Oh, Mr. Draper

Har ikke sett en eneste hel episode av Mad Men, men Don Draper/Jon Hamm… A-ny-time.

Tumblr_m44dnvzzhf1qhky8vo1_500_large

Skulle blogge litt tidligere, men så glemte jeg det blant kakebakingen, pakkehentingen og vårrullforberedelsene. Hurra for lørdag!

I’ve never seen a whole episode of Mad Men, but Don Draper is hunkalicious! Shoulda woulda coulda blogged earlier today, but I forgot in the middle of my breadmaking, parcel getting and springroll preparations. Hurrah for Saturday!

Halcyon Days

Tid for litt musikktips igjen, og denne gangen er det Ellie Goulding som står for tur. Jeg har likt Ellie siden Under The Sheets og sommeren da jeg kjøpte Lights og hørte albumet igjen og igjen den første sommeren jeg hadde lappen. Halcyon ble gitt ut i oktober i fjor, og nå på mandag kom Halcyon Days, som er Halcyon med åtte nye sanger, blant annet Burn og You My Everything, som jeg begge har skrevet om og sistnevnte var jo også med på Effy-episodene i Skins sesong sju.

Halcyon hørte jeg egentlig ikke så mye på, men de tilleggssporene på Halcyon Days… OMG! Hørte dem for første gang i morges og igjen etter skolen, og jeg falt helt. Ellie har jo en veldig nydelig og helt særegen stemme (har hørt liveopptak og den ER virkelig så spesiell som i studioversjonene), og hun har nå vandret inn i et mer basspreget lydbilde med en god del electronica-elementer (spesielt i Stay Awake der hun har med seg Madeon). Tekstene er fremdeles av samme sjanger, de er bare gjort litt mer kraftfulle ved hjelp av musikken.

Her er mine favoritter fra Halcyon Days (tar ikke med Burn eller You My Everything siden jeg allerede har postet dem for en stund siden, men de er definitivt med):

Goodness Gracious

Hearts Without Chains

How Long Will I Love You

Siden albumet er ganske upbeat (bortsett fra de rolige sangene, obviously) tror jeg dette albumet kan være ganske bra til trening, så i alle fall for meg en skikkelig power-runde akkompagnert av Goodness Gracious da jeg hørte den på bussen i dag! Har du noe musikk du vil tipse meg om?

My English translations have been quite absent lately, and, hand on my heart, it’s because I’ve forgotten. BUT I’ll try harder from here on, starting now. I’ve been listening to Ellie Goulding’s Halcyon Days today, it was released on Monday and it has all the tracks from Halcyon plus eight new original tracks. In the YouTube clips above I’ve chosen a few of the new songs which are my favourites. Hope you like them!

New in

Tror ikke jeg har vist frem toppen før? Uansett, kjøpte den på Gina Tricot for noen uker siden, 79,-! (fullpris, faktisk)
Skjørtet kom i posten i går, fant det såklart på eBay for rundt 40 kr. 

Se så fine detaljer, men uten at det blir for mye. Det var bare såvidt det gikk over min bubble butt (mannedyrets ord, ikke mine) meeen det gikk. Hurra!

Og siden jeg aldri klarer å velge mellom sort og hvitt, så ble det kjøpt et i hvitt i samme slengen:

Mine to nye favorittskjørt!
Og hvis du er interessert kjøpte jeg dem her i str. L.

Happy Birthday, me

its my birthday op Tumblr

I don’t know about you, but I’m feeling 22.

HURRA FOR MEG! 😀

Tenk, nok et år har gått og jeg er TJUETO! Jeg elsker bursdager og pleier ofte å informere folk om det slik at de skal gratulere meg. Weird, I know. Siden det er onsdag og jeg ikke har forelesning på onsdager har jeg faktisk FRI på bursdagen min! Hurra! Mannedyret mitt skal på skolen, så jeg stikker til mamma og pappa og det blir kos og gøy før jeg drar tilbake til byen og skal spise middag med mannedyret. Jeg vet ikke om han skal lage eller om vi skal ut eller noe om hva som skal foregå, så det blir spennende! HURRA FOR BURSDAG!


Haha, Joey ♥ (whi)

It’s movietime!

Jeg er veldig glad i film, litt sånn over gjennomsnittet, tror jeg. Jeg elsker å ha DVD-er og BluRays (altså film i fysisk form) og se favoritthistoriene mine bli brakt til live på skjermen. Jeg har aldri vært vant til å dra så ofte på kino, så jeg foretrekker heller å se film hjemme i sofaen, men noen filmer  man jo bare få med seg på lerretet i en stor sal! I høst er det noen spennende premierer som jeg gleder meg masse til:

CATCHING FIRE
I november (den 22. for å være eksakt) er det premiere på filmatiseringen av den andre boken i Hunger Games-serien til Suzanne Collins, som jeg SÅKLART må se. Jeg har lest de tre bøkene flere ganger, og jeg gispet, lo og gråt på akkurat de samme stedene i løpet av andre lesning. Derfor håper jeg Catching Fire lever opp til forventningene mine og at jeg blir like fornøyd med film nummer to som med film nummer én!


THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
Denne trenger vel ikke nærmere introduksjon? Premiere i Norge er 11. desember, tror jeg.

MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES
Denne har allerede hatt premiere (fredag som var, tror jeg) men jeg vet fremdeles ikke om jeg skal lese boka først og så se filmen eller omvendt. Skal uansett se den – om ikke nå, så en gang!

THE WORLD’S END
Simon Pegg og Nick Frost er en fantastisk duo som står bak blant annet Hot Fuss og Shaun of the Dead. The World’s End har premiere 18. oktober, og dette er beskrivelsen på IMDb: “Five friends who reunite in an attempt to top their epic pub crawl from 20 years earlier unwittingly become humankind’s only hope for survival.” Om den er bare halvparten så bra som Hot Fuss er jeg fornøyd!

Kan også nevne Thor: The Dark World og nok en versjon av Romeo & Juliet, selv om de mest sannsynlig ikke blir sett på kino. Noen filmer du gleder deg til? 🙂

(bildene er hentet via Google Images, så det var den kildehenvisningen!)

Pakkedryss

Jeg har bursdag i morgen (alle har vel fått det med seg nå), men fikk en god del pakker allerede i dag! Disse har jeg betalt for selv vel og merke, men pakker er pakker. Hurra!

Mer theBalm-sminke, denne gangen leppestift i fargen Mia Moore og Sexy Mama anti-shine-pudder.
(feelunique.com)

 Lærinnbundet superfin versjon av Peter Pan og The House on Mango Street, som er en pensumbok.
(thebookdepository.com)

Supersøt lommebok med plass til mobiltelefon OG åpning slik at jeg kan høre på musikk mens telefonen er på plass.
(eBay)