Første natt i leiligheten

Japp, inatt sov vi her i Dronningens gate for første gang! Siden jeg har støvallergi og det ikke akkurat er rent her, sov jeg ikke så veldig bra, men etter en runde med vaskestaven går vel det i orden! 🙂

Statusbilde fra i går ettermiddag, hehe. Ta bort madrassen og du har nåværende status… Heeei hvor det går!

Håper dere har det fint, så hører dere sikkert fra meg om noen dager igjen 🙂

Innflytting pågår, vennligst vent

Nå må jeg ta en pause i blogglivet igjen, for nå er pakkinga nesten ferdiggjort og i morgen får jeg nøklene til leiligheten! 😀 FINALLY!

Nå har vi pakket og vasket og holdt på i soon-to-be x-leiligheten til mannedyret i hele dag, så satser vi på å få inn alle tingene hans i nyleiligheten i løpet av ettermiddagen/kvelden imorgen. Så kommer forhåpentligvis senga mi inn asap, pluss alle klærne og skoene mine, og så bor vi der.- på ordentlig!

Håper dere får noen fine dager fremover, så snakkes vi når jeg har byttet adresse! 🙂

Dere kan forresten følge meg på Instagram (brukernavnet mitt er julietastic), oppdaterer daglig 🙂

Stygg stil #1

Jepp, skal man finne jenter med fin stil, må man gjennom noen bilder av de som.. Vel, de som ikke har en profesjonell stylist eller som er farge-/mønsterblinde eller bare ikke er så flinke med klær. Heh.

Førstemann ut er Alexandra Joner på den der Bubbleroom-sommerfesten som det har vært så mye mas om. Hoj, tenkte jeg og ble bare sittende og se. På heldekkende leopardmønster og snøring. Det er østeuropeisk prostituert slash hun der dama til Bundy i TV-serien med samme navn – bare VERRE. Det er litt som å se Nicki Minaj. Jeg beklager virkelig sammenligningen, men samtidig beklager jeg dette antrekket. Samtidig som det er gøy. Hehehe.


(Tjuvlånt fra Dagens Outift)

Så jo ansiktet og ørepynten først og bare “heyhey, nice one” og så kom skuldrene. Ok, leopard i små mengder er kult det, kanskje hun har på svart highwaisted shorts eller et skjørt til? Og så bare fortsatte det i noe som virket i det uendelige, og så kom de forferdelige snøre-greiene og så prøvde hun å hente seg inn med nøytrale, svarte Jeffrey Campbells. Det funket ikke. Nå skal det nevnes at hun opptrådte og at dette er et sceneantrekk, men… Det er fremdeles mindre pent.

Hvem er jeg som sitter og kristiserer hva andre har på seg, tenker du kanskje, men jeg er i alle fall ikke blind. (Men det er dessverre ikke Alexandra Joner, heller…)

Sikletid!

(whi)

Det er jo helg, og da kan man unne seg noe godt, hehe!
Har nettopp våknet, så er litt hazed and dazed for øyeblikket, men det gir seg vel snart. Jobben kaller i dag også, men heldigvis bare for noen timer – så er jeg fri som fuglen. Og da skal jeg rydde rommet mitt og kanskje pakke litt mer – det er tross alt siste (eller nest siste) helga jeg bor hjemme! Ha en flott lørdag!

Hva skal du, forresten? 🙂 

New in: Highwaisted blue ones

Blue shorts, baby! I XS, som jeg fremdeles ikke fatter, men den går da på og ser 200 ganger bedre ut enn den i S. Snodige greier, siden jeg aaaldri har brukt XS før og ikke har gått ned i vekt… Weird. Egentlig 149 kr, men fikk 50 % avslag 😀 Og ja, jeg har allerede brukt den en en-tre-fem-ti ganger, derav formen.

Smiler om kapp med sola

Gradstokken viser 15 pluss i skyggen og jeg er klar for en dag på verandaen. Kjøpte meg Tan Lotion fra Piz Buin i går som visstnok skal gjøre meg brun to ganger så fort som vanlig, så satser på å se halvlatina ut by nightfall.

Jeg skal spise bananer og nektariner og drikke vann-vann-vann samtidig som jeg leser Inheritance, siste boka i Eragon-serien av Christopher Paolini. Drømmedag ♥

Stjerner Sol i øynene! Hva skal du i dag? 🙂

New in: Smågodt fra H&M

Supersøte hjerter, bestilt fra hm.com til bare 20 kr. So cute!

Dette ble med hjem etter den “lille” shopperunden Vildemilien og jeg hadde på City Syd i dag:

1. Toalettmappe i flashy sølv, 30 kr. – SALG 😀
2. Øyenbrynsblyant (spanande…)
3. Supergod billigparfyme som faktisk lukter vanilje og jeg elsker vanilje… Bare tretti kroner!
4. Neglelakk, fordi nå skal neglene bli lange (igjen…)
5. SUPERSØTE FUGLEN SOM OGSÅ ER EN LITEN PUNG OG SOM MAN KAN HENGE NØKLER PÅ. LOVE!

JEG ELSKER H&M