New lip shades

Jeg er storfan av leppestift, og jeg er helt ærlig redd for å telle hvor mange jeg egentlig har…! MEN det skal legges til at jeg faktisk bruker dem alle, lover. Jeg la inn en bestilling på Douglas.no her forleden ettersom de hadde fri frakt på alle ordre, og disse to plumpet ned i postkassen noen dager etter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL CREAMY MATTE LIPSTICK: 950 MAGNETIC MAGENTA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pris: 52 kr 
Forpakning: Helt gjennomsnittlig, litt spesielt at produktnavnet ikke står på hetten.
Påføring: Veldig lett, det blir jevnt og fint.
Resultat: Nydelig, matt farge, dekker veldig godt.
Holdbarhet: Overraskende bra! Er kanskje bittelitt tørr, men absolutt ikke ille til å være en matt leppestift. Tåler ikke mye mat og drikke, men det er helt i orden for min del.
Karakter: 4,5/5.
Verdt pengene: Ja, for et flott produkt! Tok bort 0,5 poeng pga. litt uttørrende effekt, men ellers er denne utrolig god. Har veldig lyst til å prøve i flere farger!

NYX SOFT MATTE LIPSTICK CREAM: SAN PAULO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pris: 70 kr 
Forpakning: Helt grei denne også, kanskje litt billigpreg?
Påføring: Veldig god, likte godt svampen (tusen ganger bedre enn H&M sin lip cream!!!)
Resultat: Delikat farge på myke lepper, herlig.
Holdbarhet: Nokså bra, vil kanskje si at den er litt dårligere enn Maybelline over her på dette feltet, men samtidig smitter den av mye mer naturlig og dermed diskret ettersom den er en leppekrem og ikke en leppestift i ordets rette forstand.
Karakter: 5/5.
Verdt pengene: Absolutt! Den er jo faktisk billigere enn H&M sin lip cream (på Douglas, i alle fall), men så utrolig mye bedre! Enkel å påføre, flott farge og fordeling og holder godt.The latest additions to my lip product collection, a matte lipstick from Maybelline and a gorgeous lip cream from NYX. I loved them both, but the lip cream won as it has less of a drying effect than what the lipstick had (although the lipstick wasn’t too bad either). I recomment them both!

20 kommentarer

Siste innlegg