Jameson

Jeg hørte del på Zella Day i en periode der jeg skrev veldig mye på masteroppgaven min, og etter en pause satte jeg nå på Kicker igjen. Her får du en veldig søt, feminin stemme med fine tekster, og litt sånn indie-folk-sound (tror jeg, er som alltid veldig usikker på sjangre). Dette kommer spesielt godt frem i Jameson, som er en av favorittsangene mine fra albumet (The Outlaw Josie Wales er også veldig bra). 

Beautiful Monday: Khaleesi

Jeg elsker Game of Thrones, og favorittkarakterene mine er Jon Snow og Daenerys Targaryen. Tenk at den siste episoden av denne sesongen allerede har kommet!!! Den varer visstnok i 70 minutter, og jeg gleder meg sånn til å se den i kveld! ♥ GoT ♥

Skjønnhetsmessig blir det selvfølgelig Dany som troner øverst på lista, og jeg simpelthen forguder Emilia Clarke med hvitt hår. Så – utrolig – fin!


(whi)

Det er jo spesielt håret som utgjør wow-faktoren for min del, og kontrasten mellom hår og øyenbryn. Og så har hun så mange fine flettefrisyrer:

tv, juego de tronos, and daenerys targaryen image
(whi)

Ser du Game of Thrones?
Hva synes du om Daenerys?

FAVORITT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    APP: Goodreads

   BLOGG: camillapihl.no

   BLOMST: Rosa peoner

   BOKBrøderna Lejonhjärta av Astrid Lindgren

   DINGS: Kindle-en min

   DRIKKE: Grans Cola

   FILM: (500) Days of Summer

   MAT: Hjemmelaget kyllingburger med ovnsbakte potetbåter

   NETTSIDE: Bloglovin.com

   PERSON: Mannedyret

   SANG: Bastille – Currents

   SKJØNNHETSPRODUKT: Leppestiftene fra Makeup Mekka

   TIDSFORDRIV: The Sims 4

(med forbehold om endringer)

Billig vs. dyrt: Shinylegs startkit

NÅ er det lenge siden jeg har laget et slikt innlegg! 

Det startet med at det dukket opp en annonse på Facebook for Vakreben.com sitt Shinylegs startkit. Jeg hater å barbere leggene mine (jeg tror det er et år siden sist!), samtidig som jeg jo synes det er fint med glatte legger. Ettersom jeg er skikkelig dårlig til å barbere meg (det blir alltid igjen hår som jeg ikke oppdager før etterpå) og voksing er ganske dyrt og en omstendelig prosess, så alternative metoder er noe jeg kunne tenke meg å prøve. Shinylegs er en slags pad du gnir bort hårene med, samtidig som du eksfolierer huden. To fluer i en smekk er altså!

I denne pakken får du en stor og en liten pad, pluss fem utskiftbare puter til hver pad (ti tilsammen). I tillegg får du med en “eksklusiv reiseveske”. Produktet er tydeligvis på tilbud til 119 kroner, som jo i og for seg ikke er så enormt mye. Men, budgetista som jeg er vil jeg selvfølgelig se om min kjære eBay har noe lignende til en slående lav pris. Og om jeg hadde rett…!

Dette ser jo ut som eksakt samme produkt (bortsett fra logoen på Shinylegs-produktet), og det er også akkurat det samme som følger med: En stor og en liten pad, 5 stk. puter til hver pad og reiseveske (det må nevnes at ordet “eksklusiv” ikke er brukt av denne eBay-selgeren). Men ser dere prisen, eller? TOLV KRONER! Jeg har som dere kanskje ser ut fra at det står “Buy another” lagt inn en bestilling, og jeg gleder meg til å se hvordan dette funker. Jeg kjøpte herfra, av en top-rated selger som hadde den beste prisen ut fra det jeg kunne se.

Har du testet Shinylegs? Eller synes du det går greit å barbere?

Ronja

Etter å ha lest Brødrene Løvehjerte og Mio min Mio, er jeg nå igang med Ronja Røverdatter. Jeg leser dem på svensk, for jeg synes det er fint å lese på originalspråket så langt det går. Og svensk er jo så morsomt, de bruker så mange (i mine øyne) rare ord, samtidig som det er fullt forståelig for en norsk jente. Og det er jo en fordel å forstå det man leser!

Ellers er det jo fredag, og jeg har vannet planter, resirkulert litt, ryddet litt, før jeg nå skal støvsuge. I kveld blir det hjemmelaget pizza og mest sannsynlig et par episoder av The White Queen på skjermen (sjekk den ut på Netflix om du liker historie og kostymedrama). Gledings! Hva gjør du i dag?

Remember…

Mitt nye mantra. Uansett hva jeg gjør, uansett hva andre folk sier. Feel good! Det burde jo være drivkraften bak enhver handling.*

*så lenge du ikke er en sadistisk sosiopat, da burde dette ikke være mantraet ditt.

Jeg lever livet for tiden. Altså, alle som lever lever jo livet, men dere skjønner hva jeg mener: Jeg har helt fri og kan i teorien gjøre hva jeg vil. Så jeg gjør det som får meg til å føle meg bra, jeg leser, trener, går rundt i byen – jeg koser meg. Håper du tar deg tid til å gjøre det som får deg til å føle deg bra!

Vance Joy

Jeg er inne i en ordentlig indie-periode nå, med diverse unge lovende jenter, The Lumineers og sist, men absolutt ikke minst, Vance Joy. Jeg har hørt Riptide sikkert 50 000 ganger (men er ikke lei), men hvorfor i all verden har jeg ikke hørt mer av denne utrolig flinke karen!?


Denne utrolig flinke karen som er utrolig kjekk på en Jon Snow-aktig måte (som er den beste måten)!?
(theweeklyreview.com.au)

Debutalbumet hans, Dream Your Life Away, kom ut for to år siden, men jeg har altså ikke hørt det før nå. ÅH, JEG LIKER DET SÅ GODT! En kjempefin sangstemme (med akkurat passe særpreg) akkompagnert av gitarklimpring og utrolig gode, fine tekster. Sanger som gjør deg glad, trist, nostalgisk, rørt – favorittmusikken min, dét!

Her kan du høre en spesialutgave av Dream Your Life Away:

I skrivende stund har jeg ikke pekt ut noen favoritter ennå, men jeg er veldig glad i Georgia etter å ha hatt den på denne spillelista i noen uker.

Etter Dream Your Life Away har det ikke kommet noen nye album fra Vance Joy, men han har blant annet bidratt på soundtracket til Paper Towns med sangen Great Summer, som er en skikkelig feelgood-sang. Og så synes jeg han er så utrolig kjekk at jeg kjører på med litt flere bilder:

Den stemmen, de krøllene, de øynene… Sukk!