New in (again and again)

Åh, jeg finner ALLTID noe når jeg tar turen med Vildemilien. Her er ENDA flere kupp (typ en måned forsinket):


Fresheste frynsesandalene jeg har sett på en goood stund OG de kostet så mye som 30 kr. FORTENK!
(H&M Barn)


Deilig og stor boyfriend-style flanellskjorte fra Westhill Redbord. (49 kr, Bik Bok)


Endelig en bandeau som ikke får puppene mine til å forsvinne helt (bare litt).
(Sassymanii for Bik Bok, 49,50,-)

Jepp, jeg er nok en shopoholiker av klasse 🙂

JC Lita Spike

Midt oppe i all flyttingen og den korte sommerperioden og jobbingen og alt glemte jeg rent bort å vise dere mine hittil dyreste skopar ever. Nemlig mine fine Jeffrey Campbell Lita Spike!

Photobucket

Yes, det måtte skje til slutt... Har lengelengelenge hatt lyst på et JC-par, men har syntes det var litt dyrt og – for å være helt ærlig – mainstream. Jeg synes ikke det er sååå gøy å ha noe alle andre har, og i alle fall ikke når det virker som om et JC-par er et must om man er rosablogger. Noe jeg (dessverre?) må innse at jeg er.

Så jeg hadde i utgangspunktet bestemt meg for at jeg ikke skulle ha Jeffrey Campbell-sko. Ikke ikke ikke. Så ble jeg med min kjære Mille på shopping i juni en gang, og vi stakk innom Bello i Søndre gate (Trondheim) fordi hun skulle sjekke ut nettopp disse skoene – noe jeg ikke var klar over før hun fant dem frem da hun ikke nevnte merke. Først fant vi ut at de faktisk var noen hundrelapper billigere enn på bl.a. Nelly.com. Så fant Mille ut at de passet foten hennes perfekt. Og så kom det skjebnesvangre: Bello hadde skoene inne i størrelse 38.

“Æ ska bare kjenn koss dem e å gå i” prøvde jeg meg med (trøndersk er fremdeles uhyre sjarmerende, sant?), og så kom de på og så så jeg superkul ut og så sa Mille at jeg ikke fikk gå uten å kjøpe de skoene også dro jeg kortet og så ble de med hjem. Jeg har tidligere kjøpt dyre ting og endt opp med å returnere dem fordi jeg får så dårlig samvittighet, men nå har det gått over en en måned og jeg har ikke kjent et snev. Mine nye babyer har kommet for å bli! ♥

PHOTOSHOOT:

Og nevnte jeg at de er fantastiske å gå i?

Hippie love


(whi)

Ble en liten inspirational Monday også denne uka, ville bare minne dere om viktigheten av peace and love! 🙂 Nederste bildet minner meg om at jeg skal lage en humongous drømmefanger til soverommet vårt i leiligheten. Må bare skaffe meg en humongous ring først…

Njudelig cover av “We Are Young”

W-o-w. Ida fra Ask Embla (aldri hørt om) covret Fun.-låta We Are Young i Popsalongen på P3 for en tid tilbake. Lite å sette finger’n på her, gitt!

Nå er vi akkurat kommet hjem etter å ha sett The Dark Knight Rises på kino, AND I’M LIKE OH MY GOOOOD! For en film! For en skurk! FOR EN MANN! Christian Bale ♥

Tumblr_m7qkn0sdm71ql1gkto1_500_large
– Aw, stop it, Julie!

Dere må bare gå og se den altså, den er helt fantastisk bra! (Må nevnes at jeg eeelsker superheltfilmer, så keep that in mind når dere leser mine overentusiastiske linjer)

Hva har dere gjort denne siste søndagen i juli? 🙂

Inspirational Friday: Flower in disguise

I dag er det, som dere kanskje har skjønt utifra overskriften, blomster som er inspirasjonskilde. 

(whi)

Fredag, fredag, fredag – herlige fridag! Jepp, jeg fikk fri i dag fordi det er så lite gjester på overnattingsstedet der jeg jobber, og det skal jeg nyte til det fulle! Startet med et herlig bad med mine nye Lush-produkter, etterfulgt av ristet brød med baconpostei og et stooort glass melk. NAM! Etter å ha tatt solarium (♥) og vært på butikken for å kjøpe kjøttdeig (19,- for 400 g hver fredag på Bunnpris!), tok jeg turen ned til Marinen og leste og solte meg i den ordentlige sola – for ja, den tittet frem igjen! Man får jo helt sjokk når man innser at man kan gå i shorts UTEN strømpebukse under…

Etter hvert skal jeg finne veien hjem til foreldrene mine for å være der til søndag – mannedyret skal jobbe så mye så han bestemte seg for å bo hjemme hos opphavet i helga han også, og da gidder ikke jeg sitte i leiligheten og sture! Planen er å bare slappe av litt i kveld, så skal jeg være med storesøsteren min på en minifestival kalt Åsafestivalen på lørdag før jeg drar tilbake til byen på søndag (vi skal nemlig se The Dark Knight Rises på kino!). Tjohei! Hva skal du i helga? 🙂

Test: Lush Eyes Right mascara

Jepp, here it goes! Måtte jo teste den med ved nærmeste anledning – mest fordi IsaDora-minimascaraen jeg har brukt siden Masterpiece Max gikk tørr ikke er så snill mot øynene mine (hadde jo sminket meg fra før i går og man vil jo ikke gråte over spilt sminke, altså jeg gadd ikke fjerne sminken kun for å teste denne. MEN  SÅ KOM EN NY DAG!). Og vippene klumper seg. Ersj. Så hello, Lush sin nye vidundermascara med snille ingredienser for alle slags øyne!

Pris: 149,- (5 g)

Ingredienser: Fresh Wheatgrass Infusion (Triticum vulgare), Water (Aqua), Japan Wax (Rhus succedanea), Stearic Acid, Talc,Triethanolamine, Carnauba Wax, PVP,CI77499, Methylparaben

Beskrivelse på lushnorge.no: En enkel, vakker og mild mascara som kan brukes selv til de mest sensitive øyne. Hovedingediensen er hvetegress og den inneholder kun et konserveringsmiddel mot 4-6 som er vanlig.

Forventning: Jeg vet ikke helt, egentlig. Jeg håper så klart den gir sterk farge og holder lenge (uten å drysse…), men jeg kan ikke si jeg forventer det store, dessverre. Det er vel en grunn til at det er så mye dritt i “vanlige” mascaraer? Veldig gøy hvis den gir samme effekt som f. eks. Masterpiece Max fra Max Factor, som er min ubestridte favoritt, men jeg skjønner også hvorfor den eventuelt ikke gir samme resultat. Egentlig kan dette bare gå oppover, jeg kjøpte den tross alt for å prøve.

Vipper før påføring:

Vipper etter påføring:

(ja, jeg ser mascaraflekkene over øyet)

Konklusjon: Positivt overrasket! Trengte kun et strøk for å bli fornøyd, klumpet seg ikke i det hele tatt og ga en fin og kullsvart farge (av en eller annen grunn hadde jeg en mistanke om at fargen skulle være dårlig). Som dere ser fikk jeg slike mascaraflekker rundt øyene, og grunnen til det er at mascaraen er veldig våt og man må dermed være litt forsiktig om man f.eks. har lagt på øyenskygge og ikke vil ødelegge den. Videre var ikke børsten av beste kvalitet, helt standard som jeg ikke er såå glad i. 

Denne mascaraen passer nok best til jenter (og gutter) som ikke liker “spider lashes”:


 men heller et mer naturlig resultat, da den muligens ikke bygger opp tidenes volum. Siden jeg er en av dem som liker å se lett sminket ut, så falt denne veldig i smak. Resultatet jeg fikk med denne er ikke så langt fra det med Masterpiece Max, så jeg sier meg veldig fornøyd. 

  • Pluss: Trenger kun ett lag (dermed drøy i bruk), god mot øynene, fin farge, drysser ikke (har prøvd å gni forsiktig for å fremprovosere), grei pris, klumper ikke, flasken er 100% resirkulerbar.
  • Minus: Våt formula, litt teit børste som gjør at det kan komme mascara på øyekanten på grunn av konsistensen.

 

Anbefaler jeg den?
JA! Verdt pengene, for all del, og finfint resultat. Man må kanskje ta i betraktning hvilken look man pleier å gå for, passer best for dem som ikke vil ha spider lashes/falsk øyenvippe-look. Selvsagt et pluss at det er øye- og hudvennlige ingredienser som gjør at man slipper å få rosa øyne om man får mascara innpå øyet.

Løp og kjøp!

Lush-innkjøp

Tidligere denne uka gikk jeg tom for sjampoo og (snart) balsam, og siden jeg nå vet bedre og nekter å bruke silikonbaserte hårprodukter fra f. eks. Sunsilk og andre dagligvaresjampooer, måtte jeg på Lush en tur. Siden jeg bor 300 m unna butikken (ish) ble det ikke lange gåturen, så jeg slengte på meg de svarte pumpsene og spradet ivei. I løpet av turen holdt jeg på å snuble i brostein, ble lagt an på av en tigger som snakket spansk (både til og fra, han trodde sikkert ikke jeg forstod hva han sa – 6 I SPANSK 2, SEÑOR!) og endte opp med å bruke 600,- på butikken. 

1. American Cream balsam: Verdens beste balsam, sier både håret og nesa mi (den lukter helt faentastisk – beklager språkbruken). Kjøpte den største flasken denne gangen, for dette er en soleklar favoritt hos meg! (500g for 226,-)

2. Sugar scrub: Denne fikk jeg helt gratis, sikkert fordi jeg brukte over så og så mye (service!). På lushnorge.no står følgende om produktet: “Brukes etter dusjen for å skrubbe vekk døde hudceller, stimulere blodsirkulasjonen, og gjøre huden klar for sommeren.” Ok. Og så skulle den visst knuses først. Spennende! (100 g for 0,-)

3. Eyes Right mascara: Et helt nytt produkt hos Lush som ble lansert forrige lørdag, samtidig med fargeserien Emotional Brilliance. Siterer nettsiden igjen: “En enkel, vakker og mild mascara som kan brukes selv til de mest sensitive øyne. Hovedingediensen er hvetegress og den inneholder kun et konserveringsmiddel mot 4-6 som er vanlig.” Dette ble altså løsningen på mascara-problemet! (Denne kommer jeg til å kjøre test-innlegg på her på bloggen) (5 g for 149,-) (5 g hører bittelite ut, men det er faktisk ikke mer som er i de fleste mascaraer – de flaskene er nemlig ikke helt fylt)

4. Feeling Younger skin tint: Enda en nykommer i Lush-butikkene, som jeg fikk teste i butikken i dag. Et multiprodukt som kan brukes som øyenskygge, highlighter eller som et glødgivende element når den blandes i dagkremen din.Denne blir det også test-innlegg på. (20 g for 149,-)

5. Seanik sjampobar: Den første og eneste sjampobaren jeg har kjøpt; siden håret mitt elsker den trenger jeg ikke prøve noen andre. Mannedyret dusjet mens denne stod igjen inne i dusjen, ergo ble sjampobaren ødelagt ved at den skilte seg – IKKE BRA. Heldigvis er den ikke så dyr, så det gikk bra – men selv om jeg har brukt den konstant siden mars eller april, kunne jeg faktisk brukt den kanskje to måneder til! Det sier litt om hvor lenge den holder! (55 g for 87,-)


Det ser kanskje ut som lite for mye penger, men tro meg – disse produktene varer og varer! Nå har jeg ikke tester to av dem før, men jeg så hvor lite man trengte av f. eks. Feeling Younger for å få et superresultat, så tror ikke jeg har tapt noe som helst på å kjøpe dem. Mascaraen er såklart et lite sjansespill, men den koster uansett like mye (eller lite, som man ser det) som f. eks. Max Factor Masterpiece Max og andre i den kategorien – som like gjerne kan drysse og se forferdelig ut fem minutter etter at du har gått ut døra i stedet for å faktisk funke.

Jeg er som dere kanskje skjønner en stor Lush-fantast, men det er virkelig bra produkter og ikke minst et fantastisk butikkonsept! Anbefaler alle i Trondheimsområdet om å stikke innom butikken i Dronningens gate (jepp, gata jeg bor i) og få en liten tour med de flinke jentene som jobber der – supertrivelige jenter som kan stoffet sitt kjempegodt og lar deg teste alt som er. Gjør det! 🙂