Catch my dreams

Dette ble også mitt etter byttekvelden, kunne ikke funnet noe som var mer meg mht. farger, bruk av materialer, osv.
♥♥♥

Etter en jobb-/skoledag med varighet på ti timer+++, er jeg SÅ klar for spaghetti bolognese og masse serier å se – New Girl, Two and a Half Men, Once Upon a Time og The Big Bang Theory! WOHO! Henger litt etter da, se. Pasta blir forresten helt SYKT godt nå, spesielt med hvitløksbaguett som tilbehør. Elsker hvitløksbaguett. Håper du har hatt en fin mandag!

Looks like autumn

Nok en uke, nok en mandag. Tenk, dette er min tredje uke i praksis, allerede! Tiden flyr når man har det gøy (og når man har mye å gjøre). Nå er det siste innspurt og så har jeg faktisk høstferie! Neimen ikke verst å ha praksis, altså, tatt i betraktning at jeg sikkert hadde hatt forelesninger om jeg hadde normale skoleuker. I tillegg er det faktisk første året at videregående har full uke høstferie (i alle fall den jeg jobber på), så det vil jeg si var flaks.

Som noen kanskje ser har jeg fikset pittelitt på designet for en gangs skyld, denne gangen ble det bare endret header og font i overskrifter. Vil gjerne tipse dere om Google Fonts, en lett og bra måte å finne nye fonts til å bruke på bloggen! Steg for steg blir du fortalt hva, hvor og hvordan du skal gjøre det, og så er det så mange fine!

Starter dagen med en kopp te og litt inspirasjon fra Lookbook, høstmoten er uten tvil den fineste! Nå er det riktignok innmari kaldt i Trondheim så man velger som oftest varme foran good looks, men det er jo fint å drømme. Neei, nå må jeg jobbe litt, skal ikke undervise i dag men planlegging må til for de neste dagene! Hva skal du i dag?

Makeup: Fall

Lørdagens makeup, som mest sannsynlig blir høstens mest brukte. Synes leppestiftene fra Makeup Mekka er veldig gode, spesielt om man bruker pensel ved påføring. Akkurat nå har de flere av Smooth & Creamy Hydrating-leppestiftene til 19 kr, og jeg har såklart sikret meg dem. Win!

Produkter
BareMinerals Foundation, medium beige
theBalm Sexy Mama Translucent Powder
Wet n Wild Ultimate Eyebrow Kit, begge farger
theBalm Schwing Eyeliner
theBalm Tall, Dark & Handsome Mascara
Barry M Blusher, 3 Strawberry
Makeup Mekka Smooth & Creamy Hydrating  Lipstick, City X


Secondhand in: Booty fra byttekveld

Svart zipper-kjole med blondepanel på ryggen.

Topp med veldig kledelig utringning og paljettdetalj på ryggen.

Svart “babydoll”-kjole med veldig fint brystparti.

Topp i college-stoff

VELDIG lang topp med ganske kul print (mht. lengden tror jeg denne må fikses litt på)

Dypgrønn topp med voksent snitt – perfekt for lærerukene mine!

Dette ser ut som en poncho, men det er det ikke! En såkalt batwing-topp med leopardmønster, og den er skikkelig fin på! (og det er forresten ikke en flekk på den, jeg fant den i alle fall ikke i etterkant av bildetakingen)

Nok en überlang topp som mest sannsynlig blir et lite fiks-opp-prosjekt.

Kort og søt cardigan med paljetter.

T-shirt i collegestoff – skikkelig kul!

Åh, jeg elsker byttekvelder! Vi var fem jenter med en god del poser klær som vi strødde utover gulvet og tok “budrunde” på – nå var det såklart ingen bud, men de som ville prøve sa fra og så fikk evt. de bli enige om hvem som skulle ha plagget etter prøving. Det ble sikkert en hel svartsekk som gikk til Fretex da vi var ferdige, men jeg tror alle ble fornøyde med fangsten sin. Vel, M tok ikke med seg noe, men det var fordi hun absolutt IKKE skulle ha noe (kanskje jeg ikke burde ha noe heller, siden klesskapet mitt er fylt til randen, men det glemmer vi for en liten stund nå, ikke sant?).

Anbefaler alle å ha en slik kveld en gang i blant. De fleste har vel et plagg eller ti som de egentlig ikke bruker, men som de ikke vil kaste? Tenk så mye bedre det hadde vært om noen faktisk hadde brukt det! Sjansen er nemlig veldig stor for at en i venninnegjengen din kommer til å kaste seg over det og bruke det så ofte hun kan! Det er i alle fall min erfaring fra slike kvelder. Og så blir det kanskje litt mer plass i klesskapet da, om du ikke er som meg og grafser til deg nesten like mye som du ga (neida, bare ca. halvparten, denne gangen).

Fin start på lørdagen

Hurra for lørdag! Mannedyret mitt er på jobb heeele dagen, men det går bra, for jeg skal trene, rette franskprøver, ta bilder av gårsdagens secondhand-fangst (slik at jeg kan vise dere) og drikke smoothies. Life is good.

Her er dagens uhyre kompliserte og "mouthwatering" frokost – cornflakes med melk! Satser på litt mer solid føde i etterkant av trening; har tenkt å løpe og da er det greit at magen ikke er helt full.

Ha en flott lørdagsmorgen/-formiddag!

Give me a shot at the night

SOUNDTRACK: The Killers – Shot At The Night

ÅH, fredag kveld (og ungdomstid)! DET ER SÅ GODT. Som lærer tror jeg at jeg kommer til å sette VELDIG stor pris på helg, det er mye planlegging som skal til, altså! Ble en liten power-opprydning da jeg kom hjem rundt halv fire, så slappet jeg litt av på sofaen før det var en liten jentegjeng som kom med en god del klær. Byttekveld! Vi sendte ivei MYE til Fretex, men så fant jeg ganske mye fint, også. Skal vise frem i morgen! Både jeg og mannedyret er ganske slitne etter en hard uke med jobb og skole og det som er, så vi chiller med champagnebrus, popcorn og Vikings før vi ganske snart skal finne senga. Håper dere har hatt en flott dag, og så hører dere fra meg i morgen. Hurra for lørdag og hurra for FRI. Sov godt!

Sweater weather


(whi)

Brrr, i dag er det iskaldt! Måtte faktisk ta frem den mellomtykke jakken. Akkurat nå sitter jeg på kontoret mitt (VIP all the way!) og prøver å planlegge nok en engelsktime, men det er faktisk ikke så lett å variere og gjøre en faktatekst så innmari interessant. I tillegg ble mye av gårsdagens økt brukt til å lese, så jeg får prøve å finne på noe annet i dag! Etter timen må jeg dra rett til badevaktjobben, akkurat som i går. Kjenner at disse praksisukene betyr en hel del jobb og en dasj stress i tillegg, det er jo tross alt meningen at dette skal være en heltidsjobb, men jeg har altså en deltidsjobb i tillegg, og da blir det litt mye, i alle fall på onsdager og torsdager. Vel vel, sånn er det bare med den saken, jeg trives i alle fall! Ha en flott dag!

Nighty-night!

Etter en lang dag på både "jobb" og jobb er jeg endelig hjemme. Sminken er på vei av, tennene er pusset og hettegenseren skal på (det er så kaldt at jeg sover med hoodie. No kidding). Morgendagen består av det samme som i dag, bare at den er enda lengre enn dagen jeg nå kan legge bak meg. Pjuh, life of a praksisstudent!

Viktig å dokumentere!

Så da vil jeg bare ønske dere en fin natt med mye søvn, og så håper jeg det samme for meg – God knows I need it! Sov godt da, dere!