Matty McKibben

Å herre min. Matty McKibben/Beau Mirchoff ♥♥♥

Tumblr_m6lcl49m1j1qmzhfzo1_500_large

Tumblr_ltdzhbaeyl1qa5eppo1_500_large

SMELT! (har blitt hekta på Awkward, forresten)
(alt fra whi) 

Nå er det bare én time og fem minutter til jeg har time på tættissjappa, og jeg grugleder meg! Blir nok ikke updates før i morgen da jeg skal rett på bursdagsselskap etterpå. Kryss fingrene for at det ikke gjør vondt!

Inspirational Friday: Ink me up

Denne ukas inspotema ble tættiser, og det er nok fordi 

jeg skal ta min første tatovering i dag! Ü

Ja, tenk det! Bestilte time for en stund siden, og i dag klokken 15 skjer det! Er litt smånervøs, men tatt i betraktning at jeg har ganske så høy smerteterskel (or so I’ve been told) så kommer det vel til å gå bra. Motiv og plassering er hemmelig til jeg har bilde å vise frem, så dere får vente i spenning! 🙂

Kjør inspo: 


(whi)

IH, JEG GLEDER MEG! 😀 Rett etter timen hos Izzy @ Lowlife Tattoo (google it), drar jeg og mannedyret på dobbelt bursdagsselskap til svoger + niese. KAKE! ♥ Hadde planlagt å vise frem et annet eBay-kjøp som kom i postkassa mi her en dag, men vi får se hvordan det blir med tid: Før alt det morsomme skal jeg nemlig på jobb… Skulle gjerne tilbrakt et par timer til under dyna, for å si det sånn! 

Har du noen tatoveringer? 🙂

New in: Denim and white

Denne fine saken fant jeg på eBay til bare 11 dollar, det vil si knappe 70 kr! Den fantes dessverre i bare én størrelse, så jeg var litt spent på om den passet eller ikke, men det gjorde den altså!

De fleste varene jeg bestiller kommer fra Kina og der omkring, og jeg er jo sikkert 30 cm høyere og en god del bredere enn den gjennomsnittlige asiatkvinne, men siden det stod mål i centimeter tok jeg sjansen på at det skulle gå. Og den kunne jo faktisk vært mindre og likevel vært brukbar. Bra kjøp, med andre ord. Tok ca. tre uker fra jeg bestilte til jeg fikk den i postkassa – som brevpost, så slapp jeg jammen å gå til postkontoret, også!

Fant jo en lignende da jeg drev og laget style-boards til bikerjakka, så nå kan jeg jo gjøre stilen komplett ettersom jeg har både sko, bukse, jakke og accessoirer, he he! Tycks? 🙂

With the rest of my days before me

SOUNDTRACK: Brendan James – Your Beating Heart

Alene. Men ikke ensom. For om en knapp halvtime kommer han hjem. Han.

Kjærlighet er en utspekulert jævel. Du plukker epler og tar en bit av alle til du får vondt i magen, men du går likevel hjem uten å ha funnet det aller beste eplet. Kommer tilbake hver dag, men det er alltid noe galt: Overmoden, for lite moden, brune flekker, mark, you name it. Du ser eplene som ligger på bakken hver gang du besøker epletreet, men de har allerede falt for deg. Du plukket opp et av dem en dag og skulle til å smake, men så fikk du øye på et stort, tilsynelatende finere eksemplar høyt oppe i trekronen. Frem med stigen!

Med mageknip og smaken av eple langt oppe i halsen, tar du tak i stigen og er klar for veien hvem. Det store eplet helt øverst var surt inne ved frøhuset, og epleskrotten ligger nå et stykke unna treet, halvspist og avvist. Du snubler i en stein og faller over ende.Med skrubbsår på nesa og skitt i munnen setter du deg opp, og der. Der er det. Et fullmodent, dog ikke overmodent, eple, skinnende rødt i fargen men med fine lysere flekker rundt stilken. – Der er du jo, stotrer du frem. 

Men Julie da, her har jeg jo vært hele tiden?


(whi)

Harder and harder to breathe

Jeg er  lei av å gå rundt med pusteproblemer! Helt siden forkjølelsen strammet grepet om kroppen min i forrige uke har lungene mine hatt store funksjonelle problemer og det er ikke så greit. En 20-åring som blir sliten av å gå fra butikken som, bokstavelig talt, er rett over gata, det høres ikke akkurat bra ut. Må vel bare ta tida og medisiner til hjelp, sukk…

(Det har såklart vært mulig å slite med noe verre, så jeg er jo forsåvidt takknemlig for at det “bare” er astma)

I dag har jeg min første forelesning i Språk og samfunn, et fag som høres superkjedelig ut. Men det skal jeg klare! Når jeg samtidig gleder meg til a) i morgen (men dere får ikke vite hvorfor ennå!) og b) bursdagsfeiring på lørdag, så kommer dagen til å gå fort-fort-fort! SMIL:

Har du noe du gleder deg til? 🙂

Hot or not: Peplum

Det er et plagg som befinner seg i motebildet nå som jeg ikke helt har blitt enig med meg selv om jeg liker eller ikke, nemlig peplumtopper. Peplum, generelt.


(whi)

Det kan være søtt, men faller virkelig ikke i smak hos meg. Jeg skal innrømme at jeg har sett et par peplumskjørt som er søte, men ellers… Nei. Hva sier du, hot eller not?

It’s my birthday!

Hurra for meg!


(whi)

I dag er jeg blitt 21 år gammel, tenk det! Livet mitt kommer vel ikke til å forandre seg drastisk nå som jeg er blitt 21, men jeg kan vel drikke i USA, så det er jo… Flott? Har ikke fått noen gaver ennå, bortsett fra a) en bestemmelse om at jeg og mannedyret skal en tur til London i nærmeste fremtid (det blir som en bursdagsgave til hverandre) og b) nye ørepropper fra mannedyret. For slikt ønsker jeg meg, he he.


(whi)

På lørdag blir det feiring, med vors her i leiligheten og utgång etterpå. Gledings!
Når er bursdagen din? 🙂 

Hvordan style: Bikerjakke

Den sorte bikerjakken har vært min følgesvenn nå i to år, og jeg bruker den nesten hver dag. Den har liksom blitt et av basisplaggene i garderoben min og er for meg klassisk og riktig å bruke uansett årstid.
cute meets cool
Her ser dere hvordan jeg ville stylet bikerjakken – det vil si, jeg har jo stylet den sånn, ha ha! Ikke med identiske plagg så klart, men dere ser jo stilen. Siden det er nagler og generelt hardt uttrykk på jakka, synes jeg et blomstrete skjørt med en enkel topp til myknet opp litt. Skoene var jo helt fantastiske, der de er litt hardcore i sort skinn med nagler samtidig som de er søte ballerinas.
Rock n Pink
Kunne også gått med dette, helt klart! Her er det sorte og rocka myknet opp med rosa og blonder – funker for meg!
Spikes and studs
Vel, jeg kunne ikke dy meg. Rock & roll, baby! Ikke bare har jeg identiske sko, slik jakke (uten nagler) og helt likt armbånd, en slik skjorte kommer snart i postkassa mi! Dette er altså min stil i et nøtteskall.
Hvilket sett likte du best?

Lørdagsmys

Det er så fint å våkne av seg selv når klokka såvidt har passert 9, gå inn i dusjen og bruke lang til på å pleie hår og hud, for så å fortsette behandlingen utenfor dusjens varme vannstråler. For første gang siden leeeenge har jeg sminket meg skikkelig (har hatt forkjølelsessår ved øyet, så sminke har vært litt dumt denne uka), og jeg føler meg faktisk ganske fin. 🙂

I ettermiddag skal jeg hjelpe til i bryllup, og oppgaven min er faktisk åååå

åpne gaver!

Ikke det verste man kan gjøre i et bryllup, he he he.
Hva skal du i dag? 🙂