesielt når det gjelder varer som man bruker til vanlig. Som mascara! Jeg nevnte L’Oréal Volume Million Lashes Mascara i dette innlegget, og denne tenker jeg å kjøpe igjen, for den fungerer virkelig bra. Så, hvor er den billigst?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På norske nettbutikker som Coverbrands og Blush koster produktet 179 kroner. Denne prisen gjelder såvidt jeg vet også på H&M og Vita. Jeg kjøper som oftest mascara på tilbud til rundt hundrelappen (og dette er litt av grunnen til at jeg bytter ganske ofte), så da blir 180 kroner litt mye for min del. MEN hva med utenlandske nettbutikker, som for eksempel Feelunique?

Feelunique er en nettbutikk jeg har bare gode erfaringer med, og som oftest har de veldig gode priser sammenlignet med norske butikker. Og jammen fant jeg ikke Volume Million Lasher der!


(De har ikke vanlig svart, men “Extra Black”… Svart er da svart!?)

I skrivende stund tilsvarer sju britiske pund i underkant av 78 kroner. Det er en hundrelapp i prisforskjell, det! Det som derimot er litt dumt, er at Feelunique nå har fri frakt kun om du handler over 200 kroner. Men når jeg fant micellar-rensevann på tilbud, ble de 40 kronene i fraktavgift godt inntjent og vel så det, og da er det helt i orden. Anbefaler Feelunique til kjøp av L’Oréal-produkter!

Har du handlet på Feelunique før?

Beautiful Monday


(lookbook.nu)

Mandagen er her nok en gang, og da er det fint med litt antrekksinspirasjon, hva? I Trondheim er det grått og fare for regn, så jeg kjører bare jeans og en basic topp. Jeg har forresten besøk av nevøen min på seks år denne uka, så i dag skal vi gå oss en tur i byen og se om vi finner noe fint. Ha en fin dag!

Fretex-shorts

Husker dere at jeg hadde sykt lyst på denne shortsen fra H&M? Vel, jeg prøvde den, og den ble absolutt ikke kjøpt. Fordi jeg ikke liker å vise frem rumpa mi til alle og enhver, og da er det ikke noen vits i å kjøpe en denimtruseSlik er det nemlig med cirka 90% av shortsene jeg har sett i butikkene i år, noe som er grunnen til at jeg ikke har kjøpt meg ny shorts. Vel, til nå.

Fordi jeg gikk en tur på Fretex for å kjøpe blomsterpotter (til 10 kr, win!), og så kikket jeg litt, da. Og så fant jeg denne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En helt vanlig, lang dongerishorts, høy i livet, i ordentlig denim. Ikke noe elastikk her, nei! Jeg prøvde den, og fant ut at den var vel verdt de 69 kronene. På bildet over er den jo ganske maskulin og helt ærlig litt pensjonist-aktig ut (hvis det er lov å si), men det var jo enkelt å gjøre noe med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med oppbrettede ben og et fint belte ble den cirka super, og så slipper jeg å gå og trekke den ned bak, for den går halvveis ned på låret. Ser også for meg at den kan bli kul med bukseseler til. Hurra for gjenbruk og Fretex!

#gjenbruk #fretex #engangtil