Cut it ’cause it’s hot

Hei og hå, nå er jeg tilbake i Trondheim! Jeg har masse masse bilder å vise dere fra Lofoten, men jeg har ikke overført til PC-en ennå. Det kommer! 

APROPOS INGENTING, nå har jeg vært litt impulsiv og klippet håret mitt. Eller, impulsivt var det jo eeegentlig ikke, for jeg har tenkt på dette lenge. Først da jeg så Jenna Coleman i Doctor Who, og så da alle ville ha Noora-sveisen (fra SKAM). Og så bare… Gjorde jeg det!

Det ble bare smådårlige mobilbilder denne gangen, men HERREGUD, se så mye kortere! Det er halvbløtt ennå på bildene, så det blir nok litt mer volum og kanskje mer krøll, og dermed enda litt kortere, men you get the picture (bokstavelig talt, haha).

Det var veldig skummelt da jeg tok opp saksen og tok halve håret på den ene siden på én gang, men nå liker jeg det veldig godt. Det er langt nok til å ha i hestehale og til og med en liten flette, men kort nok til at jeg får det helt vekk fra nakken – og dét blir deilig! Jeg kommer nok til å savne å ha litt mer lengde, men samtidig så er det jo bare hår, og hår vokser ut igjen. Gleder meg til en litt lettere hårhverdag!

Så, hva synes dere om min nye frisyre?

16 kommentarer

Siste innlegg