Merci, novembre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


takk for:

♥  Kristin (Styleconnection) som viste frem hvordan man laster ned gratis innhold (sminke, hår, møbler, klær) til Sims 4, det er så mye artigere å spille nå! Alle får rosa hår i freshe frisyrer og septum-piercing, jeg vet ikke helt hvorfor…

♥  leppestift. Setter en piff på hverdagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  at jeg eeeendelig fikk lese Monstress Vol. 2 (har ventet i reservasjonskø siden JULI). og at den var så bra som jeg forventet! Har også lest litt andre tegneserier, som dere får høre mer om på søndag 🙂

♥  at Meny endelig fikk inn pastasausen fra First Price igjen. Det er SERIØST den beste kjøpesausen jeg vet av, og jeg har smakt en del (bolognesegirl_91). Og den koster bare åtte kroner ♥♥♥

♥  nye sminkekoster

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  mye jobb = mye i lønn ♥

♥  Star Wars-film hver søndag, det er så koselig! Vi har nemlig nedtelling til The Last Jedi som har premiere i midten av desember, og det er jo bare to uker til!

♥  at håndeksemen min har blitt så mye, mye bedre. Man skulle nesten tro at den blir verre av kulde, men neida! Og så heeelt uten bruk av kortisonkrem, noe som er fint for både huden og meg.

♥  at jeg klarte lesemålet for måneden med ti bøker, wohoo! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens…

musikkWorld Gone Mad av Bastille, elsker stemmen til Dan ♥

film/serieGodless dominerte den siste delen av måneden (SKIKKELIG bra), og så så jeg ferdig Gossip Girl, som jo alltid er fint. Begynte også på Atypical på tampen av måneden, og so far so good!

tidsfordriv: Podcast! Her går det mye i Synnøve og Vanessa, og så blir det litt Tusvik & Tønne også.

kjøp: kjøpte to nydelige kjoler til 49 kroner stykket på Black Week-salget på Bik Bok, så de ble jeg rimelig fornøyd med! (skal vise frem senere)

 

Nevn tre fine ting med din november?

Nå kan desember bare komme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… for jeg har julegenseren klar!

Jeg har lenge hatt lyst på en litt jalla julegenser, men jeg har ikke funnet en jeg likte ordentlig – før nå! For dere som ikke vet det: Jeg var supernerd da jeg var mindre og hadde blant annet veldig peiling på dinosaurer, en kunnskap jeg slettes ikke har glemt så bare spør meg om du lurer på noe dinosaurrelatert (neida) (joda, ingen på min alder som snakker om dinosaurer). Så da jeg så denne flotte “Tree Rex”-genseren på H&M så var valget tatt. Nevnte jeg at den også har BJELLER?! Det høres ut som nissens slede når jeg går med den på ♥

Har du julegenser?

Inspirational Friday: Floral


(whi)

Blomstermønster er vel noe som oftest kobles til vår og sommer, men jeg kjører blomsterprint hele året, jeg! På høsten er det kanskje finere med mørk farge i bunn og rødtoner på selve blomstene, og i år har jo broderte roser vært en stor hit. Flower power! ❀

Det er jo Black Friday i dag, og man skulle tro at en tilbudsjeger som meg hadde lagt inn ti bestillinger rundt om allerede, men jeg har ikke funnet noe jeg vil ha/har behov for…? Jeg kjøpte litt klær på Bik Bok tidligere denne uka (de har hatt Black Week-tilbud siden mandag), men ellers har jeg ikke funnet noe av interesse. Og det er egentlig helt greit! Det er jo fint med tilbud og sånn, men jeg er egentlig litt imot at vi skal ha Black Friday i Norge, det er liksom bare nok et salg blant alle de andre. Jaja!

Har du kjøpt noe på Black Friday?

Makeup by magic

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde man kunne brukt en trylleformel – for eksempel “beautify!” – og så var plutselig sminken der, så hadde det selvfølgelig vært supert. Men så er vi kanskje en gjeng muggles (gomper, for et ord!) alle sammen, og da må vi ta til takke med noen magisk utseende sminkekoster i stedet. Jeg fant disse herlighetene på eBay (såklart), og til bare førti kroner fikk jeg dem hjem. Skaftene er i metall og er virkelig forseggjort og ordentlige, så nå har jeg sminkekoster à la tryllestavene til Voldemort, Dumbledore, Hermine, Harry og Ron. Er de ikke fine? (Og så skal det nevnes at selve kosten virker ikke så verst den, heller)

Om du er like bookish og sminkeinteressert som meg og vil ha et sett selv, så finner du dem her.

The Language of Thorns

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bøker, uansett omslag, er flotte. Men så er det de bøkene som rett og slett er vakre, som er visuelt flotte i tillegg til å være fine innholdsmessig. Leigh Bardugos The Language of Thorns er flott utenpå og på innsiden, det siste i dobbel betydning: Disse historiene er vakre eventyr inspirert av historier du allerede kjenner, men med en helt ny vri du virkelig ikke forventer deg. Og på hver side finner du de nydeligste illustrasjoner som følger teksten du leser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En omtale av denne boken kommer i bokposten for november som blir publisert søndag neste uke (det er i alle fall planen), men jeg måtte bare vise den frem litt ekstra. 

Favoritter #11

Vips så har vi nest siste mandag i november (snart desember, weeee!), og da er det på tide med dette innlegget der jeg viser frem mine favoritter denne måneden, nemlig:

Denne gangen blir det skjønnhets- og velværerelatert, med et aldri så lite innslag av underholdning.

1.  Velduftende håndkrem
Altså, lukten av denne her ♥♥♥ Superbillig men god håndkrem fra H&M på pumpeflaske som er så utrolig praktisk at dere aner ikke. Og selv om den er parfymert som bare pokker så funker den på eksemhendene mine, tenk det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2.  Choker
Her henger jeg nok litt etter, men har virkelig fått opp øynene for disse (igjen, det går i perioder), særlig de enkle svarte med et lite anheng på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3.  Leppestift
Prikken over i’en sminkemessig er for meg leppestift. Jeg måtte roe litt ned på bruken da jeg fikk tidenes munnsår i forrige uke, men nå som det er nesten grodd så kan jeg kjøre på med litt leppefarge igjen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4.  Podcast
Jeg har fått opp øynene for podcast i det siste. Tusvik & Tønne har jeg hørt på i perioder tidligere, men nå, NÅ har jeg oppdaget Synnøve og Vanessas podcast! DET ER SÅ GØY. Dette er to voksne, flotte damer som ikke tar seg selv så høytidelig mens de snakker om livet. Herlig!

5.  ELF All Over Color Stick
Denne er så gammel at jeg burde sikkert ikke bruke den lenger, men den er så fin. Det er på en måte en highlighter stick (jeg bruker den i alle fall som det), der du bare “tegner” på for eksempel kinnbeina og gnir litt med fingeren etterpå. Denne fargen heter Pink Lemonade og blir slett ikke så rosa på, bare et delikat lite hint. (Og så fant jeg akkurat ut at den produseres enda, så du kan finne den på ELF-nettsiden)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspirational Friday: Yellow

♫  Yellow av Coldplay


(whi)

 

yellow  ⋅  jaune  ⋅  gul

Den gladeste fargen, som liver opp en trist novemberdag. Jeg har egentlig ikke viet noe særlig oppmerksomhet til gult før våren i år, og nå er det kanskje yndlingsfargen min. Gult er kult!

Det er jo fredag igjen, og jeg har fri! Nå hadde jeg jo også fri i går, og så var jeg hjemme på onsdag ettersom jeg ble syk, så det føles kanskje ikke så spesielt, men det er jo noe med fredagen, likevel. Jeg har allerede rukket å skrive en søknad på et lærervikariat, noe som føles som den hundrede søknaden jeg har skrevet. Det går litt utover motivasjonen når man ser på arkiverte søknader og tallet som står der er oppe i tjuetallet (og det er ikke totalsummen), men man har ikke fått noe napp. Hva er vitsen med den mastergraden min, liksom? Vel… Keep calm and carry on, I guess. Det blir i hvert fall ikke noe om jeg slutter å prøve! Og det gjelder vel alt her i verden. OK, det var dagens visdomsord, håper du har en fin fredag!

Buzzador: Organix Just

Produkter tilsendt fra Buzzador i forbindelse med en kampanje

Man skulle kanskje tro at jeg har små barn ettersom jeg får tilsendt barnemat fra Buzzador, men jeg er glad i slikt selv, jeg! Mellommåltider er jo gull verdt når man er på jobb, og en slik kjekk liten klemmepose er jo supert å ha i veska. Produktene denne gangen er altså fra Organix Just: Organiske ingredienser, uten noen skumle tilsetningsstoffer man ikke vet hva gjør, med gode smaker som de fleste barn (og voksne!) vil like.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hittil bare smakt på klemmeposene (og mango, pære og granola var favoritten), og de var skikkelig gode. Det smaker faktisk frukt, og konsistensen er også god, samme hvor kresent barnet/den voksne er. Jeg er jo litt kresen med hensyn til konsistens selv, så at denne ble godkjent av meg burde bety litt. Og så ser jeg for meg at innholdet i glassene kan være skikkelig godt sammen med havregrøt!

Til slutt vil jeg bare anbefale Buzzador: En gratis og enkel måte å teste nye produkter på! Alt du må gjøre er å hente i postkassen/på postkontoret, og ofre litt tid for å buzze og rapportere tilbake til Buzzador om produktet du har testet.

#organixjustbuzz #organixjust #buzzador

When life gives you lemons…

De første dagene denne uka gikk veldig fort og jeg hadde mye å gjøre – litt for mye å gjøre, ettersom jeg a) glemte å blogge, og b) har fått forkjølelsessår og feber. Sistnevnte resulterte i at det som skulle være en nitimers arbeidsdag ble forkortet til fire, og jeg sitter nå hjemme og skal spise tomatsuppe og Netflixe. Altså, fint det også, men hadde gjerne byttet mot lang arbeidsdag og fine friske lepper uten ekle blemmer. Men sånn ble det altså i dag, og det er det ikke noe å gjøre med.

lemon, quotes, and life image
Visdomsord der, altså! (whi)