Wake up with the sun in our eyes

SOUNDTRACK: Best Coast – The Only Place

Nok en solfylt dag som jeg VIRKELIG ikke har lyst til å bruke på eksamenslesing… ER SÅ LEI! Desto verre, jeg er straks ferdig med Hestenes Dal også, uten å ha Mammutjegerne (den neste boka i serien) for hånden! Lurer på om jeg må en tur på bokhandelen, gitt…

Noen av dere husker kanskje at jeg kjøpte meg noen Wildfox Lennon-lignende gensere via eBay tidligere i år (typ tre-he-ehm), og i dag kom #4 – denne gangen med Wildfox-lapp i nakken! ENTEN har jeg funnet en selger som faktisk selger Wildfox-gensere til innkjøpspris ELLER (mest sannsynlig) er dette copycat-tull som jeg egentlig ikke støtter. Motebildet i dag har masse masse folk som kopierer, mest billigkjeder som kopierer motehusene, så det er jo nesten umulig å kjøpe et stykke unik mote uten å blakke seg totalt. Men jeg synes ikke de trenger å feste labels med merket de har kopiert, altså…

Uansett så var hadde denne nye genseren finere neckline (norsk: halslinje…?) og var så stor som bildet faktisk antyder (når man er norsk og over 1.70 er det fort å glemme at asiater flest, og da spesielt jenter, kanskje ikke når 160 cm engang og at klær dermed blir litt annerledes på en selv…) – imponert! Skal såklart vise den frem, meeeen det får bli litt senere. Jeg sitter nemlig og later som om jeg gjør skolearbeid for mannedyret som sitter tvers over bordet. Tror jeg avslører meg selv hvis jeg begynner å fotografere og føre over bilder til PC-en…?

Jeg tror kanskje det.

Bah. Jeg vil ikke leseee…… 🙁

I let it burn

SOUNDTRACK: Icona Pop – I Love It (feat. Charli XCX)

Selv om vi egentlig ikke har noe sosialt liv for tida og kun sitter med gamle eksamenssett og pensumbøker, er det veldig fint å våkne opp til strålende sol og rundt 20 varmegrader! Med nyvasket hår, kjole, vaniljeyogurt og appelsinjuice er livet ganske fint, egentlig. Samtidig har jeg ganske god kontroll på grammatikken og fonologien, og eksamen er ikke før om en uke! (herregudomenukeerjegfriii) Før der har jeg riktignok en muntligeksamen, men den tror jeg også skal gå relativt bra – om jeg da ikke får jernteppe og ikke klarer å si annet enn “je ne sais pas” og “je ne comprends pas” som jeg gjorde under forrige muntlig… Bleh.

Anywhooo: Ha en flott dag! 🙂

Summertime Happiness

SOUNDTRACK: Lana Del Rey – Off To The Races


Bik Bok topp & shorts

Hei og hopp, livet er topp! I dag vil jeg helst legge meg på et pledd i sola og lese Hestenes Dal, men jeg må vel strengt tatt øve litt mer til eksamen i grammatikk og fonologi… Har allerede vært flink pike og tatt litt oppvask i dag mens mannedyret fremdeles sov (B-menneske til den store gullmedalje…), og nå venter jeg på at han skal bli ferdig i dusjen så vi kan spise frokost sammen.


eBay armbånd H&M ørepynt

Tjuvstarta litt på melonen jeg da, hihi! Ha en flott dag! 🙂

10 dager igjen…

… til jeg er FERDIG med eksamener og kan ta sommerferie! 10 dager til jeg skal ta på meg finstasen og dra med meg mannedyret mitt på en ordentlig date – dinner and a movie (The Great Gatsby, såklart)! 10 dager til jeg skal senke skuldrene og forhåpentligvis slipper å ha vondt i hodet nesten hver dag. 10 dager, dere – det klarer jeg!

10 dager, fylt med syntaktisk treanalyse (som er tre ganger så komplisert i franskstudier som i engelskstudier – på et norsk universitet. sense, u no make it, NTNU…), transkripsjon til IPA (eller på fransk API, fordi de bor i bakvendtland) og grammatikk, generelt. Ah, livet, dere! (jada, har valgt det sjæl)

Sola skinner fra knallblå himmel (intonasjonsrim, høhø) og jeg har veeeeeldig lyst på en cider for øyeblikket. Burde kanskje ikke det, det er jo bare mandag?

Ops, I did it again


her // her

Så er det NOEN som synes synd på seg selv på grunn av eksamensperioden og finner fine sommerpieces på eBay…
Ops?

Og ellers så har jeg nettopp stått opp og har ikke tenkt å gjøre NOE fornuftig i dag. Eller, joda, jeg har allerede satt på en vaskemaskin med klær, og så skal jeg ta litt oppvask og rydde litt. Life of a housewife ♥ 


Håper du får en kjempefin lørdag! 🙂

Lately


(priv.)

Det har gått mye i å sitte på skolen hele dagen, ta frisbeepauser, lese lese lese, dra hjem, spise middag, sove. Innimellom har jeg sett Freaks and Geeks, spist is og hylgrint av The Vampire Diaries (omg!!!). Og så har vi jo faktisk hatt noen tropedager, som jeg såklart utnytter og nå er jeg flere nyanser brunere – WOHO!

I tillegg har jeg oppdaget fishtailbraid, som jeg lager hver dag for å slippe å ha håret i øynene når jeg leser.


Er relativt aktiv på Instagram, så følg meg der: @julietastic

Akkurat NÅ har jeg tatt meg en velfortjent (synes nå i alle fall JEG) pause fra fransk og er hjemme hos mamma og pappa en tur, mens mannedyret mitt leser til eksamen i morgen. And I’m like “pause til mandag, see ya”! (random post, men sånn er det noen ganger)

Syttende mai totusenogtretten

I dag har vært en så fantastisk fin dag! Jeg har følt meg finere og bedre enn jeg har gjort på veldig veldig lenge, jeg har spist god mat og is og kake, jeg har vært sammen med fine venninner, både gamle og nye og jeg har til og med vært oppe på Gløshaugen for å fóre stakkarene som skal ha eksamen i morgen med oreokake. Er ikke jeg en engel, så vet jeg ikke.

17. mai photo 17mai_zpsf9dedf44.gif

I så fall er jeg en engel “in the land of gods and monsters” for i dag kjører jeg Lana Del Rey-look. Når jeg tenker over det har jeg kanskje ikke vist dere denne kjolen før, men den er i alle fall et KUPP gjort via eBay – en av de bedre erfaringene med klær faktisk, for dette er skikkelig sømarbeid på skikkelig stoff. Og den kostet vel en femtilapp eller noe, i alle fall ikke mer enn en hundrings!

Jeg skulle ønske dere alle kunne vært sammen med meg i Trondheim i dag, for å sitte på gresset på Solsiden med gode venner, sola i øynene og en Slush i hånda – det var saker! Uansett hvor dere var og om sola skinte eller ei, håper jeg dere har hatt en kjempefin grunnlovsdag! HURRA FOR NORGE!

What to do when you’re free

Slik ser skrivebordet på laptopen min ut, etter at jeg laget meg en liste med det jeg endelig skal få tid til når jeg er ferdig med min siste eksamen (for semesteret…) den 6. juni. Har som dere ser en scene fra Oz The Great And Powerful som bakgrunn, og jeg synes Emerald City er ganske lik slik jeg ser for meg sommerferien: Lys, glitrende, fantastisk. (å rydde i kles- og kjøkkenskap er kanskje ikke deres favorittsysler, men Jomfru som jeg er finner jeg ro i slike ting)

Nå har jeg jammen meg vært så heldig og (tross alle odds) fått meg sommerjobb også: Lykken vil ingen ende ta!

Ü

Apropos lykke: Ønsk meg lykke til på eksamen om fransk samfunn og politikk i morgen!!!