Inspirational Friday

♫  It’s a Shame av First Aid Kit


(whi)

Hello, hello, hello ☀ Her kommer min sedvanlige inspo for ukas kanskje beste dag, nemlig fredagen. Er ikke fuglebildene utrolig fine? Blåskrike må være en av de vakreste fuglene som fins, skulle gjerne hatt dem i Norge, også (de fins bare i Nord-Amerika)!

Jeg startet veldig rolig i dag, med litt lesing og sosiale medier i senga mens jeg hørte på ukas nye musikk (fredag er slippdag), før jeg nå omsider har kommet meg opp og spist frokost. Jeg har stengevakt på City Syd og har dermed ikke noe sted jeg må være før kl. 15, så da tar jeg det heeelt med ro nå på formiddagen. Litt klesvask, Gossip Girl (har begynt på nytt for n’te gang, hehe) og så tenkte jeg å kikke på grafisk roman-versjonen av Star Wars IV: A New Hope som jeg plukket opp på biblioteket i går. En rimelig fin start på fredagen, med andre ord!

Håper du har en fin dag!

Perks of working in a store

Siden januar har jeg jobbet deltid hos Gullsmed Aas her i Trondheim, og jeg trives veldig godt. Vi har to avdelinger i Trondheimsområdet, en butikk i Nordre gate 9 og en på City Syd på Tiller, og i tillegg har vi nettbutikk med stooort utvalg. De siste ukene har vi fått inn en del nytt, deriblant masse lekre smykker fra Snö of Sweden, et bijjouteri-merke vi selger kun på City Syd-butikken, og så har vi tatt inn et nytt merke, Tom Hope, som selges i begge butikkene våre. Sistnevnte byr på utrolig fine og versatile armbånd med maritimt tema, der ankermotivet spiller hovedrollen. Ja, nå blir det litt gratisreklamering her, men det er jo tross alt arbeidsplassen min, og vi har så mye fint som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! (Kan også nevne at vi er eneste butikk i Norge som fører Swarovski, så vet dere dét, også)

Enkelte ganger får vi produkter fra leverandørene som skal gis til de ansatte for å drive litt “live” reklame, og det sier man jo ikke nei takk til! I går var jeg så heldig at jeg fikk med meg et par øredobber fra Snö og et Tom Hope-armbånd. Bare se så fine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gleder meg til å bruke dem, både hjemme og på jobb! Både armbåndet og øredobbene var jo veldig min stil, så dette ble rett og slett midt i blinken ♥

Skog og mark

Det er virkelig fint vær i Trondheim for tiden, og ettersom jeg jobbet hele lørdag, ventet vi til i går med å utnytte det til det fulle: Vi tok trikken opp til Lian og gikk tur i Bymarka! Jeg har aldri vært der før, og det var så fint å gå i shorts og t-skjorte og bare være ute. Sannelig ikke verst med tjue grader den siste søndagen i september!

Vi hadde det ikke så travelt med å komme oss oppover, noe som viste seg å være lurt for vi slapp unna de store folkemengdene og fikk gå i ro og mak. Jeg er ikke akkurat den store naturfotografen, men her er uansett noen bilder jeg tok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det derimot mandag igjen, og jeg skal jobbe i ettermiddag. Det frister ikke så veldig for å være ærlig, men må man så må man. 

Hva har du gjort i helga?

Inspirational Friday: Gold+Green

♫  watch av Billie Eilish

Da er det fredag igjen! Som alltid kan jeg by på litt inspirasjon, og i dag blir det kombinasjonen grønt og gull. SÅ – UTROLIG – FINT! Jeg kjøpte meg en mørkegrønn genserkjole for noen uker siden, men ettersom den er veldig varm har jeg ikke brukt den ennå (heldigvis?). MEN når det blir vær til det gleder jeg meg til å bruke den med et smalt gullbelte i livet, ah, det blir perfekt! 


(whi)

Jeg bruker også gull-grønn-kombinasjonen i dekoren hjemme, for eksempel ved å ha grønne planter i gullfarget krukke. Jeg har dessverre ikke nok gullfargede krukker til alle de snart førti(!) plantene mine, men et par av dem er så heldige å bo i en gullkrukke, i alle fall. Jeg liker jo å ha en del farger i interiøret, så kun en farge på alle krukkene hadde ikke blitt helt meg.

Hva synes du om å kombinere grønt og gull?

Torsdagskos

H&M Shoppingmorgen: ✔

Så nå, folkens, nå har jeg startet med julegavene! Eller, jeg startet vel allerede for et par uker siden med planleggingen, men nå er jeg ferdige med et par stykker, og har begynt på flere. Og det er ikke verst bare det! I tillegg kjøpte jeg litt nødvendigheter som strømpebukser og deodorant, og så fant jeg meg en Star Wars-pysjamas, en kjempefin rosa genser (med trompetermer) og en rødstripete t-skjorte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg betalte førti kroner hver for genseren og pysjamas-settet (20% avslag på salgspris, whoop whoop!), og så ble det åtti kroner for t-skjorten, med 20% på ordinærprisen. Og så fikk jeg som alltid med et Costume-blad, i tillegg til lett servering i form av scones, druer, kaffe og juice. H&M har skjønt det, altså!

Crescent

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er noe med månen som alltid har fascinert meg, og månemotiv går ofte igjen i det jeg kikker på på eBay. For som vi alle vet: På eBay er det utvalg! Et par måner i ørene er noe som piffer opp ethvert hverdagsantrekk, og ettersom de kostet i underkant av åtte kroner paret så gikk det heeelt fint å ta ett par i sølv og ett i gull.

Om du er interessert, så finner du dem her!

The sun always shines on TV

Var ikke dette utrolig fint, så vet ikke jeg! ♥

Sola skinner ikke i Trondheim for tiden*, men i dag har jeg fri og det skal nytes uansett. Jeg begynte på Siri Pettersens nye bok, Bobla, i går, og selv om den kanskje ikke er helt på samme nivå som Ravneringene sånn historiemessig, så er den absolutt interessant, og jeg skal ikke se bort fra at jeg leser den ferdig i dag. Det er så godt å ha en hel dag for meg selv sånn innimellom! 

Håper du har det fint!

* Omtrent en halvtime/time etter at jeg postet dette innlegget så KOM SOLA FREM. Hurra!

Gulmandag


(whi)

Om blåmandag er fæl, så må vel en gul mandag være positiv og glad? Sånn tenker i alle fall jeg! Selv om været er grått og trist (hurra for høsten, dere), så har jeg formiddagen for meg selv før jeg skal jobbe i svømmehallen i ettermiddag. Jeg har lest ferdig Danny the Champion of the World (eller Danny og den store fasanjakten eller hva den heter på norsk), og den var så koselig! Den perfekte starten på uka ♥

Jeg har en del på lista i dag, blant annet må jeg kjøpe ny busskortperiode, hente bøker på biblioteket, handle inn for uka ooog så må jeg huske å vanne orkidéene mine. Resten av uka blir egentlig gående i ett, ettersom jeg jobber hver dag bortsett fra tirsdag og søndag. På torsdag er det H&M Shoppingfrokost igjen, og jeg satser på å få tak i noen kupp (som alltid), i tillegg til vanlige nødvendigheter som strømpebukser og hudkrem. Alltid kjekt med litt ekstra rabatt!

Hva gjør du i dag?

Inspirational Friday: Stephanie

♫  Cool Rider av Michelle Pfeiffer < Den er så KUL!

Dette blir vel litt som å banne i kirka, men… Jeg liker Grease 2 bedre enn den første filmen. Altså, jeg elsker Grease, men det er noe med oppfølgeren som er hakket mørkere og tøffere? Og så er Michael dødsskjønn, og Michelle Pfeiffer som Stephanie Zinone… Hun er mitt spirit animal, tror jeg! Hun er liksom den tøffe versjonen av Sandy, bare at hun er ikke noen søt, goody two-shoes i det hele tatt: Hun vet hva hun vil ha, og hun går for det, samme hva. YEAH!


(verdens beste kilde, google bildesøk)

Så i dag er det skinny highwaistjeans, sekstitallshår og skinnjakke som gjelder! Stephanie Zinone for ever ♥

Image result for grease 2 michelle pfeiffer
(whi)