Outfit (31012012)


Skjerf / hjemmestrikka, vest / secondhand/mormorarv, skjorte / H&M Divided, jeans / Bik Bok.

Trives fremdeles med midtskillen. Og nå skal jeg varme opp melk og blande i O’boy-pulver og se Dexter. Fordi de tre nyeste episodene av Once Upon A Time må jeg vente meg til mannedyret har tatt meg igjen…

Hva bruker dere kvelden til?

Edit: Hahaha, uheldig kameravinkel, dobbelhakeguri slår til igjen!

New in: Veske


Min nydelige fine veske som var på salg med avslag på hele 70% (the very best kind!) på Accessorize Trondheim Torg. 125,- ?

Nå, dere, nå er nettverkstilkoblingen tilbake. Så nå skal jeg fóre dere med unyttig info om meg selv hver eneste dag igjen! Første newsflash er om helgen min, jeg har nemlig ikke gjort noe annet enn å sove, spise, være med kjæresten og se Once Upon A Time de to siste dagene. Kosikos!

Nå er det oppdatering på ikke mindre enn fire TV-serier, te og etter hvert psykologiforsøk som står på planen. Psykologi, sier dere, er ikke du ferdig med det? VEL, jeg ble ferdig med 7 av totalt 8 fag. Det er det åttende faget jeg nå tar opp igjen, selv om jeg egentlig tar det for første gang – jeg tror ikke jeg leste en side i den boka og langt mindre skrev noe i notatboka mi. True story.

Sju timer igjen!

Nå er det "bare" 7 timer igjen av skoledagen min, dere! Sitter med nesa i språkvitenskap-kompendiet og skal om 10 sider bytte til "The Turn of the Screw" av Henry James som skal være utlest til kl. 14 i morgen. Studentlivet altså…

Språkvitenskap skal forresten bruke vanlige ord som "phone" og ha dem til å bety teite ting. Bildebevis:

Som om jeg kommer til å huske det…

I dag eller i morgen (eller begge) blir det new ins! Jeg må bare kapre pcen til mannedyret først. 🙂