Lovesick


(whi)

Jeg savner kjæresten min massemasse og gleder meg til å endelig se ham igjen i kveld (har jo gått hele 5 dager uten, he heee). Og blogg.no er teit, jeg får ikke til å se bloggene til hverken meg selv eller andre, men publisere, dét får jeg til!

Frk. Sundfør og de hvite revene

Først og fremst må jeg si at rødhårete Susanne virker som en sjenert liten jente mens hun snakker. Jeg syntes hun var supersøt, og til tider veldig morsom. “Nå vil dere kanskje ha en skikkelig danselåt” sa hun etter en av balladene sine, “men det kommer ikke.” Så tar hun tak i mikrofonen og blir en helt annen person. Med innlevd dansing, lokkende håndbevegelser som en hulder og en stemme fra himmelen, trollbandt hun meg så det holdt. Det var ikke før det verket i knærne og korsryggen at jeg husket hvor jeg egentlig var.

Sundfør-musikken er ikke noe jeg med mitt toneleie klarer å synge med til, så sangene på The Silicon Veil har jeg ikke hørt så mye på at jeg har klart å lære meg tekstene (unntatt White Foxes), og det var like greit, for å høre dem fra det vevre vesenet med det store talentet i går var som å høre helt fantastisk musikk for første gang. Og da hun sang The Brothel måtte jeg holde tårene tilbake, for den sangen i studioversjon går rett i hjerterøttene mine, men så, i går, live… “God has left us anyway” var ordene, og jeg løftet blikket opp mot taket i Storsalen på Samfundet og blunket heftig for å holde saltvannsstrømmen unna mascaraen og øyenskyggen.


(whi)

Det eneste som ikke falt i smak var merchandise-avdelingen. Jeg hadde så lyst på en kul konsert-tee da jeg kom og gikk sporenstreks bort til varene. Og så var de ikke så fine, i alle fall ikke fine nok til 200 kr. Det fikk bare være. Ok, én ting til: Lyssettingen var helt rabiat. Men nå vet jeg i alle fall ikke at jeg har fått epilepsi, for er det noe man får anfall av, så må det være gårsdagens lysshow.


(whi) 

Om du har anledning og penger til å se frk. Sundfør live – gjør det! Det føltes litt som det første åndedrettet du tar etter å ha vært under vann litt for lenge.
OGOGOG, supportbandet var skikkelig bra – følg linken til Bow To Each Other på Spotify

Happy hippy

… Er navnet på såpa jeg brukte i dusjen i dag, nå lukter jeg friskt av sitron 🙂

Testet også et annet Lush-produkt:

Dette er ansiktsmasken Magnaminty, og som du kanskje skjønner utifra navnet lukter den mint. Ganske spesiell at hele ansiktet lukter akkurat mint, men det hele var veldig oppfriskende, i alle fall 🙂

Nå skal jeg en tur på loppemarked (hurra!), og så får dere høre aaalt om Sundfør-konserten senere 🙂 Ha en fin en!

Susanne Sundfør in concert

Ok, så er det over tre timer igjen til konserten starter og jeg har ikke engang begynt å tenke ut hva jeg skal ha på, men jeg er supergira! En konsert hun hadde i forigårs fikk terningkast 6, så dette blir bra! Og så håper jeg hun har på slike øyenvipper, for det var stilig:


(klartale.no)

Bah. Jeg gleder meg til å komme meg hjem etter konserten ikveld, jeg er sliiiteeen. Bra det ikke er Kaizers Orchestra vi skal se, for den konserten krevde en del energi, kan man si. Og så har jeg lovet meg selv at jeg ikke skal prøve å synge med, for denne dama treffer de høye tonene, for å si det sånn! Snille Nina, som egentlig ikke har hørt så mye Sundfør, skal være med meg, og for en stund siden laget jeg denne spillelista til henne. Tittelen sier vel sitt: innføring i Sundfør for bergenserjenten. Lyssna iväg og NYT, spesielt White Foxes som jeg begynte å grine av første gangen jeg hørte den. Herlig!

Har du vært på konsert i det siste, eller skal du på en snart? OG har du hørt Susanne live før? 🙂

Ukas hunk #17

Mason Lockwood i The Vampire Diaries, crazy scientist i musikkvideoen til Lady Gaga-sangen Yoü and I og – wait for it – kjæresten til Gaga herself. Serr. (whi)

I dag er nok en dag med en del på plakaten: Først jobb i en 4-5 timer, så hjem og kanskje få til noe skolearbeid – jeg MÅ få ferdig den kognitivoppgaven! Etter en lang dag med jobb av diverse slag blir det veldig fint med

SUSANNE SUNDFØR-KONSERT! 😀

Som jeg har gledet meg til kjempekjempelenge og som skal bli kjempekjempefint. White Foxes ♥
Hva skal du i dag? 🙂 

New in: Lush-alicious

Herlig med Lush-kveld ‘a, dere! På det øverste bildet ser dere produktene jeg kjøpte (tørrsjampoo, balsambar, tetretoner og rensebar), på bilde 2 og 3 har vi vertinnegaven min (FREE STUFF , YEAH!) og så har vi goodiebaginnholdet som alle deltakerne fikk (lip tint, bodylotion, ansiktsmaske og såpe), pluss kundeavisen Lush Times. Skulle egentlig kjøpt typ 10 produkter til, men tenkte at det kunne vente litt. Som i vente til etter lønning, HEHE.

Åh nei, ja, jeg elsker Lush. Det er så mye RART, og det lukter så godt (av det meste, i alle fall…) og det er så vennlig for ALT og jeg blir helt forelsket. Lush, dere. LUSH.