Makeup Academy lipstick swatch

Slik ser leppene mine ut til vanlig sånn fargemessig, her har jeg på Prime Venom fra DuWop som grunnlag for leppestiften. Ble ikke sånn over måte imponert av produktet, for det var bare helt greit selv om den kostet over hundre kroner, men det er altså bedre enn ingenting!

Matte Lipstick: Peachy Keen + Pouty Pink
Disse var veldig skuffende. Jeg har etter hvert blitt ganske glad i MUA sine leppestifter, og så er jeg glad i matte farger, men disse var veldig harde å påføre og ble bare klumpete og ekle på leppene. Og fargemessig var de ikke så innmari mye å skryte av, heller. Heldigvis kostet de ikke en tier engang, så det går bra. Anbefales altså

Lipstick: Shade 5 + Shade 1
Disse var derimot superbra! Veldig fin, kremete og fuktighetsgivende formula som gir en fin shine og VELDIG fin farge. Den første er som dere ser ekstremt skimrende og det ser egentlig ut som om man har på llipgloss (bare uten den ekle tykke følelsen på leppene – liker ikke gloss). Nummer to er en veldig fin dyprød farge som gir et veldig dramatisk uttrykk, just the way I like ut!

Fashionista Maxi Moisture Lipstick: How Do I Look?
Denne påførte jeg etter den dyprøde, og dermed ble resultatet litt merkelig mht. leppekanten min – jeg tror ikke jeg fikk bort alt av Shade 1. Leppestiften ser veldig dårlig ut her, men det tror jeg er mer min skyld enn leppestiftens. Fargen er litt sånn lillarosa (mer enn på bildet altså) og den er litt uvant for meg, men samtidig synes jeg den er veldig fin.

OK, det var de FEM nye leppestiftene jeg fikk i forrige uke. Alle er fra MUA (men primeren ble kjøpt via feelunique.com) og kostet rundt en tier, bortsett fra Maxi Moisture som kostet 15,-. Heeelt greie priser, med andre ord! Med unntak av de to matte leppestiftene synes jeg kvaliteten er veldig bra, fargene er fine og holder sånn noenlunde, spesielt om man bruker børste ved påføring. Noen farger som falt i smak?
6 kommentarer

Siste innlegg