Details (29/11/12)


Accessorize smykke eBay ear guns

Hei, dere! Jeg er i ferd med å ta kvelden, men ville vise dere dagens pynt først. I dag har vært en laaaang dag – startet 07:15, dro opp på Gløshaugen rett etter frokost og jobbet iherdig med fransk grammatikk til jeg måtte dra og ta bussen til Ler for så å dra på badevaktjobben (der jeg brukte hvert ledige minutt på å se på tidligere eksamenssett).

Sank sammen i sofaen da jeg kom hjem (for en halvtime siden) og ble her sittende. Var så “heldig” og fant Pinlige sykdommer på NRK3 da jeg slo på TV-en, og jeg må bare si at det er første gangen jeg har fått tårer i øynene av det programmet. Et av innslagene omhandlet to jenter som var født med harlequin ichtyosis, en hudsykdom som gjorde at huden deres i løpet av én dag vokste like mye som normal hud gjør på to uker. Dette resulterte i at de hver måned måtte fjerne den ytterste huden for at de skulle fungere normalt og, i det lange løp, overleve. Det ble vist bilder av dem da de var nyfødte og det var da tårene kom.

Vi skal være så utrolig takknemlige vi som er som vi skal! Jeg kan kanskje mase om de der pokkers forkjølelsessårene mine i det vide og brede, men heller det tusen ganger enn å plages med noe sånt. Åh, jeg får så vondt i hjertet mitt, stakkars mennesker!

Dette innlegget ble en smule mer alvorlig enn intended, men noen ganger blir det bare sånn.
Håper dere har hatt en fin dag, og dere…


I MORGEN ER DET FREDAG! 😀 

All along it was a fever

All along it was a fever
A cold sweat hot-headed believer
I threw my hands in the air I said show me something
He said, if you dare come a little closer

Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can’t live without you
It takes me all the way
I want you to stay

It’s not much of a life you’re living
It’s not just something you take, it’s given
Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can’t live without you
It takes me all the way
I want you to stay

Ohhh the reason I hold on
Ohhh cause I need this hole gone
Funny you’re the broken one but i’m the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it’s hard to know which one of us is caving

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can’t live without you
It takes me all the way
I want you to stay, stay
I want you to stay, ohhh


(bilder: whi)

Today, I want to wear this

Eller som man sier på fransk:
Aujourd’hui, je veux porter ce(-tte tenue)
Jeg har franskeksamen førstkommende mandag, så her stapper jeg inn fransk over alt.

expression

 

Jeg ønsker meg denne “skinn”-buksa fra H&M SO BADLY! Men 300 kr for en bukse som sikkert blir stygg med én gang… Nei. Men åh ♥ Finner sikkert noe som er tusen ganger kulere i London i januar, og da er det fint å ha 300 kr til det enn til en bukse fra H&M som “alle” andre har. CUE POSITIVE TANKER!

Confessions of a tired student

Hei, dere!

Tumblr_mavdmzii5g1r6ubhwo1_500_large

I går var virkelig en DRITTdag. Sov nesten ingenting natten før og jeg aner ikke hvorfor, men det førte til at jeg lå og nesten grein da jeg ble tvunget til å stå opp. Videre satt jeg og plagdes med fransk mens en hodepine krøp innover i hodet mitt, før jeg dro hjem og la meg på sofaen. Der kunne jeg jo ikke ligge lenge, siden jeg hadde presentasjon av eksamensoppgave i pedagogikk kvart på fem. Satte meg på bussen, gikk av på Gløshaugen (der vi til vanlig har seminar på samme tidspunkt) og ventet på gruppa mi.

Da det gikk fem-ti minutter og jeg ikke hadde sett snurten av hverken gruppemedlemmer eller andre fra seminarklassen, sjekket jeg It’s Learning og fant ut at jeg var på feil sted. Løp ut mens jeg ringte en i klassen for å si fra om at jeg var på vei da jeg så bussen kjøre fra busstoppet. “Jaja, de går jo hvert tiende minutt”, tenkte jeg – WRONG, det tok tjue fakkings minutter før neste buss kom og jeg hadde blitt helt frossen mens jeg ventet. Vel oppe på det riktige stedet fant jeg en låst dør, så jeg måtte få noen til å komme og åpne. Kald, stressa og andpusten kom jeg inn midt under en presentasjon. Gruppa mi fikk også den store æren av å holde nest siste presentasjon av sånn åtte grupper til sammen.

Ja, jeg var helt sykt glad i går ettermiddag. 🙂 🙂 🙂

I dag er det litt bedre. Føler jeg har fått gjort en god del av nødvendige forberedelser før eksamen (jobbet kontinuerlig hele dagen), og det er flere lesedager igjen selv om jeg skal jobbe i tillegg. Har også fått dato for siste eksamen, og det at jeg har juleferie i en måned i år var en veldig fin overraskelse! Nå skal jeg omsider lage middag (hurra for dypfrosset kjøttdeig…) før vi tar kvelden.

Håper dere har det bra, så snakkes vi igjen om ikke så lenge! 🙂
(blir noen upersonlige, forhåndsskrevne innlegg fremover noen dager)

Tumblr_m8ryivfjxq1r3la3n_large
(whi)

Produkter jeg bruker (nesten) hver dag

Jeg er ikke storfan av foundation, tjue lag med pudder osv., men litt kommer da i ansiktet mitt om morgenen, også! Bortsett fra de dagene jeg tenker “the godess wears nada”, da. Har blitt ganske sjelden i det siste, men det er fordi jeg ikke gidder å farge bryn og vipper. Uansett:

Mentholatum på leppene er min lifesaver enkelte dager! Om jeg skal bruke leppestift er det kun denne som funker som underlag, ellers blir det ikke så veldig pent… Selges på apotek.

Blusher fra H&M som gjør meg naturlig rødlett i kinnene og highlight-pudder fra Makeup Mekka. Får en skikkelig fin glød av sistnevnte!

Leppestift i fargen Most Wanted Nude fra Makeup Mekka. Skikkelig fin nudefarge, sitter godt og smaker godt(!?).

Ultimate Eyebrow Kit fra Wet & Wild (selges på nelly.com). Må – bruke – hver – dag!

Noe du bruker uansett hva du skal? 🙂

Klar – ferdig – eksamensperiode!

Yup, her er vi igjen. Benket på plass i en datasal på NTNU Gløshaugen, med fransk-fransk ordbok, flere grammatikkbøker og franskboka mi fra videregående som er overraskende mye bedre enn universitetspensum. Om én uke har jeg sekstimers eksamen i fransk kulturkunnskap, grammatikk og litteratur, og jeg føler per i dag at jeg ikke kan en dritt. Om dette blir en herlig uke? Nja, vi kan si at jeg har hatt bedre dager.

Det blir nok ikke så mye å høre fra meg fremover, så jeg må bare bite i meg at lesertallene synker. Bare tenk på at jeg heller gjeeerne vil sitte og skrive bra blogginnlegg til dere enn å pugge fransk, men skal jeg få stipendet mitt må jeg bare jobbe på. So long, cupcakes! Here we go…

Tumblr_m9cmpkwg8d1ro9tsg_large

Mad Men-style

En serie jeg gjerne vil se mer av, er Mad Men. Mest på grunn av moten – 60-tallet, dere, det var tider: Menn i dress hver dag og fantastiske kvinneklær som virkelig brakte frem formene! Og så Don Draper (Jon Hamm) da… ♥


(whi)

Etter eksamen, da er det fare for at det blir litt Mad stemning her, tror jeg! 🙂