Reise-, by- og hyttepåske

Det blir som oftest litt farting med oss i påsken, og spesielt i år ettersom vi kom hjem fra en herlig Berlin-tur i går. I morgen går turen til Surnadal og hytteliv hos storesøster med familie, men i dag er vi bare hjemme i Trondheim og nyter at vi slipper å gå en meter. Ja, vi gikk helt utrolig mye i Berlin, så det er fint med en rolig dag, kjenner jeg.

Vi skal altså være ganske lite hjemme, så påskepynt er det ikke så mye av. Eller: Påskepynt er det ikke noe av. Bortsett fra noen lekre marmoregg jeg kjøpte da jeg jobbet på Gullsmed Aas på Toilljdagen for et par lørdager siden. Disse tror jeg skal få være fremme hele tiden, men de passer jo spesielt fint nå som det er påskeferie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du pyntet til påske?

Snart på reisefot

Hei og hopp! Jeg har nok en gang glemt helt at jeg har en blogg, men samtidig så har jeg ikke gjort så altfor mye spennende (jobbet), så det har kanskje gått bra. Nå, derimot, nå skal jeg til Tyskland! Destinasjonen er Berlin, og vi drar i morgen tidlig. Dermed ble det en ekstra dag med påskeferie på meg i år, og der er aldeles ikke å forakte. Og så et nytt sted, da! Det blir spennende å se noe nytt, være i en helt ny by. Jeg har aldri vært i Tyskland før, så dette blir fint.


(visitberlin.de)

Mine planer er å drikke en god del øl, shoppe (på Primark ♥), være superturist og ta masse bilder ooog bare nyte det å være et helt nytt sted. Jeg har ikke vært utenlands siden Paris-turen til mannedyret og meg i 2016, så nå var det jammen på tide!

Hva slags planer har du for påskeferien?

Kosmetikkupp

TIPS: H&M har 2 for 1 på kosmetikksalget sitt, og her og der kan du finne en god samling produkter fra f.eks. NYX Cosmetics (men utvalget varierer fra butikk til butikk). Ikke reklame, men et tips til deg som vil spare penger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant meg selvfølgelig noe i dag, og selvfølgelig var det for det meste leppeprodukter, men når NYX koster 30 kr. stykket og du i tillegg får 2 for 1, så er jeg stolt over at det ikke ble med mer. To Intense Butter Gloss, en Soft Matte Lip Cream (såklart), og én eyeliner i en lys rosa farge, som jeg tror kan bli fin i øyekroken og på våtlinjen. Totalsum: 60 kroner. OK+, med andre ord!

Noen som vil ha sminkeomtale?

Inspirational Friday: Floral

“Florals for spring? Groundbreaking”
(The Devil Wears Prada)


(whi)

Nei, det er kanskje ikke “groundbreaking” at jeg kjører på med masse blomsterbilder her i mars sin første Inspirational Friday, men kjære min, så mange fine bilder som dukket opp da jeg skrev inn “spring” på Weheartit! Hvordan kunne jeg ikke gå for blomstertema, liksom? Nå er det riktignok en stund til vi får se grønt gress og blomstrende trær og planter her i Trondheim (ettersom det SNØR i dag), men vi kan da alltids drømme litt i forveien. Sukk ♥

Favoritter #12

I fjor var jeg ganske flink og kjørte på med et nytt favorittinnlegg (nesten) hver måned, men nå vet jeg ikke om jeg orker det? Mest fordi jeg ikke prøver så mye nytt hele tiden (heldigvis), men også litt fordi jeg prøver å kose meg med bloggingen nå som jeg har litt mindre tid til overs. Å ha en mengde faste innlegg som jeg føler jeg  poste har en tendens til å drepe skrive-/bloggegleden, og det er jeg ikke interessert i. Akkurat NÅ har jeg tid og lyst til å poste om noen favoritter, så her kommer de, og så får vi se når det kommer et slikt innlegg neste gang. Que sera, sera!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1.  NYX Soft Matte Lip Cream i Cannes
HVOR mange ganger skal jeg mase om dette produktet? Sikkert minst ti ganger til. Jeg har tolv forskjellige farger, og akkurat nå liker jeg den nøytrale rosatonen Cannes aller best.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2.  Påskeliljer
Til ti kroner stykker på Rema 1000 er det billig å få litt gul lykke inn på stua. Veldig enkle å ha med og gjøre er de, også!

3.  Pride and Prejudice
I den ene engelskklassen min har vi sett film, Bride and Prejudice, som er en Bollywood-adaptasjon av Jane Austens klassiker. Min favorittadaptasjon er filmen fra 2005 med Keira Knightley, og i det siste har jeg tenkt en del på hvor godt jeg liker denne filmen. Perfekt casting, og nydelig kinematografi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4.  Fun Light Strawberry Passion
Jeg pleier ikke like Fun-saft såå godt, men denne nye varianten…!

5.  The Civil Wars
En forferdelig flink duo som dessverre ikke lager musikk sammen lenger, men som heldigvis lever videre (evig?) i spillelista mi på Spotify: the civil wars

Merci, février

Mens januar varte og rakk i det som føltes som et halvt år, så har februar fløyet forbi. Og nå er det jammen meg mars og offisielt vårmåned! Men før vi begynner å glede oss over den nye måneden så vil jeg tenke over alt det fine som hendte i måneden som har gått.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratitude promotes happiness, vet dere, så takk for:

♥  disse to her (som jeg traff nest siste dag i januar men jeg glemte å vise dere og de  vises frem)

♥  fine vinterdager, med både sol og snø

♥  The Wicked + the Divine, en skikkelig bra tegneserie.

♥  gjenfunnet interesse for The Sims 4, jeg elsker å bygge og innrede hus ♥

♥  to fine nevøer på besøk i vinterferien

♥  gjensyn med kjære venner (jeg har vært minimalt sosial i 2018)

♥  gleden over å lese om gresk mytologi, Mythos var en ordentlig fin og lærerik bok dere skal få høre mer om i bokinnlegget som kommer i løpet av neste uke

♥  at min tid som badevakt offisielt er OVER!

Jeg tok ikke så mange bilder i februar, noe dette innlegget jo bærer preg av, så det burde kanskje være et mål for mars? Fotolyset er i alle fall tilbake, så akkurat dét har jeg ikke som unnskyldning lenger. Da blir det kanskje litt enklere å få idéer til bloggen, også! En annen ting som gjør bloggingen litt enklere er at jeg har bestilt en ny PC og slipper å bruke mannedyrets stasjonære til blogging. Min bærbare ga opp etter at jeg brukte den til masteroppgaveskriving, og selv om jeg egentlig har klart meg uten så har jeg savnet å ha min helt egen PC. Det løser seg nå, og jeg gleder meg til å vise dere hvor fin den er (hint: rosa ♥).

Håper du hadde en fin februar?