Tilbake på norsk jord

Etter å ha vært på reisefot siden 8:45 i dag (og våken siden før kl. 6…) er jeg endelig hjemme! Dere husker kanskje hvordan det så ut i kofferten min før jeg dro? Den ble litt tyngre på hjemreisen da, for å si det sånn! (men den veide fremdeles “bare” 15 kg!)


Såååå mye å vise frem!

Da jeg satt på flybussen på vei inn til Trondheim fra flyplassen var jeg skrubbsulten og begynte å tenke på hva jeg skulle spise da jeg kom frem. VEL, det var ikke så mye å velge i, og siden det er påske må jeg lete byen rundt i morgen for å finne en butikk som har påskeåpent… Og her kommer vi fra Dublin der alle har åpent hver dag uansett. Bleh!

Jeg er kjempetrøtt og skal tilbringe kvelden på sofaen. Movie night!

Har en flaske vørterøl og masse Siesta-brus, nudler og kjøttdeig, så jeg kommer nok til å klare meg helt fint. Det var fint å reise bort litt, men det var jammen meg fint å komme hjem igjen, også! 🙂

Hva har dere gjort i påska? 🙂

Dublin, baby!

Vel vel vel, dagen før avreise og jeg sitter helt avslappet i sofaen og ser Game of Thrones (fant ut at jeg måtte friske opp sesong 2 før sesong 3 kommer neste uke!!!). Man skulle tro jeg var all over the place men reisedokumentene er printet, passet funnet frem, antrekkene planlagt og sminken nøye valgt ut. Mangler bare å legge ting ned i kofferten og velge ut noen smykker som skal få være med, og så er jeg faktisk klar til å dra!

Dronninga av å pakke lett? // Nuss-nuss! // Finfin sang fra M83 og Susanne Sundfør

Så da drar jeg i morgen tidlig! Tror det blir litt i tidligste laget å ta flybussen kvart over 6(…), men flyet går fra Værnes kl. 8 sharp, så kan nesten ikke risikere å komme for sent, heller. Bedre å komme for tidlig og vente enn å miste flyet, for å si det sånn. Åååh, 

Dublin, dere!


(www.duq.edu)

Shopping og champagneee (liker dog ikke champagne, så det blir shopping og kanskje en strawberry daquiri i stedet)! Har laget en langlang handleliste, lastet ned kart-app (som funker offline, thank god) og som vist pakket veldig lett slik at jeg har massemasse plass på returreisen – jeg mener, bare ett par sko!? La prosjekt SHOP TILL YOU DROP begynne!


(whi)

Håper dere får en fin påskehelg,

det skal i alle fall jeg 🙂

God påske!

Hei, dere! Dere fine som jeg ser har vært innom men som (nesten) aldri kommenterer.

Nå har det seg sånn at jeg har fint lite å skrive om, og så har jeg ikke tenkt å være så altfor mye hjemme før jeg drar til Dublin, heller. Jeg skal nemlig dra på hytta i morgen og bli der til tirsdag kveld før jeg drar hjem igjen og bruker onsdagen på bli reiseklar. Dermed tenkte jeg det ville gjøre godt å bare si fra om at jeg tar litt påskefri fra bloggen, i alle fall frem til onsdag (da er det rydde- og pakkedag så da sitter jeg garantert med PC-en 90% av tiden) og så fra onsdag og frem til søndag igjen.

Så kommer jeg sterkere tilbake, forhåpentligvis med fine bilder og helt sikkert med masse masse nye klær/sko/whatever å vise frem! Da håper jeg du får en fin påske med masse appelsin, kvikklunsj og sol, og så hører dere fra meg om en stund 🙂

(må benytte enhver anledning til å poste kaninbilder. elskerelskerelsker kaniner) (alt fra weheartit)

Les Fleurs de la Vie

Det fins mange forskjellige blomster. Noen er søte og små og gjemmer seg nesten bort i gress og blader. Noen er store og fargerike, som strekker seg mot solen og lyser opp tilværelsen som om de selv er stjerner i miniatyrform.

Noen er ved første øyekast ikke særlig fine, men når du bøyer deg ned og lukter kjenner du den herligste duft. Noen omtales som ugress, men når du ser på dem skjønner du ikke helt hvorfor – de er jo like fine som arter som går under kategorien blomster?

Og så har du de blomstene som er fantastisk vakre, som man med én gang løper bort til og vil plukke med seg hjem. Du lukker grepet rundt stengelen og kjenner med ett at torner skjærer inn i huden din. Eller kanskje du plukker den opp og løfter den opp til nesen og kjenner en helt grufull lukt. Eller kanskje den er nesten uutholdelig pen, den lukter fantastisk godt og den skader deg ikke på noen måte når du plukker den, men med en gang du tar den til deg og gjør den til din egen, lukker kronbladene seg og den tørker ut; ute av stand til å overleve i nye omgivelser, i dine omgivelser.

Personlig dreper jeg alle planter jeg ser, de liker meg visst ikke.

[Oh, the metaphors of life]

The perks of having an iPhone

Jeg liker Android, og har nå prøvd både Samsung og HTC uten å føle noe behov for å bytte til iPhone og iOS. Den eneste grunnen til at jeg vil ha iPhone er alle de fine dekslene/klistremerkene man kan kjøpe. Om man har f.eks. HTC Desire C, den jeg har nå, kan man kjøpe ensfargede silikoncovers eller med blomster/noe annet tull på. Men jeg vil ha:


(whi)

En mobiltelefon er jo ikke bare et kommunikasjonsmiddel lenger; den er et accessoir, et fashion statement som vi bruker til å uttrykke oss med – og da mener jeg ikke bare via SMS og telefonsamtaler. Det er så mye fint til iPhone, og det er egentlig den eneste grunnen til at jeg vil prøve en Apple-smarttelefon neste gang jeg skal bytte. iPhones er jo som regel ganske dyre også, men da har vi noe som heter finn.no der folk selger nesten ubrukte telefoner til langt mindre enn nypris! 🙂

Got a secret, can you keep it?

OMG, den serien!!! Jeg skal ikke komme med spoilers, men aaaaaah, sesongfinalen av Pretty Little Liars ♥ Hver gang jeg ser en episode føler jeg alt falle på plass i første halvdel: “åjaaa, det er sånn det henger sammen!” Og så, BOOM, eksploderer alt og jeg blir sittende som et spørsmålstegn. Uhm, what just happened!?

Tumblr_mjyupmy3sz1r6kg9io1_500_large
(whi)

Noen andre som følger med på PLL?

Klar for påske

Jeg er nok verdens beste tante, eller? Teeny weeny påskeegg med utrolig fint vintagemotiv (med godteri inni, såklart) og Kvikklunsj-plate med fintfint satengbånd rundt. Det er kanskje ikke verdens største påskeegg med tjue kg godteri inni, men kjenner jeg dem rett får de i seg mer enn nok selv om mine små oppmerksomheter ikke er så innholdsrike.

Her er de som står til pynt i leiligheten, det lyseblå er mannedyret sitt og det rosa er (såklart) mitt, begge med godteri inni som vi skal kose oss med etter påske; ingen av oss er hjemme i selve påska uansett. De to andre er tomme og kun til dekorasjon. Alle eggene er kjøpt på Nille for en slikk og ingenting! 🙂

Scooby-Doo er på skjermen, vi har faktisk allerede spist frokost og vi skal straks ut og saumfare butikkene. Det er nemlig ikke hver dag niesen min er i byen, så litt shopping må til! Håper du får en fin lørdag 🙂

Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Hva er vel bedre enn litt Rebecca Black på en fredag formiddag?
Hm, la meg se: ALT, men valget faller på: Paramore – Still Into You

Våknet i dag kl. 6, men sov litt mer til klokka viste syv før jeg lå i senga og spilte Candy Crush Saga og Instagrammet og Facebooket til klokka var nesten åtte. Easy mornings ♥ Er nå ferdigdusjet, -innsmurt og -sminket og har spist frokost med Glee og The Vampire Diaries. Siden mannedyret mitt ikke er hjemme må jeg nesten bare ta til takke med Damon. Å neeei…


Hvem har lyst til å se inn i de øynene der, liksom… (whi)

Jeg trodde forsåvidt det var fredag i går, så denne helga blir veldig lang for min del. Og det er jo egentlig ganske fint, kanskje jeg faktisk får noe produktivt ut av den? Nå skal vi vel ikke håpe på for mye, men det hadde jo vært litt greit.

Får som nevnt overnattingsbesøk av niesen min i natt, og i morgen blir det litt shopping. Ikke så mye for min del, siden jeg skal shoppe tre dager i strekk i Dublin, men hørte rykter om at tiåringen kunne hatt behov for både det ene og det andre. Har også planlagt å besøke søstersen (ikke mammaen til tiåringen, men den andre søsteren min) og levere påskeegg til nevøen og den andre niesen min. Og så skal jeg si hei til babyen i magen! 😀 Elsker å være tante ♥

Hva skal du bruke helga til? 🙂