The Hunt

Via StumbleUpon fant jeg en ganske så ny og veeeldig interessant nettside. Den heter The Hunt og går ut på at man gjennom et fellesskap av “hunters” klarer å finne ut hvor de fine klærne, skoene, møblene, etc. man ser på Tumblr, Weheartit, Pinterest and so on selges! I repeat: Veeeldig interessant.

Slik fungerer det: Man finner et bilde, sånn som jeg fant dette, og tenker “hm, lurer på hvor jeg kan finne et slikt [sett passende ord her]?”. Du legger til URL-en til nettsiden på The Hunt, legger til en kort beskrivelse og vips – it’s out there! Så er det bare å vente til en annen bruker (eller flere) har funnet et tilsvarende eller likt produkt og har lagt til linken ved bildet ditt. GEN-I-ALT!

HEYHEY, der er jeg! ^

Vi snakker om et virkelig kult konsept og det er visst ikke så veldig mange brukere innpå her, så jeg føler meg litt hipster nå! Det dere gjør er å gå inn på nettsiden (startthehunt.com), legger inn en søknad om å få bli med og etter ikke så veldig lang tid (til meg tok det litt mindre enn én dag) får dere mail om at dere er inne. Og så er det bare å hunte ivei! Dette fungerer også fint som en inspo-side, i tillegg til at man faktisk kan kjøpe det man ser (eller noe som ligner) som andre brukere har lagt inn link på. JOIN ‘A, DERE! 😀

PS: Det tok sånn 10 minutter før noen hadde lagt til en link på korsett-innlegget mitt – service!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg