Seaside

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For én gangs skyld kom jeg på at jeg faktisk hadde med meg kameraet og gikk en tur i fjæra. Så cirka ingenting på grunn av sola, så fokus ble litt her og der, men det var SOL, så det går bra.


For once, I remembered that I actually brought my camera and went for a walk on the beach. I saw just about nothing due to the sunlight, so the focus is all over the place, but the SUN was SHINING, so it’s okay.

Ting som gjør meg glad

♥  at man kan endre skriftstørrelse i blogginnleggene uten å måtte HTML-e rundt

♥  å ta skrivepauser med fargeleggingsbøkene mine

♥  solskinn

♥  at de spiller The Killers på radioen

♥  Lille My-koppen min

♥  at plantene mine kvikner til etter vinterdvalen sin

♥  vårspillelista mi:

♥  at jeg har lagt ned mye tid i masteroppgaven min tidligere i år, slik at jeg kan ta det litt med ro nå

Hva gjør deg glad?

 

That glow

Jeg er veldig glad i frisk, naturlig hud som liksom gløder litt. Mitt hemmelige våpen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shimmering Facial Whip fra ELF er en genial liten sak. Den ser nokså uskyldig ut i sin enkle forpakning, og ut fra prisen forventer man seg kanskje ikke tidenes resultat. Men den har blitt en av mine absolutt favoritter når det gjelder å få litt glød! Jeg bruker den rett og slett som en highlighter på kinn- og brynbein, neserygg og amorbue, og kombinert med Bahama Mama for litt farge ser man altså så duggfrisk ut!

Jeg har Facial Whip i fargen Lilac Petal, en skimrende rosafarge som ikke er for kald og ikke for varm – akkurat passe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker cirka en slik mengde hver gang – du trenger faktisk ikke mer for å bruke på kinn- og brynbein, neserygg og amorbue! Jeg klapper produktet lett inn i huden og “smører” forsiktig utover – langsmed kinnbeinet og opp under brynet i en sammenhengende beveglse, nedover nesa og klapper litt på tippen, og så amorbuen til slutt. Og alt du trenger er altså mengden du ser på bildet. Med andre ord: Den holder lenge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om det heter Shimmering Facial Whip så ser det ikke ut som du er glitterfeen etter påføring. Den fungerer jo som en highlighter, og gir en fin glød i stedet for å skimre. Eller, om du bruker nok kan du sikkert se ut som Twilight-vampyrene i sola om du vil, men jeg vet ikke helt om det er dét jeg er ute etter…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du noen hemmelige våpen for å få akkurat den rette gløden?


Here’s my favourite product to get just the right kind of glowing skin: ELF Shimmering Facial Whip in Lilac Petal. It’s really cheap and does perhaps not look like much, but it’s really good. And the bottle lasts forever, as you need just a teeny tiny bit to cover your cheekbones, brow bones, nose ridge and the Cupid’s bow. Despite its name, it luckily doesn’t make you look like a Twilight vampire in the sun, it just gives your face a delicate, healthy glow. What’s your secret weapon to get “that glow”?

Beautiful Monday: Leather

SOUNDTRACK: Here Comes The Sun by The Beatles

Da er påskeferien i aller siste fase, og jeg har hatt det så utrolig fint de siste dagene! Samtidig var det godt å komme hjem også, for man blir litt sliten av å være “på besøk” i fire dager i strekk. Akkurat nå vasker jeg klær for fullt, mens jeg hører på vårspillelista jeg laget i går kveld, printemps (vår på fransk), der jeg har samlet sanger som gjør meg glad.

Vår er for meg ensbetydende med mitt favorittplagg, skinnjakken. Jeg har ordlagt min begeistring for dette ikoniske plagget tidligere, og det virker ikke å nærme seg noen ende med det første. Så, her er vårens første billedlige ode til min aller største favoritt, skinnjakken!


(whi)

Da håper jeg dere har hatt en superfin påskeferie, og at dere gleder dere like mye til å ta frem skinnjakka som jeg?

God påske!

Nå er det tid for årets påsketurer: Først drar vi ut mot sjøen, og så blir det ut på marka med ski og snøscooter og det som er. Ville bare stikke innom en tur før jeg dro og ønske hvem det nå enn er som leser en riktig god påske!


(whi)

Just thought I should stop by and wish you a happy Easter before I’m off to our Easter destinations: first, a trip to the seaside, and then we’re headed for the mountains.

When your brain needs a break

SOUNDTRACK: Ophelia by The Lumineers


(whi)

Jeg begynner å glede meg veldig til å bli ferdig med masteroppgaven min. Jeg er så lei av å være utslitt i hodet, for enten har jeg vondt i hodet pga. veldig spent nakke-/skuldermusklatur, eller så har jeg jobbet hele dagen og er helt død på grunn av det. Nå har jeg derimot tatt meg et par dager fri. Jeg har fremdeles vondt i hodet, men når jeg får slappe av i stedet for å ha dårlig samvittighet – jeg  jo egentlig jobbe hver dag!!! – så får jeg det litt bedre. Det er slettes ikke optimalt mht. tidsfrister og slikt, men det måtte bare bli slik disse dagene denne uka.

Så i dag har jeg værrt og trent, og nå skal jeg kose meg med en smoothie og siste episode av The Mortal Instruments på Netflix. Skuespillerne er urovekkende dårlige, og Mike freaking Chang fra Glee spiller Magnus Bane(!), men det er litt spennende å se, likevel! Hva gjør du i dag?

The Adventure of the Leather Jacket pt. 2

Så, dere husker kanskje dette innlegget?

Jakken har kommet (for flere uker siden, faktisk). Det tok en del (ekstra) tid på grunn av Spring Festival som de tydeligvis har i Kina, men den kom. Og den er FLOTT! Fargen er kanskje litt annerledes enn forventet, men jeg likte den kanskje bedre slik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Litt mørkere enn på bildet, men lyset er ikke alltid på min side…

Våren, kom treng deg på, her skal du meg i skinnjakke finne!


So, you might remember this post?

The jacket has arrived. It took a while as there’s this Spring Festival thing in China, but it came. And it’s GREAT! The colour might be a bit different than pictured, but I think I like it better this way.

You just focus on getting here, Spring, I’m ready!

Beautiful Monday: Lookbook


(lookbook.nu)

Etter at jeg gikk fra Fashionable Monday til Beautiful Monday ved årsskiftet, har jeg faktisk ikke hatt et eneste mandagsinnlegg med antrekk fra Lookbook – noe som egentlig ikke var meningen i det hele tatt, men det har liksom blitt fokus på hår og sminke likevel. Så, det er på høy tid at vi får litt fashionistas inn i bildet igjen!


When I stopped doing Fashionable Monday and went for Beautiful Monday instead in January, I haven’t had one outfit-related post – which wasn’t planned at all, I just ended up focusing on hair and makeup instead. So, it’s about time to bring in some fashionistas!