DIY: Flere flaskesmykker!

Fikk flasker i en større størrelse i posten (all the way from Hong Kong, baby!), så måtte jo lage noen smykker med én gang! Her er resultatet, to stykker med noe forskjellig stil som ble gitt til søstrene mine 🙂

Nå er jeg akkurat kommet tilbake fra en aldri så liten shoppingtur i Trondheim sentrum, og jeg fikk med meg litt av hvert hjem, skal jeg si dere! Dessverre har jeg ikke speilrefleksen for hånden, så det får dere se senere. BY THE WAY:

SOLA SKINNER!

Jeg er så glad. Med solbriller på gikk jeg og gliste som en annen tosk nede i byen, men det fikk bare være, for min kjære elsker, Sola, kom jo og kysset meg igjen 🙂 Er det fint vær hos deg?

Vakse gut

Kjartan, en av folka i kompisen min sin gruppe Conurbia, har jobba litt på egen hånd og endte opp med dette. Not bad! Sjekk ut anmeldelsen på musikkpressen.no og bare lytt. Fin fin fin.

Morgenen/formiddagen skal jeg tilbringe på jobb, og det gleder jeg meg jo helt forferdelig til… Eneste som driver meg er at etter jobb i dag, da er det

påskeferie.

Ingen semesteroppgaver, ikke stå opp kvart på sju når man sover hos kjæresten, ikke ha dårlig samvittighet om man gjør det man vil i stedet for det man må (sliter en del med sistnevnte, hehe). DET BLIR SÅ GODT!

Ha en flott fredag! 🙂

Vi leker ikke nerder

I skrivende stund sitter jeg i Elektrobygget på NTNU Gløshaugen og "har" forelesning i fluidmekanikk. Hermetegn fordi jeg egentlig går på NTNU Dragvoll og bare infiltrerer her nede på Nerdehaugen. Og nerding… Ja, bildebevis:

Oi, ble litt feil vinkel – ops!

Åh, de lengder jeg går til for å utsette oppgaveskriving! Men det blir… Snart…

Ha en flott dag! (om du ikke bor i Trondheim så klart, været her gjør bra dager umulige…)

Get it together!

Har plassert meg på datasalen og har alle dokumentene (selve oppgaven, kilder x 3, osv.) åpne på skrivebordet, nå gjenstår bare å samle tankene og faktisk begynne… Et møte med fortida har plutselig sendt tankene mine i alle himmelretninger, all of them high as kites. Det er vel bare å begynne og trekke i snora, for jeg trenger å være fullstendig til stede i dette rommet, ikke i himmelhvelvingen over oss. Pust inn, pust ut. Her er jeg, klar til dyst.

Don’t you bring me down today

Ferdig som badevakt!

… I alle fall frem til høsten. I dag var altså min siste arbeidsdag i svømmehallen før påske, vi stenger nemlig til påske og åpner ikke igjen før til høsten. Utnyttet siste kvelden godt og svømte hele 90 lengder, noe som tilsvarer rundt 1600 meter, på ca. 50 minutter! Det er faktisk ganske raskt og fort, selv til normalt trente mennesker å være (har jeg hørt…), så jeg er litt stolt siden jeg aldri trener, haha!


(whi)

Nå spiser jeg enchiladas og skal til å se The Vampire Diaries (episoden fra sist uke, har ikke hatt tid til å se den ennå), før det nesten helt garantert blir litt Sims 3-spilling – I’m addicted! Og i morgen skal jeg være flink, stå opp tidlig og dra til favorittdatasalen min på NTNU Gløshaugen for å skrive på semesteroppgaven min. Satser på å bli ferdig i morgen! 🙂