Frk. Sundfør og de hvite revene

Først og fremst må jeg si at rødhårete Susanne virker som en sjenert liten jente mens hun snakker. Jeg syntes hun var supersøt, og til tider veldig morsom. “Nå vil dere kanskje ha en skikkelig danselåt” sa hun etter en av balladene sine, “men det kommer ikke.” Så tar hun tak i mikrofonen og blir en helt annen person. Med innlevd dansing, lokkende håndbevegelser som en hulder og en stemme fra himmelen, trollbandt hun meg så det holdt. Det var ikke før det verket i knærne og korsryggen at jeg husket hvor jeg egentlig var.

Sundfør-musikken er ikke noe jeg med mitt toneleie klarer å synge med til, så sangene på The Silicon Veil har jeg ikke hørt så mye på at jeg har klart å lære meg tekstene (unntatt White Foxes), og det var like greit, for å høre dem fra det vevre vesenet med det store talentet i går var som å høre helt fantastisk musikk for første gang. Og da hun sang The Brothel måtte jeg holde tårene tilbake, for den sangen i studioversjon går rett i hjerterøttene mine, men så, i går, live… “God has left us anyway” var ordene, og jeg løftet blikket opp mot taket i Storsalen på Samfundet og blunket heftig for å holde saltvannsstrømmen unna mascaraen og øyenskyggen.


(whi)

Det eneste som ikke falt i smak var merchandise-avdelingen. Jeg hadde så lyst på en kul konsert-tee da jeg kom og gikk sporenstreks bort til varene. Og så var de ikke så fine, i alle fall ikke fine nok til 200 kr. Det fikk bare være. Ok, én ting til: Lyssettingen var helt rabiat. Men nå vet jeg i alle fall ikke at jeg har fått epilepsi, for er det noe man får anfall av, så må det være gårsdagens lysshow.


(whi) 

Om du har anledning og penger til å se frk. Sundfør live – gjør det! Det føltes litt som det første åndedrettet du tar etter å ha vært under vann litt for lenge.
OGOGOG, supportbandet var skikkelig bra – følg linken til Bow To Each Other på Spotify

2 kommentarer
  1. Eneste er at hun må lære seg at når man takker og går av scenen, så må man faktisk gjøre det og ikke holde en minikonsert etterpå ! 😛 Haha..
   Eller, det hadde kanskje ikke vært så verst, om ikke beina verket etter to og en halv time ståing ^^,

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg