Dublin, baby!

Vel vel vel, dagen før avreise og jeg sitter helt avslappet i sofaen og ser Game of Thrones (fant ut at jeg måtte friske opp sesong 2 før sesong 3 kommer neste uke!!!). Man skulle tro jeg var all over the place men reisedokumentene er printet, passet funnet frem, antrekkene planlagt og sminken nøye valgt ut. Mangler bare å legge ting ned i kofferten og velge ut noen smykker som skal få være med, og så er jeg faktisk klar til å dra!

Dronninga av å pakke lett? // Nuss-nuss! // Finfin sang fra M83 og Susanne Sundfør

Så da drar jeg i morgen tidlig! Tror det blir litt i tidligste laget å ta flybussen kvart over 6(…), men flyet går fra Værnes kl. 8 sharp, så kan nesten ikke risikere å komme for sent, heller. Bedre å komme for tidlig og vente enn å miste flyet, for å si det sånn. Åååh, 

Dublin, dere!


(www.duq.edu)

Shopping og champagneee (liker dog ikke champagne, så det blir shopping og kanskje en strawberry daquiri i stedet)! Har laget en langlang handleliste, lastet ned kart-app (som funker offline, thank god) og som vist pakket veldig lett slik at jeg har massemasse plass på returreisen – jeg mener, bare ett par sko!? La prosjekt SHOP TILL YOU DROP begynne!


(whi)

Håper dere får en fin påskehelg,

det skal i alle fall jeg 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg