Bik Bok-pakke

Etter alt strevet med å få gjennom bestillingen på bikbok.com på torsdag var det jammen meg verdt det når pakken kom allerede i dag!

 
FW JULIA

Skoene var akkurat som de skulle være, har jo lett etter fine sneaker wedges siden i fjor høst uten hell, og når jeg nå endelig fant et par jeg virkelig likte kostet de bare 149,-! Sååå verdt det, siden førprisen lå på 599 kr, hihi. Og så var de veldig gode å ha på, noe som selvfølgelig er veldig viktig. Ble litt redd med det samme jeg åpnet pakken fordi de så så små ut, men de passet heldigvis. Win!


FW KIFFI

Denne genseren ble egentlig med bare fordi den kostet 40 kr, men jeg ble veldig overrasket over hvor fin den er! Det var den siste fargen som var igjen og da kun i størrelse L, så jeg tenkte egentlig ikke at den kom til å passe, men det gjorde den. (Sånn mht. armene er jeg veldig glad for at det ikke ble en mindre størrelse for de var ganske smale i forhold til resten av plagget)

Og så ble denne med:


De har den aldri når jeg er innom en Bik Bok-butikk (finner den i alle fall ikke). Og 24,50 er jo bedre enn 49,-!

Og såååå stakk jeg innom butikken på Trondheim Torg i dag etter å ha forhørt meg om at de hadde fått inn noe jeg har hatt lyst på i lang lang tid…

Lana del Rey-blomsterkrone!!! Gotta love Bik Bok!

Kjæreste

Do you know what I love the most about Norwegian as a language? The word for a boyfriend or girlfriend is “kjæreste”. Which, when put in a sentence as in
“mitt ‘kjæreste’ minne”
means
“my ‘most precious’ memory”.
And also the term is gender neutral. There’s no way to tell if you’re in love with a boy or a girl.

Because it doesn’t matter.

(via metallicor)

Var du än befinner dig

SOUNDTRACK: Håkan Hellström – Pistol

Etter en søndag med bakfylla og dermed mange timer tilbrakt under pledd på sofaen stod jeg i dag opp – frisk og uthvilt – og dro for å trene. Ble ikke rare greiene, men litt er bedre enn ingenting. Tok 100 kg på benpress da, jeg syntes det var litt gøy da han fyren før meg (som var ganske beef) tok 120 og så kommer lille meg i rosa “smile”-topp og tar bare 20 kg mindre. HI HI!

Gladsak #2: På mandag i forrige uke fant jeg jo ut at jeg rett og slett hadde misset innleveringsfristen på en av semesteroppgavene mine. For den som ikke går på universitet: En semesteroppgave er noe du må få godkjent for å få ta eksamen, ergo er det relativt viktig å levere disse. Jeg begynte jo å grine da jeg fant det ut og skrev fortvilet en e-mail til fagansvarlig med én gang der jeg ba på mine knær om en sjanse til. Dagene gikk og jeg fikk ikke noe svar, så på torsdag ringte jeg til instituttet mitt og spurte etter denne faglæreren. Da fikk jeg vite at vedkommende ikke var i landet og at hun kom tilbake på jobb på mandag. Faentastisk tenkte jeg og innså at JAJA, en mindre eksamen (og mindre andel av lånet omgjort til stipend). OG SÅ DERE, så fikk jeg endelig svar fra fagansvarlig i går OG JEG FÅR LEVERE LIKEVEL!!! Cue happiness:

Large
(whi)

Og ellers har jeg det bare fint og skal hoppe i dusjen og ta solarium (♥) før jeg skal ta oppvasken (bleh) og stikke på jobb for siste gang før sommerferien. Hurra for mandag!

Ba-Ba-Ba-Boom!

SOUNDTRACK: Billie Van – On My Knees

 Semesteroppgaven i grammatikk og fonologi gikk lekende lett, og jammen fant jeg ikke ut at jeg hadde en egen fonetikk- og fonologibok i bokhylla, også! Nok et bevis på hvor flittig studine jeg har vært dette semesteret; det er fire bøker jeg ikke har bladd i engang. Ja ja.

 photo yay_zpsf3937f6d.gif

Dette er meg som sier yay for at det er fredag; for at jeg leverte oppgaven hele åtte timer før fristen; for at vi skal spise kylling, se Vikings og spille Rayman på Wii ikveld; for at jeg får drikke brus igjen fordi det er helg; for at jeg har på meg skjørt og crop top. Dette er meg som sier yay for at jeg er glad. Ha en flott fredagskveld! 🙂

Ops?

“I can do this!” à la Ryan Gosling ble til “I can take a 3-hour nap”. Fikk gjort unna den syntaktiske analysen, noe som er veldig synd for det er det jeg liker best. Kunne gjort treanalyser dagen lang ♥ Men i stedet la jeg meg altså og sov. Våknet av at telefonen ringte og nå er jeg så i ørska at jeg tror ikke jeg skal prøve å gjøre noe som helst av viktighet da resultatet ikke akkurat kommer til å bli mitt beste arbeid. I morgen kommer jeg sikkert til å føle presset så da blir jeg mest sannsynlig ferdig på et par timer (skjer hver gang). Life of a skippertak-girl!

Mannedyret mitt sa han kommer hjem fra skolen når han blir sulten, men hva med meg, hva om jeg blir sulten? For det ER jeg, både på tortillapizza og på Vikings (les: Ragnar Lothbrok, elsker Ragnar Lothbrok).


M-mm-mm!

AHYEAH!

Ok, jeg gir meg der. Ville bare få frem at han er skamdeilig. Skjegg og hår på brystet og VELDIG radikal hårklipp for å være fra vikingtida og blod over alt og dreper uten å mukke og gaaah for noen magemuskler. Og brystmuskler. Og armer. Og øyne ♥ Han er definitivt på lista, sammen med Damon Salvatore fra Vampire Diaries, Eric Northman fra True Blood, Toby, Ezra, Jason OG Caleb fra PLL… Hvem trenger vel ordentlige menn når man kan se TV-serier? Når det er sagt så har jeg jo en ordentlig mann, så jeg har i både pose og sekk. 🙂

Drømmefyr fra TV-serier, anyone? 

Lemons, lemons, lemons

Dark places, dark thoughts. I dag ville jeg bare fortsette å holde øynene lukket, selv om jeg i går bestemte at jeg skulle stå opp kl. 7. Det første jeg tenkte da alarmen ringte var “nei, jeg vil bli i mørket. La meg bli i mørket”. Jeg var så trist igår kveld at jeg sovnet sporenstreks, for så å sove hele natten uten noen som helst form for drømmer. Unntatt rett før jeg våknet, da sang nemlig Seinfeld-crewet (ikke George) U2s One. Ikke spør.

Mål for dagen: Skrive semesteroppgave i grammatikk og fonologi (gjesp).
Ønske for dagen: Sjekke ut halvprisdagen på Bik Bok (weee). Og så vil jeg jo gjerne bli ferdig med den oppgaven, da.

Jeg burde jo presse meg selv til å skrive oppgaven først og deretter dra på Bik Bok, MEN siden jeg ikke liker masse folk i butikkene sammen med meg skal jeg dra dit straks over 9, slik at jeg kan gå rundt i fred og ro og se på alt det fine og billige, småprate litt med de ansatte som jeg pleier og så gå hjem og skrive oppgave. Men så spør jeg meg selv: Kommer du ikke eeeegentlig til å utsette dette til i morgen? Fristen er jo ikke før 23:55 fredag kveld! Og så sier jeg: NEI. NEI NEI NEI!

Large

I CAN DO THIS!

(I could also do Ryan Gosling if I had the chance……)

EDIT: Herregud, så feil kan man altså ta… Trodde det var bare jeg som gadd å stå opp tidlig og dra på salg, men altså, det var så fullt at jeg bare gikk! “Nettshopping ♥” sier jeg til vanlig, men nå har de faktisk bare gitt opp og STENGT nettbutikken!? WHAT? De burde kanskje skjønne at en så populær butikk som Bik Bok kommer til å få stor pågang når alt er til halv pris, men det var tydeligvis for mye å forvente… Åh, jeg som fant perfekte sneaker wedges!

EDIT #2: Det lønner seg å vente, jenter. Etter å ha trykket F5 utallige ganger fikk jeg ENDELIG kommet meg gjennom til handlekurven og betalingen. Kunne tenkt meg syyykt mye av smykkene, men siden jeg har femten kg pluss det som er på vei fra Kina/Hong Kong (eBay ♥) så var det kanskje like greit at Jewellery-kategorien er blokkert på grunn av “high traffic”. Fikk det jeg ville ha mest og er egentlig veldig gira på å få unna oppgaven så jeg kan lage tortillapizza til middag og se Vikings mens vi spiser. Look at me turning my lemons into lemonade.