Meet Matt(e) Hughes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fargen er litt mørkere/mer brun enn over, men det ville ikke komme frem på bildet.


REVIEW

Pris: 163 kr på Feelunique.com (mot 209 kr på Coverbrands)
Forpakning: VELDIG fin, skikkelig retro og søt, som alle theBalm-produktene
Påføring: Tendens til å bli litt mye på børsten (flasken er ikke smal nok i toppen), og en mer flytende konsistens enn jeg er vant til fra NYX. Det kan derfor bli en del unødvendig søl og dermed litt sløsing av produkt.
Resultat: UTROLIG fin farge, men tok litt tid før den tørket. Gikk rundt og var klissete ganske lenge, noe som er uvant til en matt flytende leppestift å være. Man kan godt presse litt papir mot leppene i etterkant for å få vekk overflødig produkt og for å unngå dette nevnte klisset.
Holdbarhet: Dette er egentlig det eneste punktet (som betyr noe) der theBalm slår NYX. Meet Matt(e) Hughes holder seg godt, selv gjennom et måltid, og jeg ble faktisk overrasket over hvor fine leppene mine var etter at jeg slukte en is.
Karakter: 3,5/5
Verdt pengene: Nei, jeg vil egentlig ikke si det. Men bare såvidt, egentlig, for jeg likte denne ganske godt. Jeg er dog mer glad i NYX-konsistensen, og så er denne bortimot hundre kroner dyrere enn Soft Matte Lip Creams.


Jeg er veldig glad i theBalm-produkter, og bruker både solpudder (Bahama Mama♥), anti shine-pudder og dipliner fra merket bortimot daglig, men på akkurat dette feltet går jeg nok mot NYX i stedet.

Har du sminke fra theBalm?

Anything is possible with wine and a good concealer

… men ettersom det er mandag formiddag må vi nesten nøye oss med kun concealeren i denne omgang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


REVIEW

Pris: 43 kr på Feelunique.com
Forpakning: Helt OK, ser litt billig ut (classic Rimmel), men så lenge produktet fungerer betyr ikke dette punktet så altfor meget
Påføring: VELDIG kjekt med stiftform når man skal bare prikke litt rundt på enkelte ujevnheter i ansiktet. Veldig enkelt å fade inn i huden bare med fingeren.
Resultat: Synes ikke, men gjør jobben sin. Perfekt! Synes også den fungerer godt på større områder, uten å være for kakete.
Holdbarhet: Gned en del på armen etter det nederste bildet, men fikk det ikke bort. Holder godt, med andre ord!
Karakter: 5/5
Verdt pengene: Så absolutt! 


Som overskriften hinter til, en god concealer er alfa og omega. Jeg benytter meg ofte av en lett foundation i flytende form til poser under øynene, men om jeg får små urenheter har jeg ikke hatt noe å ty til på en stund, så denne kom godt med! Rimmel er veldig billig men også bra (favorittkombo), og som oftest er det med et produkt eller to fra dette merket om jeg uansett skal ha noe på Feelunique, haha!

Vært borti Rimmel før?

Inspirational Friday: Rose quartz nails

I forrige uke dukket noe av det fineste jeg har sett på LENGE opp i Facebook-feeden min:


(google images: “rose quartz nails”)

Rosenkvarts er kanskje den fineste steintypen jeg vet om, og tenk å ha slike kunstverk på neglene! ♥ Helt utrolig nydelig, ikke sant? Om du ikke er som meg og biter neglene så det blir vondt, så finner du en aldri så liten tutorial her. For å få rosenkvarts i stedet for marmor, bruker du forskjellige lyse rosafargede neglelakker i stedet for dem brukt i videoen. Teknikken er visstnok den samme!

Fint, vel?

It’s a pedantic thing

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På enkelte områder er jeg litt sånn akkurat. Det skal være system, og det skal være en egen plass for alt. Og om det ikke legges akkurat der…! Heldigvis har jeg roet meg (litt) på dette av hensyn til mitt kjære mannedyr, men på ting bare jeg er borti er jeg ganske striks til tider. Samtidig er det ikke alltid like lett å finne ut hvilken oppbevaring som er riktig for hver type ting. Klokker er en slik type ting, som bare ender opp med å ligge ved vasken på badet eller i en skuff med smykker. I det siste har jeg begynt å se for meg en fin eske der man enkelt og ryddig har oversikt, men jeg fant ikke noe jeg var villig til å kjøpe (det var litt dyrt, med andre ord). SÅ, jeg tok en gammel Glossybox-eske med lokk dekket av fin kontaktplast, satte klokkene mine på søte små puter jeg kjøpte (her) på eBay, og voilà, klokkeeske!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritter #7

Hei og hopp! Ettersom vi er midtveis i juli (allerede!!!) så kommer min lille månedlige oppsummering av hva jeg liker aaakkurat nå:

 

Først og fremst har vi en liten nødvendighet når sola er så generøs og stikker seg frem, nemlig solkrem. Dette er en ansiktskrem fra Piz Buin, som ikke blir klissete og som lukter goooodt! (nå elsker jeg lukten av all solkrem, men whatevs)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nummer to er denne lotionen fra LdB, som jeg kjøpte superbillig på Matsmart. Den lukter himmelsk (uten å bli for mye), og den gir fukt. Perfekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som nummer tre kommer noe spiselig, denne også fra Matsmart. Disse små fullkornsbarene smaker DELISH (det er maltekstrakt i, yum), og så får du i deg vitaminer, kalsium og jern, attpåtil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den superfine klokka mi går inn som nummer fire, og jeg er SÅ utrolig fornøyd med dette kjøpet. Den går til alt, og jeg har fått så mange komplimenter for den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så, til sist men absolutt ikke nederst på lista, har vi min go-to highlighter for tiden, nemlig Hypnotics Metallics Single Highlighter i fargen Glitz fra Makeup Mekka. Litt på kinnbein, under brynene langs neseryggen og på amorbuen gir et virkelig glødende og friskt ansikt, noe jeg benytter meg av bortimot hver dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Og sånn ellers så var det jo premiere på Game of Thrones sesong sju i natt, så da måtte jo mannedyret og jeg se episoden mens vi spiste frokost, selvfølgelig! Sesongstarten skuffet absolutt ikke, og jeg håper denne sesongen byr på alt jeg har sett for meg de foregående sesongene. GAME OF THRONES I MITT HJERTE ♥

All roads lead to Rome

Hvis du lurer på hvor glad jeg er i NYX sine Soft Matte Lip Creams, kan du gå gjennom arkivet mitt og sjekke hvor mange ganger jeg nevner dette produktet…. Det blir noen ganger! En swatch av seks farger finner du her, for eksempel, og så viser jeg frem to mørke varianter her. Og her kommer den nyeste, nemlig Rome, som kom fra Feelunique her forleden. OG DEN ER SÅ FIN ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


REVIEW

Pris: 65 kr på Feelunique.com – MEN AKKURAT NÅ ER DEN PÅ SALG TIL 39 KRONER ♥ (jeg kjøpte en ekstra fordi jeg likte fargen så godt) (pluss tre andre ops)
Forpakning: Helt OK, ikke så mye ekstra.
Påføring: Jeg eeeeeelsker konsistensen og børsten på dette produktet!!! Om du passer på å “tørke av” børsten på flaskekanten før du setter den på leppene, så slipper du for mye produkt. Anbefaler heller å ta flere runder enn å ha på for mye for så å skulle fordele jevnt.
Resultat: Nydelig, matt farge, dekker veldig godt. 
Holdbarhet: Ganske god, men har ikke vondt av påfyll etter spising/drikking.
Varighet: Man skulle tro at en liten flaske ikke holdt så lenge, men jeg har fremdeles ikke tømt noen av mine – og de er brukt en del. Nå har jeg selvfølgelig så mange at jeg bytter på, men det skal ikke så mye produkt til for én påføring.
Karakter: 5/5
Verdt pengene: JAAA ♥


Hvis du ikke fikk det med deg: Feelunique har sommersalg og opptil 60% avslag på NYX Soft Matte Lip Creams HER! Ja, driver med gratisreklamering så det holder, men jeg liker dette produktet SÅ godt og blir superglad når andre tipser meg om salg ♥

You’ve got mail

Hva er bedre enn å få pakke i posten? Å få sminkepakke (og bokpakke) i posten! Jeg la inn en bestilling hos Feelunique for en stund siden, og i dag kom den endelig ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir jo alltid påvirket av bloggere som anbefaler i hytt og pine, og da Sophie Elise skrev om Meet Matt(e) Hughes fra theBalm fikk jeg veldig lyst til å prøve. Jeg gikk for fargen Trustworthy, og OH MY den er så fin! Det blir garantert en omtale av denne snart, så stay tuned.

Min kjærlighet/besettelse av NYX sine Soft Matte Lip Creams forsvinner visst aldri, og her er den nyeste fargen, Rome. Ettersom jeg var mest opptatt av Meet Matt(e) Hughes, så har jeg ikke testet fargen ennå, men den ser deilig mørk ut, perfekt til høsten. Har fått opp øynene for toner med brunt i på leppene, noe både denne og Trustworthy viser preg av.

Til slutt har vi en nett liten concealer stick fra Rimmel, Hide the Blemish i fargen Natural Beige. Den virker veldig anonym ved første øyekast, og det er vel egentlig bare bra for en concealer? Fargen passet meg i alle fall perfekt, og jeg liker konsistensen så langt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg fikk jeg med to parfymeprøver, Kenzo World og Fleur Musc fra Narciso Rodrigues. Veldig kjekt med litt nye impulser på duftfronten, spesielt når det er gratis, si!

Pleier du å handle sminke på nettet?

DIY: Ringoppbevaring

NÅ er det lenge siden jeg har vært kreativ (i hvert fall her på bloggfronten), så det er sannelig på tide med en liten DIY!

En problemstilling noen av dere kanskje kjenner dere igjen i er hvor i all verden man skal gjøre av alle ringene som etter hvert samles opp (i hvert fall om man er hyppig innom eBay), for det er jo ikke særlig oversiktlig å bare ha dem løst i en boks. I stedet for å rote gjennom alle sammen pleier jeg å bare droppe å bruke ringer, og da er det jo ikke så mye vits i å ha dem i utgangspunktet. MEN så kom jeg på noe lurt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er en veldig enkel DIY, men du må kanskje lete/vente litt for å få tak i elementene du trenger. Og så er den perfekt for bokelskere som meg selv! Du trenger følgende:

En “bok-boks” (boksafe?), kjøpt på Søstrene Grene til ca. 30 kroner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Fyll” til smykkeskring, kjøpt på eBay til 40 kroner (her, nok til to bokser). Søk på f.eks. “jewellery storage”, “ring case”, etc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En god saks, for å klippe til fyllet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så er det bare å sette på plass favorittringene dine!

✩ VOILÀ ✩​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA