Beautiful Monday: Noora

Altså, “alle” elsker SKAM, alle elsker Noora. Jeg har lyst til å klippe meg som Noora, pluss at jeg har begynt å gå med leppestift hver dag. Påvirket much? Men altså, det er mye bra inspo å hente her, så derfor dedikerer jeg ukas “Beautiful”-innlegg til Noora!


JAA ♥ (bilder via Google Images, altså flere forskjellige kilder)

Hvem er din SKAM-favoritt?

Sunday tune

Mens jeg satt og skrev på fredag kom jeg over Adeles nye singel, Send My Love (To Your New Lover). Jeg har ikke hørt noe av det nyeste albumet (annet enn de par-tre singlene som er tilgjengelige på Spotify), og jeg går ut fra at denne sangen er med der, så den er kanskje ikke ny for alle, men den er ny for meg!

Dette var en helt ny side av Adele som jeg likte veldig godt. Alvoret fra de foregående platene hennes er jo tilstede i teksten, men melodien er overraskende upbeat og catchy, og så digger jeg videoen. Ansiktsuttrykkene hennes ♥

Inspirational Friday: Summer

Hei og hopp!

Det går  mye bedre med hjemmeeksamenen i dag, på relativt kort tid har jeg skrevet nesten fem sider, så jeg blir garantert ferdig i dag – som planlagt! Jeg hater at det er slik jeg fungerer, men jeg klarer altså ikke å jobbe uten et visst tidspress. Jaja, jeg får endelig til å jobbe!

Både i går og i dag er været helt STRÅLENDE i Trondheim, og det gjør faktisk litt vondt å måtte sitte inne ved datamaskinen mesteparten av dagen. Skal ta det igjen i morgen ved å være ute hele dagen! Inspirert som jeg jo blir av min gule himmelvenn (les: sola), så har jeg funnet frem noen fine bilder med seriøse beach vibes fra Weheartit. Enjoy!


(whi)

Hjemmeeksamen

Jeg vet jo hva jeg skal skrive, men jeg kommer liksom ikke i gang. Og nå begynte de nettopp å drille i veggen på en av naboleilighetene, så det er jo flott…

Ok, disposisjonen er på plass. Ganske godt utfylt, også. Som sagt, jeg vet jo hva jeg skal skrive. Men så bare… Stopp. Æsj. Sulten.

Lunsjen ga meg ny energi, nå blir det skrivings!

Har jo faktisk ikke sett noen av de nyeste SKAM-klippene, og nå har jeg faktisk én side med tekst. Fint med en liten pause nå. Shit, det var jo mange klipp! Ekstra lang pause, wohoo!

Ok, nå har jeg brukt en time på å lage jobbe-spilleliste. Skjerp deg!

Jobber mye bedre når alt er riktig formatert fra start, så tiden jeg nå har brukt på å sette inn sidetall, lage overskrifter og referanseliste var absolutt ikke bortkastet. Nå blir det bare så bra!

Fant ut at jeg må endre på overskriftene, så brukte litt tid på å finne på nye.

Har fremdeles bare den ene siden. Men den er i et rimelig bra format, om jeg får si det selv!

 

Konklusjonen er: Jeg suger. Jeg har brukt opp alle ord og formuleringer på masteroppgaven, og de to ukene siden innlevering har ikke vært nok til å fylle opp lagrene igjen. Og nå har jeg brukt dyrebar tid på å lage dette innlegget, også.

FAEN. Jeg hater hjemmeeksamen.

NYX Soft Matte Lip Cream: Swatch!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, det tok litt på tiden, men endelig har jeg tatt bilde av alle de seks NYX Soft Matte Lip Cream-variantene jeg har kjøpt i løpet av de siste månedene. Jeg skriver ikke noen omtale, ettersom jeg har skrevet om enkelte før (se her), men jeg viser frem hvordan de forskjellige fargene ser ut på – en swatch, altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittene mine akkurat nå er Zurich og Milan, mens Prague kommer som en god nummer tre. Som dere ser har jeg holdt meg til rosa- og koralltoner, med Zurich som eneste nude-tone.

Hvilken farge synes du var finest?

Beautiful Monday: Off shoulder

Hei, og takk for sist! 

Nå har det jo gått en stund siden forrige blogginnlegg, og forklaringen på det er såre enkel: Jeg har ikke hatt lyst til å blogge. Nå har jeg derimot hjemmeeksamen og leter etter grunner til å ikke jobbe, så hei, bloggen! (neida) (joda, litt)

Akkurat NÅ synes jeg det er superfint med bare skuldre, og før helga kjøpte jeg en superfin sjøgrønn topp på salg på H&M som jeg har på meg i skrivende stund. Forresten, opplever dere at toppene ikke holder seg nede, men sklir opp så skuldrene slett ikke er bare lenger? Jeg synes liksom ikke jeg er såå bred over skuldrene, men kjøper jeg slike topper i størrelsen jeg vanligvis bruker blir strikket altfor stramt. En mulighet er å trikse litt med nål og tråd, men litt kjipt at det er nødvendig hver eneste gang… Uansett, her er noen Lookbook-antrekk med bare skuldre, enjoy!


(lookbook.nu)

Gratulerer med dagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke bare gikk bunaden på (2,5 år siden sist…), jeg fikk til og med festet verdens vanskeligste mansjettknapper – helt selv! Etter koselig champagnefrokost og en tur til byen for å se på borgertoget (fra en meget godt plassert takterasse), så er jeg nå hjemme og lager mat til gjengen kommer på middag.

Hurra for Norge, dere!

ESC makeup

I går gikk årets store musikkbegivenhet(?) Eurovision Song Contest, populært kalt Melodi Grand Prix, av stabelen, og tradisjonen tro holdt vi en liten MGP-fest hjemme hos oss. I anledningen tenkte jeg å pynte meg litt ekstra, så gullskjørt og bralette med gullpaljetter ble akkompagnert av lettere sekstitallsinspirert hår og catliner med falske vipper. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så til vinneren av ESC: HVA I ALL VERDEN!? LETT den kjedeligste sangen av alle, OG det dølleste antrekket. Armenia var sååå mye bedre! Så du Eurovision Song Contest i går?

Inspirational Friday: Freedom

SOUNDTRACK: She Burns by Foy Vance


(whi)

I dag skulle jeg egentlig gjøre unna maaasse ting til helgen (innkjøp, opprydning/vask, etc.), MEN jeg har faktisk sittet på baken i hele dag. HELE DAGEN! Det begynner å sige inn at jeg faktisk er ferdig med masteroppgaven, og da kjenner jeg plutselig hvor sliten jeg er. Å ha en dag der jeg nesten ikke har brukt hjernen (annet enn til å se på Netflix) var faktisk utrolig godt, men jeg gleder meg til en mer produktiv dag i morgen.

Hva har du gjort i dag?