Audrey

Jeg startet i ny stilling nå på mandag (fremdeles ved samme skole), så nå er dagene mine litt annerledes igjen. Onsdager og torsdager har jeg ikke undervisning de to første timene, for eksempel, så da blir det litt late morgener. Det ble i alle fall sånn i dag!

Ettersom det straks er mars(!), så har jeg begynt å tenke på nytt bullet journal-tema. I mars blir det Audrey Hepburn-måned! Jeg tenker vakre bilder som de under, sitater og enkel design i sort og hvitt. Enkelt, men forhåpentligvis fint!

(whi)


Tror jeg må se Breakfast at Tiffany’s, Roman Holiday og Funny Face for litt ekstra inspirasjon…♥

Everyday jewellery

Som oftest bytter jeg mellom forskjellige smykker, men i det siste har jeg brukt de samme omtrent hver dag. Det gjelder spesielt en ring og et halskjede, mens jeg gjerne bytter på litt forskjellige smykker i ørene.

Dette forgylte halskjedet i sølv kjøpte jeg gjennom jobb, og det kommer fra Nordic Collection. Slike plater er jo veldig i vinden, men jeg synes dette skiller seg ut med mønsteret på overflaten og at platen ikke er 100% rund, for eksempel.

Og så har vi denne gullringen, min eneste gullring, som pleide å være mamma sin og som jeg nå har fått. Jeg ELSKER den. Designet er veldig fint og litt utenom det vanlige, og selvfølgelig blir det mer spesielt av at det har vært mamma sin. Hver eneste dag er den på, og det har jeg tenkt å fortsette med!

Har du noen smykker du bruker hele tiden,
eller liker du å variere?

With flaming locks of auburn hair

Jeg skal kanskje på jobb i dag, men det er ikke før kl. 12 og jeg jobber ikke lengre enn til kl. 16, så det føles litt som vinterferie likevel. God tid til å sminke meg, høre på Bastille og kose meg med frokosten, med andre ord!

Nå er det jo en stund siden jeg viste fjeset mitt her på bloggen, og siden da har jeg faktisk farget håret! Det er en del mørkere med litt mer rødtone, og så har jeg som vanlig holdt meg til semi-permanent farge siden jeg ikke gidder å forholde meg til ettervekst. Mange (venner, familie, kolleger) har ikke merket det, engang, men hvis dere sammenligner med dette bildet så er det en ganske stor forskjell.

Hårbøylene mine er blitt flittig brukt, og i dag bruker jeg den ikledd mørkerødt jerseystoff. Det er ikke alltid håret rundt ansiktet vil samarbeide, og da er det litt fint med litt hjelp. Det er også veldig praktisk at håret ikke faller frem og blir i veien når jeg er på jobb. Go hårbøyle!

PS: Ble så glad da jeg så at statistikken endelig er tilbake til sitt vante jeg, TAKK for at dere er innom 🙂

Inspirational Monday

(whi)

Gullsmykker, blomster, Paris… En drømmende mandag, med andre ord.

Jeg pleier jo å poste slike innlegg på fredager, eller, jeg pleide, i den tiden da jeg postet oftere enn tre ganger i måneden. Nå som jeg har vinterferie tenkte jeg å komme meg tilbake i vanlig blogg-gjenge, så kanskje jeg får til flere denne uka? La oss nå ikke love for mye, men jeg skal prøve. Jeg har jo to jobber, så selv om jeg ikke skal undervise skal jeg fremdeles selge sølv, gull og diamanter på Gullsmed Aas, for eksempel i dag fra 10-15. Ellers skal jeg starte med Else går til psykolog av Else Kåss Furuseth, som jeg har gledet meg veldig til å lese, og så tror jeg det blir Ristorante Mozzarella til middag, for den er på tilbud på nærbutikken. (Ut fra det jeg skriver her så er denne frossenpizzaen cirka det eneste jeg spiser, men det er kun fordi jeg blogger så sjelden)

Håper du får en strålende mandag!

Januarbøker

Bedre sent enn aldri, her er bøkene jeg leste i januar!

JESSICA TOWNSEND – WUNDERSMITH: THE CALLING OF MORRIGAN CROW // ★★★★☆

KIERAN GILLEN – THE WICKED + THE DIVINE, VOL. 7: MOTHERING INTERVENTION // ★★★★★

COLLETTE – GIGI & THE CAT // ★★★☆☆

AMANDA LOVELACE – THE PRINCESS SAVES HERSELF IN THIS ONE // ★★★☆☆

GAIL HONEYMAN – ELEANOR OLIPHANT IS COMPLETELY FINE // ★★★★★

Moonchild

Et par halvmåner i ørene er aldri feil ♥

Mandag er kort arbeidsdag for meg, og ettersom jeg våknet 04:30 så var det helt OK å dra fra jobb før 11, dra hjem, tenne opp i peisen og se Shameless.  Ellers pleier jeg jo å planlegge ukens middagsretter på mandager, men akkurat i dag kan jeg ikke komme på en eneste rett… Vi har masse kyllingfilet og kjøttdeig av storfe i fryseren, samt at vi pleier alltid å ha én kjøttfri dag. Noen som har tips å komme med?

Merci, janvier

Alors, da har februar endelig kommet, og jeg har tenkt å oppsummere måneden som har gått på mitt sedvanlige vis, nemlig ved å si det jeg er takknemlig for – det fine, det gode, det positive. Som alltid skjer det jo ikke bare bra ting, det gjelder vel for alle, men hvorfor dvele ved det negative når man kan glede seg over det fine!

Så,

takk for:

♥  at jeg får jobbe som lærer igjen

♥  at elevene mine er så utrolig hyggelige, veloppdragne og flinke. Det er en FRYD å være læreren deres, og jeg gleder meg til  å treffe dem hver dag.

♥  januarsalg, jeg har gjort SÅ mange kupp!

♥  at vi har vedovn, for det har vært KALDT

♥  Eleanor Oliphant is Completely Fine av Gail Honeyman – for en FLOTT bok ♥

♥  at jeg har fått forlenget vikariatet mitt, slik at jeg skal jobbe ut til mai i stedet for til vinterferien. Jeg går i tillegg opp i stillingsprosent, så jeg gleder meg til å sette masse penger inn på sparekontoen min (jeg får seriøst et rush i kroppen når jeg setter penger inn på høyrentekonto, og jeg føler meg så flink at dere aner ikke)

♥  stjernekikkert og vakker fullmåne ♥ Jeg må fremdeles øve meg litt på fotograferingen (skarpheten er for eksempel langt fra helmaks) men jeg synes dette ble nokså bra til første forsøk å være:

Håper du hadde en fin januar!