Happy Halloween!

Jepphepp, i dag er det halloween/allehelgensaften og jeg skal som vanlig jobbe (er på vei på jobb akkurat NÅ faktisk), så no costume parties for me! MEN det kan hende det blir noe i helga (er bedt på fest men får se an). 


(whi)

Det er jo VELDIG mye rart/fint/skummelt/artig man kan kle seg ut som (jeg har et sterkt ønske om å gå all in som Charlie Chaplin), og mens jeg prøvde å finne litt passende bilder på weheartit fant jeg dette:


DETTE ER SÅ MIN TYPE HUMOR, HAHAHAHA!

Noen som skal feire halloween i dag/i helga, og hva skal du evt. kle deg ut som?

I’ll tell you what we’re gonna do

SOUNDTRACK: Ray LaMontagne – Shelter

I går ble jeg ferdig med praksisen min. Jeg hadde “gameshow” med franskklassen min (og jeg tror de likte det), var med som assistent i en annen franskklasse og spiste påspandert lunsj med alle praksisstudentene og veilederne. Så ryddet jeg pulten, leverte bøkene mine og nøkkelen, og så dro jeg hjem.

I dag sov jeg så lenge jeg ville (slash kunne), brukte laaang tid på badet, spiste frokost og nå sitter jeg i sofaen og ser serier, drikker te og bare er online uten å ha så veldig mye jeg egentlig skal gjøre. Livet er fiiint ♥ Det er litt rart å ikke ha engelsktime å forberede seg til, eller hjemmelekser å rette, eller prøve å gjøre klar eller noe som helst lærerrelatert, men samtidig er det ekstremt godt å ikke skulle gjøre noen av de greiene. Jeg har de resterende dagene denne uka på å slappe av og gjøre meg klar til å starte med forelesninger og slikt, og de skal virkelig nytes!

Jeg har store planer om å spille The Sims (ny tilleggspakke, vet dere!), trene for første gang på flere uker(!), spise vårruller, kaaanskje se Frk. Fryd på Familien i morgen kveld, dra på kino og generelt gjøre artige ting og slappe av med kjæresten. Sistnevnte har det ikke vært så enormt mye av de siste ukene pga. praksistiden min og UKA-jobbingen hans. Men nå!


(whi)

Whatever happens tomorrow, we’ve had today

Vet dere hva, ikveld har jeg grått. Tårene rant og når rulleteksten kom, begynte jeg å hulke.

Det er ikke det at One Day er tidenes grinefilm. Den var faktisk veldig bra. Jeg liker skuespillerne (Anne Hathaway, Jim Sturgess) og jeg liker historien. Det var bare det at den traff meg så ekstremt i hjerterota og jeg bare… Nei. Se den. Den er så fin.

And if we should bump into each other sometime in the future, well, that’s fine too. We’ll be friends.

Primer + Foundation (Makeup Academy)

Disse to var også med i MUA-pakken som kom i forrige uke. Jeg bruker nesten aldri foundation og om jeg bruker det har jeg en jeg liker fra Max Factor, men MUA Matte Foundation kostet ti kroner (på salg!) så jeg måtte bare prøve. Dekkevnen var ikke all verden men det synes jeg ikke om noen foundations (eller kanskje det er jeg som ikke kan å bruke slike produkter?), og i tillegg synes jeg den ga en fin glød og noe jevnhet i hudtone. Fargen passet meg forresten veldig bra, det var ikke noen fæl lukt og ansiktet ble ikke klissete/ekkelt etter påføring – hurra!

Fashionista Fashion Secret Mattifying Primer var derimot en veldig positiv overraskelse! Jeg synes denne er bedre enn bareMinerals sin, og dette produktet kostet meg 29 kr! Nå husker jeg ikke om den var på salg eller ikke, men om den var det så er førprisen nesten garantert under 50 kr, så uansett kan man kalle denne primeren et røverkjøp. Har brukt bareMinerals-pudder over og resultatet blir veldig jevnt og fint. Anbefales!

Makeup Academy lipstick swatch

Slik ser leppene mine ut til vanlig sånn fargemessig, her har jeg på Prime Venom fra DuWop som grunnlag for leppestiften. Ble ikke sånn over måte imponert av produktet, for det var bare helt greit selv om den kostet over hundre kroner, men det er altså bedre enn ingenting!

Matte Lipstick: Peachy Keen + Pouty Pink
Disse var veldig skuffende. Jeg har etter hvert blitt ganske glad i MUA sine leppestifter, og så er jeg glad i matte farger, men disse var veldig harde å påføre og ble bare klumpete og ekle på leppene. Og fargemessig var de ikke så innmari mye å skryte av, heller. Heldigvis kostet de ikke en tier engang, så det går bra. Anbefales altså

Lipstick: Shade 5 + Shade 1
Disse var derimot superbra! Veldig fin, kremete og fuktighetsgivende formula som gir en fin shine og VELDIG fin farge. Den første er som dere ser ekstremt skimrende og det ser egentlig ut som om man har på llipgloss (bare uten den ekle tykke følelsen på leppene – liker ikke gloss). Nummer to er en veldig fin dyprød farge som gir et veldig dramatisk uttrykk, just the way I like ut!

Fashionista Maxi Moisture Lipstick: How Do I Look?
Denne påførte jeg etter den dyprøde, og dermed ble resultatet litt merkelig mht. leppekanten min – jeg tror ikke jeg fikk bort alt av Shade 1. Leppestiften ser veldig dårlig ut her, men det tror jeg er mer min skyld enn leppestiftens. Fargen er litt sånn lillarosa (mer enn på bildet altså) og den er litt uvant for meg, men samtidig synes jeg den er veldig fin.

OK, det var de FEM nye leppestiftene jeg fikk i forrige uke. Alle er fra MUA (men primeren ble kjøpt via feelunique.com) og kostet rundt en tier, bortsett fra Maxi Moisture som kostet 15,-. Heeelt greie priser, med andre ord! Med unntak av de to matte leppestiftene synes jeg kvaliteten er veldig bra, fargene er fine og holder sånn noenlunde, spesielt om man bruker børste ved påføring. Noen farger som falt i smak?

Lookbook Monday


(lookbook.nu)

Ah, Lookbook Monday er et fint konsept, synes jeg. Å starte uka med litt inspirasjon er SÅ mye bedre enn å poste “hei dere i dag skal jeg blablabla” – i alle fall synes jeg det!

I dag er jeg en morgenfugl litt utenom det vanlige, jeg sitter nemlig fullt sminket og påkledd i sofaen med frokosten i magen og alarmen skulle i utgangspunktet ringe for fire minutter siden. Altså, man skal ikke klage, men det hadde jo vært fint å starte uka med litt overskudd. MEN MEN, ble ikke sånn i dag, i alle fall! Ha en fin mandag!

Sunday morning silence

SOUNDTRACK: Sia – Breathe Me


(whi)

Tusle rundt i tøfler, fra vinduskarm til vinduskarm i håp om å ikke bli observert av naboene for én gangs skyld. Vannkokeren som sier ifra om at tevannet er klart, en tepose som lukter som himmelen. Et mannedyr som sover tungt i naborommet mens jeg sitter med pledd og saueskinn og puter og forflytter meg sakte inn i en annen verden, inn i universet til en forfatter som har skrevet ord på ord og laget en bok som er kjempefin og god og veldig veldig passende på en søndag som dette.

I’ve been trying to find my place in this world

SOUNDTRACK: The Killers – Heart Of A Girl

Det er lørdag, formen er fin (var på bursdagsfest i går) og jeg har ti minutter på meg før bussen skal gå alle de tretti kilometerne hjem til foreldrene mine. Mannedyret mitt skal jobbe i hele dag, og det er en god stund siden jeg har vært hjemme i mer enn en halv time om gangen. Jeg har fin musikk på øret og hjorteskjorta mi på, så dette blir en fin dag. Hva skal du denne siste oktoberlørdagen i 2013?