Fourteen days and I’m yours

Fjorten dager til, eksakt to uker fra i dag. I løpet av de 2 ukene/ fjorten dagene/ 336 timene/ 20 100 minuttene/ 1 209 600 sekundene skal jeg på loppemarked, avlegge eksamen i litteratur og nasjon, skrive eksamen i fagdidaktikk, ha engelskundervisning i fire nittiminuttersøkter (med tilhørende planlegging) og ha hjemmeeksamen i oversettelse. Og så er det fredag 6. juni og jeg har ferie og jeg skal feire både fredag og lørdag med fine jenter som også har sommerferie.

I stedet for å komme med halvhjertede innlegg tar jeg nå eksamensferie fra bloggen og så kommer jeg tilbake når jeg er ferdig med alt som heter engelsk, litteratur, didaktikk og oversettelse. Ser dere i juni! 🙂 PS: Jeg bruker fremdeles Instagram: @julietastic

Due to a lot of exam related stress and not a lot of good blog ideas, I’ve decided to let my blog hibernate until June 6, because then I will be done with school (for now) and free to actually blog instead of just posting some (random) stuff. See you in June! 🙂 PS: I’m still active on Instagram: @julietastic

Dress by Little Mistress

Det tok meg ganske så lang tid siden 3. april, men her er altså kjolen som jeg brukte  både på vårballet og på 17. mai (bildet er fra sistnevnte). Kjolen er av merket Little Mistress UK og jeg kjøpte den på nelly.com til bare 129 kr. Den måtte modifiserer litt pga. et tyllag som var litt lite gjennomtenkt, men den var perfekt på alle andre måter!

It took me quite a while, but here it is, the dress I wore both to the spring prom held by the student society for teachers on NTNU and on May 17 (the pictures are from the latter). The dress is by Little Mistress UK and I bought in on nelly.com for 129 NOK, which is a bargain. I had to modify it a bit due to the not very smart application of tulle, but in every other way it’s perfect!

Ready for summer pt. 2

Jeg elsker denimshortser; enkle, detaljerte, med nagler, høylivs, slitte, everything goes. Før helga fikk jeg denne finingen i postkassa, og den passet!

Den er så meg. Og for én gangs skyld er den normal i livet og har normal lengde – så gamle utlendingdamer ikke står og tisker når jeg er på Rema. Internasjonale ord er forresten litt gøy, sånn som “shorts”, for det er ikke såå vanskelig å “gjette” seg til hva folk snakker om…

Stoffet og sømmene virker ordentlig, og til og med pynten er sydd fast. Har ikke funnet noen løse tråder ennå, heller! Kjøpte den selvfølgelig på eBay, og du kan finne den her. Jeg er ca. 90 cm rundt hoftene, og XL passet som sagt bra (men den er ikke supertight, så en str. mindre hadde nok fått bra).

Supersøndag

Dagen etter dagen. Jeg er helt utrolig trøtt og skjønner helt ærlig ikke hvorfor, siden vi sovnet før midnatt og stod opp klokka åtte. Jeg har eksamen på tirsdag og burde lese lese lese, men øynene faller igjen etter å ha lest en knapp side. Så jeg ender opp med å spille Mino Monsters, Pet Rescue Saga, Tetris og Disco Zoo i stedet. Lurt…

Skulle egentlig bare tipse om en kul app jeg bruker som heter Squaresized. Den er gratis og er ganske så bra, man kan blant annet lage slike “bokstavbilder”:

Den er riktignok litt begrenset i gratismodus, men kanskje verdt å sjekke ut likevel? Jeg synes i alle fall det!

Gratulerer med dagen!

Hei alle sammen(?), gratulerer så mye med dagen! Jeg hadde håpet på sol og varme, men akkurat nå er det overskyet med sannsynlighet for regn (det ser i alle fall slik ut). Jeg skal uansett ikke ut på en stund ennå, jeg og en jentegjeng skal nemlig spise frokost sammen her hos meg for andre år på rad. Har kake i ovnen og flagg over alt, så om været ikke er på plass skal i alle fall stemninga være i orden!

Jeg har på meg den kjempefine kjolen fra Little Mistress UK som jeg også brukte på vårballet, og i dag må jeg få rotet meg til å ta bilde av den. Den er så fin! Håper dere får en flott nasjonaldag!

Billig vs. dyrt: Floral sunnies

Så disse på nelly.com og syntes de var fine.


(her)

Og så fant jeg disse på eBay og fant ut at de er nesten identiske.


(her)

Pris på nelly.com: 99 kr
eBay-pris: ca. 20 kr (hos en toppselger)
PRISFORSKJELL: 79 KR

80 kr kan faktisk være så mye som to middager her hos oss, så jeg synes ikke det er så verst, jeg. Spesielt ikke når de er helt like!? 

I saw a shooting star and thought of you

I can hear your heart
On the radio beat
They’re playing ‘Chasing Cars’ and I thought of us

Back to the time,
You were lying next to me
I looked across and fell in love

So I took your hand
Back through Londons streets and knew
Everything led back to you

So can you see the stars?
Over Amsterdam
You’re the song my heart is beating to

So open your eyes and see
The way our horizons meet
And all of the lights will lead
Into the night with me
And I know these scars will bleed
But both of our hearts believe
All of these stars will guide us home

Hallo, grinetid. The Fault in Our Stars kommer på kino om bare én måned, nemlig 13. juni!

Clean

Dette er mine to favorittparfymer for øyeblikket, og jeg trooor Rain må være helt på topp. CLEAN-parfymene er så utrolig gode, friske og behagelige! Cotton T-Shirt fikk jeg av Em fordi hun ikke syntes den luktet noe godt på henne og jeg ble litt frelst der og da egentlig. Rain kom i posten fra Costume i dag, jeg fikk den nemlig som velkomstgave da jeg bestilte 3 nummer av magasinet. Elsker slike ordninger, for ved å betale 49 kr i porto fikk jeg en parfyme verdt 300 kr. Win! Gjorde jo det samme med L’Eau de Chloé for en tid tilbake.

Cotton T-Shirt beskrives slik på CLEAN sin nettside:

As cool, crisp and comfortable as a freshly laundered tee, this airy light scent is an easy, feel-good favorite. CLEAN Cotton T-Shirt blends the crisp notes of Bergamot and the fluffy notes of Cotton Flower to create a fresh and simple scent that captures the appeal of the iconic tee. Teasing traces of Rosewood and Warm Musk add a familiar warmth, just like the boyfriend tee shirt you love to steal. Light, pure, universally lovable.

Det med varmen er så sant, og jeg føler denne passer året rundt. Kanskje litt sterkere enn Rain, men ikke i nærheten av å være for kraftig.

Rain har jeg bare brukt i dag, men jeg er forelsket allerede. Du vet når det er sommer og du kommer ut etter at det har regnet? Rain lukter slik: Friskt, nytt og en anelse søt. Duften blir beskrevet slik av CLEAN:

The pure scent of rainfall has been captured. Hints of daffodil, dewy melon, water lilies, daisies and sheer musk embrace the moment when droplets cling to flower petals and the world feels quiet, soft and bright.