“To love and be loved is to feel the sun from both sides.”

Dagen i dag har vært veldig fin. Kiropraktortimen gikk bra, kjeven min har kommet seg og jeg har igjen bare én oppfølgingstime som blir om to uker. Jeg har vært hjemme og solt meg på verandaen med mamma, og vi har sett i kataloger og funnet ut hva vi skal bestille oss. Nå er jeg hjemme hos mannedyret etter å ha tilbrakt ettermiddagen oppe ved Kristiansten festning med grilling, soling og frisbeekasting. Livet, dere! ♥

547854_411425698891109_130990370267978_1286768_1100381351_n_large
(whi)

I tillegg traff jeg min kjære Emil som jeg ikke har sett på lengelengelenge, og det var veldigveldigveldig koselig. FANTASTISK FIN DAG! 
Hva har dere brukt denne solfylte (den var i alle fall det her i Trondheim) tirsdagen til? 🙂 

Ukas hunk #21

Zac Efron, dere. High School Musical var kanskje ikke tidenes konsept, men hvem kan vel med hånda på hjertet si at de ikke finner denne fyren attraktiv? I HVERT FALL NÅ, sjekk det største bildet. Snakker vi Brad Pitt 2 eller? (whi)

1/3

DA er jeg ferdig med den første av til sammen tre eksamener dette semesteret! Faget var prosa og jeg trooor det gikk ganske bra, selv om jeg ikke syntes oppgavene var så veldig interessante så fikk jeg til å skrive 7 sider. Nå er jeg på Gløshaugen og plager mannedyret som leser til morgendagens eksamenfrem til vi skal ut og kaste frisbee – det nye prokrastinasjonsmiddelet her på “Gløs”!

Sånn så jeg ut da jeg forlot eksamenslokalet – bare at jeg gikk på beina på bakken og sola skinte.
Har du hatt eller skal du ha eksamen snart? 🙂

Ukas musikk #20

Denne uka ble det to album i fokus, nemlig Gossips A Joyful Noise og Prisoner fra The Jezabels. Dette er to album som begge har kvinnelig vokalist, men som befinner seg ganske langt fra hverandre når det gjelder sjanger. Gossip er sterk, rask, dansbar musikk med en del trøkk, mens The Jezabels er en del roligere (men likevel sterk) musikk med såre og/eller sterke tekster og en heeelt fantastisk vokal. Sukk!

A JOYFUL NOISE

Coveret er sjøstygt OG skummelt (SE PÅ DEN HÅNDEN DAAAA!) (ja, hånda er for min del verst), og det var egentlig bare så vidt jeg ville høre albumet da det dukker opp på “What’s new” på Spotify. MEN jeg er derimot glad jeg trykket play, for dette albumet er bra! En av Gossips tidligere hits, Standing In The Way of Control, er en av mine favorittsanger, og et par av låtene på dette albumet, blant annet Casualties Of War og Get Lost, tror jeg kvalifiserer til å komme på lista over sanger jeg liker veldig veldig godt. Eneste minus med plata (bortsett fra coveret) var sangen Love In A Foreign Place, som både tekst- og melodimessig minner mistenkelig om Rihannas We Found Love. Just saying.

 

THE PRISONER


Skjønner ikke helt coveret, hva er den greia på himmelen, en hvit og brun sky som er usannsynlig tydelig? Ellers er det et fint bilde som passer bra sammen med stemningen på plata. Over til musikken, som jo er det viktigste: IT’S AWESOME! The Jezabels har nå kommet med sitt første album etter to EP-er (ved navn She’s So Hard og Dark Storm) og dette er neimen ikke dårligere enn de to foregående utgivelsene! Blant mine favoritter er Rosebud og Horsehead, grunnen til at det ikke er flere er fordi jeg egentlig ikke har hatt tid til å høre så innmari mye på albumet ennå. MEN DET ER BRA OG JEG SYNES DERE SKAL HØRE! Ok?

Julie leker musikkanmelder, mihihi! Neida, men jeg har en tendens til å bli så analyserende av meg og da blir det gjerne litt sånn “saklig” skrevet. Anbefaler i alle fall begge albumene veldig sterkt! 🙂

New in: Hipster indie hippie boho

Going all Instagram on you i overskriften! Her er altså et av mine nyeste innkjøp, dog jeg tror den ble kjøpt FØR mai og dermed ikke krasjer med shoppestoppen min. Kostet 20 kr (halv pris av rød pris) på KappAhl, whoop whoop!

I dag har jeg sett Sense and Sensibility med Hugh Grant, SEVERUS SNAPE (Alan Rickman) og Hugh Laurie (aka Dr. House-mannen). Jeg gir dere lov til å misunne meg, jeg har nemlig Jane Austen som eksamenslesing, hihihihi! 🙂

The Hunt

Via StumbleUpon fant jeg en ganske så ny og veeeldig interessant nettside. Den heter The Hunt og går ut på at man gjennom et fellesskap av “hunters” klarer å finne ut hvor de fine klærne, skoene, møblene, etc. man ser på Tumblr, Weheartit, Pinterest and so on selges! I repeat: Veeeldig interessant.

Slik fungerer det: Man finner et bilde, sånn som jeg fant dette, og tenker “hm, lurer på hvor jeg kan finne et slikt [sett passende ord her]?”. Du legger til URL-en til nettsiden på The Hunt, legger til en kort beskrivelse og vips – it’s out there! Så er det bare å vente til en annen bruker (eller flere) har funnet et tilsvarende eller likt produkt og har lagt til linken ved bildet ditt. GEN-I-ALT!

HEYHEY, der er jeg! ^

Vi snakker om et virkelig kult konsept og det er visst ikke så veldig mange brukere innpå her, så jeg føler meg litt hipster nå! Det dere gjør er å gå inn på nettsiden (startthehunt.com), legger inn en søknad om å få bli med og etter ikke så veldig lang tid (til meg tok det litt mindre enn én dag) får dere mail om at dere er inne. Og så er det bare å hunte ivei! Dette fungerer også fint som en inspo-side, i tillegg til at man faktisk kan kjøpe det man ser (eller noe som ligner) som andre brukere har lagt inn link på. JOIN ‘A, DERE! 😀

PS: Det tok sånn 10 minutter før noen hadde lagt til en link på korsett-innlegget mitt – service!

Inspirational Friday

Skjell, sand, saltvann, fisk og langt hår som flagrer i vinden. Denne uka ble havet ukas inspirasjonskilde!


(whi)

Havet er noe jeg er redd for, samtidig som jeg elsker det. Det er så stort, så ukjent, så uendelig, mens resten her i verden (med unntak av fjellene) er omskiftelig, oppdaget, avdekt. I havet fins de vakreste korallrev og de styggeste vesen (les: BLEKKSPRUT!!!), nydelige farger fra hele regnbuen og bølger som aldri, aldri, aldri slutter å slå mot strendene. Maritime trender er noe jeg aldri går lei, det være seg striper, anker-motiver, fiskeanheng, skilpadder, kapteinhatter, sjøstjerner, og så videre og så videre. HAVET ♥

Hipp hurra for landet vårt!


(whi + redigering)

Nasjonaldagen vår er her igjen, og i likhet med fjorårets grunnlovsdag skal også dette årets versjon tilbringes hjemme med nesa i pensum. Det vil si, foran TV-skjermen mens jeg ser filmatiseringen av diverse bøker jeg har som pensum i prosa-faget mitt. Heihei, Sense & Sensibility, Tale of Two Cities og Turn of the Screw!

Jeg startet dagen med å sove lenge, heeelt til 10:30, før jeg stod opp og la på en deilig Lush-ansiktsmaske ved navn Magnaminty. Huden min føltes nemlig litt uggen i dag etter at jeg sovnet på sofaen og dermed sov med sminke på i natt, så det var godt å få frisket opp litt – huden kjennes bedre og jeg føler meg bedre! Jeg har ennå ikke spist frokost, men det blir straks: Hjemmelaget pizza, det vil si rester fra i går kveld. Om nom nom! Kjøpte også en boks vaniljeyogurt og en pose 1-2-3-brownies i går, så jeg skal nok klare å kose meg på nasjonaldagen vår.

Dere synes kanskje det høres litt trist ut, men med hensyn til egen selvtillit når det kommer til skole MÅ jeg faktisk begynne og ta eksamen litt seriøst og få litt bedre resultater – som ren 5- og 6-er-elev på videregående er det som å gå på en vegg når jeg ikke klarer å få toppkarakterer lenger. Heldigvis går det bedre nå som jeg studerer språk enn da jeg gikk psykologi, men det er alltid forbedringspotensiale. Så derfor sitter jeg inne og leser/ser pensumfilmer mens resten av familien har på bunad og dress og er sosiale med resten av samfunnet – I REGNET. Ja, det høljregner, så det er ikke såå trist å sitte inne med en varm kopp te og snart pizza og brownies og film.

Gratulerer med dagen, alle mine kjære med-nordmenn og -kvinner:
Ja, vi elsker dette landet ♥