Not as planned

Hei!

I dag skulle jeg egentlig ha tidenes beste dag, med litt bruktshopping, en tur innom biblioteket, Søstrene Grene, litt tid for meg selv med en bok, se Once Upon a Time og Brooklyn Nine-Nine, spise pai til middag med mannedyret, etc., men i stedet skal jeg jobbe (får fri på torsdag da, men uansett). SÅ jeg er litt nedstemt, for jeg var jo på jobb i går også, og å sitte og stirre på en nær sagt tom svømmehall er ikke akkurat mitt ettermiddagssyssel nummer én. Men-men, får spise middag hos mamma og pappa, da. Yay.


Bare et fint bilde til et kjedelig innlegg. (whi)

Ha en fin dag, der du kan få bruke ettermiddagen din som du vil 🙂Hi! I was planning to have the best day ever (almost) with some reading, shopping, quiche for dinner and watching some TV shows. BUT I have to go to work instead (I do get Thursday off, though), so I’m a bit bummed out. I was at work yesterday as well, and watching a near-empty pool (empty of people, not water) is not my favourite activity, at least not two afternoons in a row. However, I will have dinner at my parents’. Yay. Have a nice day, where you get to spend your afternoons however you wish! 🙂

Tartan skirt(s)

Ok, så har jeg vært litt slem pike. Dere husker kanskje mitt onsdagsønske for et par uker siden? Vel, det ble jo selvfølgelig kjøpt noe. Og med noe mener jeg skjørt. To, for å være eksakt. Valget falt ikke på noen av dem jeg hadde med i innlegget, artig nok, for tror dere ikke jeg fant de perfekte skjørtene både billige og bra på New Look og Missguided? Å JO DA.

Jeg fant ut at jeg ville ha både blått og rødt, et i bodycon-fasong og det andre i klassisk skolejentestil. Prisen ble 150 kr til sammen (ekskludert frakt), så det var absolutt ikke så verst! Jeg er SÅ fornøyd med begge to, så nå blir det ruter all the way.

Det blå er altså fra New Look og kostet £4.49 (45 kroner), mens det røde er fra New Look og kostet £9.99, altså en hundrings. Begge er i str. 8, som tilsvarer 36 her i Norge. Det er så greit å bestille når størrelsene faktisk er slik de skal være! Åh, i fare for å gjenta meg selv: Jeg er så fornøyd! Hva synes du?


So, my Wednesday wish a couple weeks ago featured tartan skirts, and as I could not make up my mind whether to get a bodycon or a skater and whether it should be blue or red, I got both. The blue one is from New Look and was £4.49, while the red one is Missguided and was £9.99 – not bad, in other words! I ordered both in size 8 (I’m a 36 here in Norway) and they fit me perfectly. I’m so happy with my new skirts! What do you think, then?

Fashionable Monday


(whi)

Godt og blandet fra Lookbook i dag, det er jo mandag!

Jeg har akkurat lest ferdig A Great and Terrible Beauty av Libba Bray, og jeg gråt på slutten. For en utrolig bra bok! Gleder meg til å lese Rebel Angels og The Sweet Far Thing, som er de neste bøkene i Gemma Doyle-trilogien (de er allerede klare på Kindle-en). Les min mening om boka i septemberbokinnlegget mitt som kommer om noen dager. I dag skal jeg gjøre unna noen ærend og kanskje rekker jeg å se sesongpremieren av Once Upon a Time før jeg drar på jobb. Jeg er veldig spent på hele Frozen-greia de tydeligvis skal ha med – det kan gå begge veier for å si det sånn! Ser du Once Upon a Time?A little Lookbook mix, after all, it’s Monday!

I’ve just finished reading A Great and Terrible Beauty by Libba Bray, and I cried at the end. What a wonderful book! I can’t wait to read Rebel Angels and The Sweet Far Thing, the two other books in the Gemma Doyle trilogy (they’re on my Kindle already). You can read more about my opinion of the book in my September books post which is coming in a couple of days. Today, I’m doing some errands and perhaps I get the time to watch the season premiere of Once Upon a Time before I go to work. I’m very curious of the whole Frozen theme they’re obviously doing – it can go both ways, to be frank! Do you watch Once Upon a Time?

The Maze Runner

tHwyT-SeQk

 

Forrige fredag mottok jeg dette i posten, og gjett om jeg ble glad! Det var riktignok bare én billett (litt rart), men det betyr halv pris på kino, så jeg er fornøyd uansett. Fikk altså denne gjennom Likenshare, som du kan lese mer om her om du vil. Gratis ting, men litt masete om markedsundersøkelser, synes jeg.

Uansett, på onsdag var jeg og skaffet billetter, så i dag skal jeg og mannedyret på kino! Gleder meg skikkelig, ettersom jeg syntes boka var (relativt) bra, og jeg ser for meg at det som jeg ikke syntes fungerte i boka lett kan løses på det store lerretet. Du kan lese min mening om boka her.

Har du lest boka, evt. har sett/skal se filmen?

Lingerie lover

Saturdays are for shopping, og når jeg sitter hjemme uten noe spesielt å gjøre blir det ofte noen besøk på nettbutikker, og i dag var intet unntak. Plutselig var det et par undertøyssett på vei til meg fra New Look, opsi. Settet til venstre ser derimot ikke ut som det matcher, men de har bare ikke vært helt heldige/opptatt av lyset, ser det ut til. Det er nemlig et sett.

Dette ble til sammen under hundre kroner – med frakt medregnet – så jeg vil si at jeg gjorde det relativt bra 🙂


Saturdays are for shopping, and when I’m at home without anything special to do I tend do visit webstores, and today was no exception. Suddenly, a couple lingerie sets were on their way from New Look, oops. The left set does not look like a set at all, but I’m guessing they were a bit lucky (or they just didn’t care) with the light when photographing. It is a matching set, I promise.

This was £19 – including shipping – so I’m quite pleased with myself. 🙂

Highasakite + Bon Iver = perfection

Highasakite har vært på turné i Australia, og her er et klipp fra da de fremførte et cover av Bon Ivers Heavenly Father på australsk radio. Utrolig fint! Gleder meg sånn til å endelig se dem live 18. oktober!


Highasakite has been touring Australia, and here’s a clip from when they performed a cover of the Bon Iver song Heavenly Father on Australian radio. So beautiful! I am so looking forward to seeing them in concert October 18!

Night terrors

Her er en tekst jeg fant i den laaange utkastlista mi som aldri har blitt publisert. Jeg tror den har ligget i arkivet en god god stund, og jeg husker ikke engang hvem jeg mente da jeg skrev den. Men den var jo ikke så verst, om jeg får si det selv.– Hysj, lukk øynene og sov videre, du.

Du vet ikke at en dag skal jeg bråvekke deg. Fortelle deg alt du har gått glipp av mens du har sovet. For det har du, lenge og vel. Du har lukket øynene for verden, sovet vekk livet ditt og her står jeg og bare lar det skje.

Du vet ikke at en dag skal du ikke få sove mer, du skal ligge drømmeløs hver natt og høre monstrene under sengen. Monstrene i skapet. Monstrene i hodet ditt. Og alle ser ut som meg. For jeg skal rive ut hjertet ditt, jeg skal sette tennene i det som det utysket jeg er. Jeg har visst det hele tiden, jeg ser klør i stedet for negler og hoggtennene i kjeften. Jeg har alltid visst det, og du vet det ikke engang nå.

Du vet ikke at jeg skal rive opp innsiden din med isnende ord, du skal ligge der og blø gud vet hvor lenge. Du skal ikke dø, du skal bare ha det så vondt at du ønsker døden. Men den vil jeg ikke gi deg. Jeg er jo et monster.

Du vet ikke at jeg en dag skal rive deg ut av drømmene dine, drømmene dine om deg og meg; om barna våre; om hjemmet vi skal bygge sammen. Du vet ikke at det ikke vil være et deg og meg mer, du vet ikke at det i sannhet aldri har vært. Du bare smiler og sluker løgnene jeg gir deg som om de var de fineste retter. Slik ser de jo også ut, jeg har aldri sagt at jeg ikke er et bedragersk monster.

– Hysj, lukk øynene og sov videre, du.


(whi)

The Smoothie Blender

Som skrevet her ønsket jeg meg smoothieblender i bursdagsgave, og hvis dere så dette innlegget så dere kanskje at jeg faktisk fikk en slik rosa en fra storesøsteren min, hurra! Jeg har riktignok en blender fra før, men den er veldig stor og plasskrevende samtidig som det er en hel mugge å rengjøre (med en f***ings kniv i bunnen), så det er liksom en del jobb for en stusselig porsjon smoothie. Med denne babyen derimot…

Dere ser altså på en C3 Mix & GO Smoothie Blender. Den kommer med to flasker/begre à 700 ml/7 dl (m/ lokk!), tar liten plass og er bare så BRA. Med den gamle var jeg redd for å ha oppi helt frosne bær siden motoren ikke var sånn supersterk og den kom med rare lyder (og noen ganger luktet det brent…!), men med den nye er smoothien ferdig på maks ti sekunder med utgangspunkt i dypfryste bær og frukt. 

Og slik har man en flott, supergod og SUNN smoothie på en-to-tre!

Her er ingrediensene jeg pleier å bruke:

♥  en banan
♥  omtrent 350-400 ml (halve koppen) med fryste bær
♥  appelsinjuice

Når det gjelder bærene så kjøper jeg slike pakker fra Rema 1000 som koster sånn ingenting (en tier for 400 gram jordbær, for eksempel) og varierer mellom jordbær, bringebær og blåbær og kombinasjoner av disse. Er ikke så tøff ennå, så slike grønne miksturer med spinat og sånn i får komme senere. Bær 

Hva pleier du å ha i smoothien din?

Inspirational Friday


(whi)

Siden jeg nå har vært superflink og – fanfare – har fått bittelitt lengde på neglene, har jeg sittet og siklet over forskjellige neglelakker og generelt negler på Weheartit. Her er favorittene mine! Har du lange fine negler eller er du en neglebiter som meg?I’ve actually managed to grow my nails a teeny tiny bit, so now I’m drooling over pretty nail polishes and just nails in general on Weheartit. Here are my favourites! Are your nails nice and long or are you a chronic nail biter like me?