Ops?

“I can do this!” à la Ryan Gosling ble til “I can take a 3-hour nap”. Fikk gjort unna den syntaktiske analysen, noe som er veldig synd for det er det jeg liker best. Kunne gjort treanalyser dagen lang ♥ Men i stedet la jeg meg altså og sov. Våknet av at telefonen ringte og nå er jeg så i ørska at jeg tror ikke jeg skal prøve å gjøre noe som helst av viktighet da resultatet ikke akkurat kommer til å bli mitt beste arbeid. I morgen kommer jeg sikkert til å føle presset så da blir jeg mest sannsynlig ferdig på et par timer (skjer hver gang). Life of a skippertak-girl!

Mannedyret mitt sa han kommer hjem fra skolen når han blir sulten, men hva med meg, hva om jeg blir sulten? For det ER jeg, både på tortillapizza og på Vikings (les: Ragnar Lothbrok, elsker Ragnar Lothbrok).


M-mm-mm!

AHYEAH!

Ok, jeg gir meg der. Ville bare få frem at han er skamdeilig. Skjegg og hår på brystet og VELDIG radikal hårklipp for å være fra vikingtida og blod over alt og dreper uten å mukke og gaaah for noen magemuskler. Og brystmuskler. Og armer. Og øyne ♥ Han er definitivt på lista, sammen med Damon Salvatore fra Vampire Diaries, Eric Northman fra True Blood, Toby, Ezra, Jason OG Caleb fra PLL… Hvem trenger vel ordentlige menn når man kan se TV-serier? Når det er sagt så har jeg jo en ordentlig mann, så jeg har i både pose og sekk. 🙂

Drømmefyr fra TV-serier, anyone? 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg