The hope of all we might have been

SOUNDTRACK: The Cure – To Wish Impossible Things


(whi)

Gi meg tørr asfalt og null fare for regn/snø og noen flere plussgrader! Jeg vil pynte meg ordentlig, men skal alltid gå til jobb (som er et stykke), vente på bussen om kvelden eller bare gå masse ute, noe som fører til at jeg må kle meg ordentlig for å unngå å fryse. Og ordentlig er i mitt klesskap ikke ensbetydende med pyntet/fin…

Er så heldig at jeg skal på jobb nå, og jeg blir borte helt til sånn halv fem i ettermiddag siden jeg har forelesning fra kl. 14 til 16 – hvis ikke hodet mitt sier stopp, har relativt grei hodepine for øyeblikket. Hurra for meg. Dårlig dag. Whine whine 🙁

To make your eyes catch fire the way they should

SOUNDTRACK: The Cure – A Letter To Elise

Rakk å gjøre en god del før jeg dro på jobb i dag, hurra! Var på treningssenteret allerede 7:45, så dro jeg hjem og dusjet (måtte vaske håret og det gjør jeg helst hjemme), tok solarium i atten deilige minutter, så The Carrie Diaries og New Girl, leverte klær til Fretex, fornyet perioden på busskortet mitt OG printet ut pensum til forelesningene torsdag og fredag som jeg tok med meg for se på mens jeg er på badevaktjobben. SMIL 🙂 Nå blir det middag hos mamma og pappa, hurra!

When I grow up #1

Sånn som jeg bor nå, i en liten leilighet med typ null plass til alle klærne jeg har og vil ha, er den store drømmen walk-in-closet. Eller bare et klesstativ, egentlig. Å ha alt på hengere ser så sykt praktisk og oversiktlig ut! Ryddet i klesskapshyllene mine her om dagen for å få det til å bli litt mer oversiktlig, men det er for få hyller og for mye klær 🙁

I dag er jeg morgenfugl, alt er pakket og klart til trening allerede! Håper dere får en fin onsdag 🙂

I love Bik Bok

Stakk innom Bik Bok i dag tidlig for å – som nevnt – sjekke ut den der 99-kroner-greia deres. Genseren jeg i utgangspunktet hadde sett meg ut var ikke så fin i virkeligheten, så jeg valgte meg ut et par svarte skinny bukser i stedet. Helt simple, vanlige svarte bukser, men akkurat hva jeg trengte da den ene svarte buksa jeg har nå er for liten for rumpa mi. Jeg kjøpte den nemlig i 9. klasse og kroppen min har forandret seg en god del siden jeg var 14 år gammel – jeg har jo fått damekropp i stedet for å være lang og hengslete uten former whatsoever.

På vei til kassen måtte såklart blikket mitt falle på smykkestativene som var merket med 70% avslag, så det var noe som ble med meg hjem såklart:


Men jeg betalte bare 70 kr for alt dette, da! Verdt deeet, spesielt når dette er ting jeg ikke finner billig på eBay.

Apropos, var innom Bik Bok Mercursenteret i dag og leverte søknad og CV. De leter nemlig etter to nye deltider, og jeg har skikkelig-skikkelig lyst på en jobb der! Dessverre har jeg ikke butikkerfaring, noe som setter meg nærmest på bar bakke når det gjelder butikkjobber. Dette får meg til å lure: Hvordan i all verden skal man skaffe seg denne erfaringen alle etterspør når ingen er villige til å ansette noen som ikke har jobbet i butikk før? Butikksjefen var utrolig trivelig da, så får vi se om jeg blir oppringt etter hvert – tror ikke det skjer, men jeg leverte i alle fall søknaden så det er vel strengt tatt ikke noe mer jeg kan gjøre.

Today’s (29/1)

Dagens sminke og en smakebit av genseren som kom i posten i går. Likte den rimelig godt likevel, og fikk mail fra selger om at jeg kan få tilbake 30% av kjøpesummen siden den var litt mindre enn beskrevet på eBay. Helt greit for meg, den kostet jo bare 80 kr i utgangspunktet!

A new dawn, a new day

Jeg har et lite stort eBay-problem. Postkassa renner over av pakker og de på postkontoret og jeg er snart på fornavn med hverandre. MEN ÅH JEG ELSKER EBAY!!! Fikk denne fine samlingen i går, inneholdt kjole, mobilpynt (jeg er 12, se), paljettleggings (iiih) og den omtalte Wildfoxkopigenseren.

Sistnevnte var dessverre en skuffelse – altså, den var fin men ikke Wildfox Lennon-fin. Sendte en mail til selger i går der jeg forklarte forskjellene og at vedkommende ikke kan bruke Wildfox-bilder når produktet ikke er identisk, så satser på å få tilbake litt av pengene. Hvis ikke skal jeg mase meg til det! (gjort det føøør) Kommer helt klart til å bruke den, men ble altså ganske skuffet (dere får se senere)

eBayhandling er jo (tydeligvis) ikke risikofritt, man aner jo egentlig ikke hva man får men håper selvfølgelig at selger er ærlig – er jo ikke stort annet man kan gjøre. Heldigvis har jeg vært heldig de fleste gangene, med mine 193 (don’t judge me) kjøp på eBay er det kun 3 jeg har blitt misfornøyd med og ikke fått igjen hele kjøpesummen (har da fått igjen deler på to av disse, mens den tredje selgeren var ei kjerring som bare kunne glemme positiv feedback). 

Over til noe helt annet, nemlig en fin sang: Biffy Clyro – Opposite som jeg skal høre ihjel i dag mens jeg

Δ  sjekker ut “new items for 99 kr”-greia til Bik Bok
Δ  fornyer Samfundet-medlemskortet mitt slik at jeg får billigere inngang på konserter i noen år fremover
Δ  leverer CV og søknad på Bik Bok, fordi jeg aldri gir opp håpet om å få jobbe der selv om jeg ikke har erfaring. Det verste man får høre er “nei”
Δ  kjøper meg nye synåler fordi boksen med de andre jeg hadde er blitt helt borte
Δ  fikser meg tidenes oversikt over skolearbeid
Δ  lager kjøleskapsmagneter

Veldig kjekt å ha to do-list skrevet på forhånd, nå kan jeg bare gå inn på bloggen og sjekke hva jeg kan finne på i dag! Oh, Julie, you clever girl! Skal forresten prøve å klemme inn den nyeste episoden av The Carrie Diaries, den serien er så søt ♥ Hva skal du i dag? Håper du skal noe gøy 😀

London-bilder

Tenkte jeg skulle ta en dag for dag-greie og vise dere bilder samtidig som jeg beskrev hva vi gjorde – men så kom jeg på at vi gjorde bare turistting og jeg bare kan vise dere bilder i stedet. Minnekortet var 75% fylt med bilder fra London Zoo og London Aquarium (de fra sistnevnte ble ikke så bra, dessverre), men måtte jo ha med litt bilder av Big Ben (vet tårnet ikke heter det), London Eye, +++ også. Vi hadde fin bibel på rommet, forresten, tok meg tid til å lese litt for Trond (mannedyret) om kveldene.

(tulla)

Ny uke, allerede, straks er det februar! Blir helstressa av hvor fort tida går, plutselig står eksamen for tur… Iiiik! I dag er det forelesningsfri, så jeg skal i Pirbadet med søster og nevø og så går turen på badevaktjobben. Hei, jeg liker å bade 🙂 Men først, siden treningen gikk i vasken i går (glemsom frøken), skal jeg trene! Senteret åpner 07:30, så det skal utnyttes! Føler meg SÅ flink 😀

Ha en fantastisk flott start på uka! 🙂