OOTD

Håret i en (meget) messy bun, fottøyet er nittennittifem og vel så det, og et støv- og skittlag har klart å dekke den tidligere svarte buksa mi. Man føler seg virkelig som en fashionista når man står midt oppe i flytting!

Det skal sies at de Adidas-slippersene ikke har vært utenfor bakgården vår i løpet av de tre årene vi har bodd her, men i dag gadd jeg rett og slett ikke bruke tid på å snøre igjen de andre skoene. Førsteprioriteringen var å få alle tingene våre (alle femhundretusen av dem…) ut av leiligheten, og nå begynner det endelig å bli tomt her i gamleleiligheten. 

I morgen skal vi endelig få flyttet senga, så da har vi offisielt byttet leilighet! Vi har skaffet oss ny sofa (som er SÅ kul), ny pult til mannedyret og spisestuesoler på IKEA i dag, og så har jeg en supersnill storesøster som donerer det gamle kjøkkenbordet sitt til oss. Tror vi kommer til å få det utrolig fint, og jeg gleder meg til å vise dere!

Update

1. Jeg er hjemme igjen.

2. Aircondition på fly er noe herk, og jeg har noe som nesten minner om (mild) lungebetennelse i tillegg til å ha mistet stemmen. Yay. Lyspunktet er at dette kom på vei hjem og ikke på vei til Paris.

3. Paris var herlig, og jeg kommer tilbake til det senere.

4. Vi er midt oppe i flyttingen (vi får nøklene til den nye leiligheten i morgen!) og kameraledningen min er nedpakket, så no photos for you.

5. Jeg har brutt Save-o-rama og jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg har nye, fine klær ♥

Confessions of a shopaholic | via Tumblr
I hear you, sister! (whi)

6. Harry Potter and the Order of the Phoenix er så utrolig fin. Selv om Harry irriterer meg.

7. Jeg har blitt hekta på denne sangen.

8. Nå sa jeg at det kommer mer om Paris senere, men jeg har spist snegler. SNEGLER. Og det var godt!

9. Jeg fant en kjole jeg har hatt lyst på (lenge) hengende på et 3 for 100-stativ på Bik Bok.

10. Boksamlingen min er blitt veldig stor, noe jeg fant ut da den skulle ned i esker. Ops?

Paris, je t’aime

Da er dagen her, vi skal til Paris!


(foodbashers.com)

Vi tar toget til Værnes klokken 11, og så blir det en mellomlanding i Stockholm før vi kommer til Charles de Gaulle. Billettene til Disneyland er trygt forvart i sekken min, kameraet er fulladet og har til og med et ekstra batteri om blitzingen blir i overkant, og jeg er så utrolig klar for å se drømmebyen min. Det skal være over 20 grader der, til og med!

Håper du får en utrolig fin mandag, så hører dere fra meg igjen neste uke! Au revoir!

Shell lip balm

Budsjettet for juni ble brukt på denne nydeligheten. Det er over en uke siden jeg fikk den, men jeg glemte å poste. SE DA:

Lipbalm i et SKJELL! Hello, mermaid season! (fra makestyle.no)

 

Jeg har rett og slett tatt litt blogg-timeout de siste dagene. Jeg har feiret semesterslutt med lektorvennene mine (og GUD så gøy vi hadde det!), jeg har vært på konsert med Mark Knopfler, jeg har sovet lenge; jeg har rett og slett gjort det jeg har lyst til. Og bloggin har ikke vært noe jeg har orket, så da har jeg latt være. Til nå: Hei!

Alt ordner seg

♥  Vi har funnet noen som vil overta leiligheten så vi slipper å holde flere visninger

♥  Håndeksemen min har minsket betraktelig

♥  Masterprosjektskissen er godt på vei

♥  Håret mitt er fint og krøllete, Merida i Brave-style

♥  Mannedyret har levert master

♥  Alle eksamener er i boks og jeg er nå adjunkt. Voksenpoeng!

♥  Paris om en-to-tre-fire-fem-seks dager ♥


(whi)

Utpust

Soundtrack: Florence + the Machine – Caught

Ah, tenk at jeg endelig – endelig – er ferdig med pedagogikk og didaktikk! Dette har vært det lengste semesteret noen gang, og nå er jeg altså ferdig med alt av eksamen. Trodde aldri det skulle skje, men i dag er dagen!

Jeg fikk ikke akkurat den beste oppgaven (for meg), og resultatet ble deretter. Likevel, jeg sa på forhånd at jeg kom til å bli fornøyd om jeg fikk det jeg til slutt fikk, og jeg er jo forsåvidt det. Det hadde bare vært fint å fått hakket bedre. MEN gjort er gjort, jeg er ferdig og nå gjenstår levering av masterskisse, som jeg akkurat har sendt et utkast av til veileder. Hurra! Tusen takk for lykkeønskningene, forresten ♥

Not just another Sunday

Åh, jeg er SÅ klar for å være ferdig med eksamen kl. 12:50 i morgen. Muntlig i pedagogikk er den siste vurderingssituasjonen min for dette semesteret, og selv om jeg egentlig hater muntlig er jeg ikke så veldig nervøs (ennå). Tror det har noe å gjøre med at a) jeg får til å si noe uansett hvilken oppgave jeg får og b) jeg får snakke norsk. Mine tidligere opplevelser med muntligeksamen på NTNU har vært tilknyttet franskemner, og det er faktisk noe av det verste jeg har vært med på. Jeg var så utrolig nervøs!

Jeg har altså ikke sovet lenge, slappet av med te og en bok som jeg ofte gjør på søndager. Jeg har tilbrakt dagen med notatboka og skrevet ned løsningsforslag til hver av de 17 oppgavene vi har fått utdelt. I morgen kl. 11:30 trekker jeg én av disse, og etter en time med forberedelsestid skal jeg inn til høring. 20 minutter senere – sommerferie! Eller, først skal jeg skrive masterprosjektskisse da, men jeg vet cirka hva jeg skal skrive. Sommerferie!


(whi)

Hva har du gjort i dag?

Soon, soon

squidward

Å gjennomføre en firetimers eksamen med hodepine OG mensensmerter er noe av det mest surrealistiske jeg har vært gjennom. Vondt? Ja. Lurer jeg på om noe av det jeg har skrevet egentlig gir mening? JA. Mesteparten av tiden satt jeg og blunket og prøvde å fokusere på teksten, for det var så ekstremt vanskelig å konsentrere seg. Heldigvis har jeg lært meg å lage en disposisjon over det jeg skal ha med først, for den laget jeg før den verste hodepinen slo inn og dermed ga den mening. At jeg klarte å produsere seks sider tettskrevet tekst er ganske godt gjort, og jeg har egentlig en god følelse. 

Nå har jeg igjen én eksamen, type muntlig i pedagogikk, og takket være administrasjonen har jeg cirka en og en halv dag å øve på. Hurra for den tetteste eksamenstimeplanen ever! Håper du har en mer interessant lørdag enn hva jeg har?