Test: Lush Popcorn lip scrub

Jeg får ofte tørre lepper, noe som fører til ujevn hud. Når jeg bruker enkelte typer leppestift fører denne ujevne huden på leppene til en ujevn farge. Flere av venninnene mine har prøvd leppeskrubben til Lush og synes den funker, så jeg tenkte: Hvorfor ikke?

Jeg valgte den som heter Popcorn, rett og slett fordi den luktet best, men man kan også kjøpe Mint Julips (peppermynte og sjokolade), Bubblegum (sukker og Jojoba-olje) og Sweet Lips (vanilje og sjokolade). Prisen er rett under hundrelappen (96,- tror jeg kanskje).

Som du ser er krukken fylt heeelt til randen, og det liker vi! Verste jeg vet er potetgullposer o.l. som er fylt opp kun en tredjedel… Uansett, som dere ser så heter den Popcorn og lukter herlig søtt og popkornete. Jeg var litt redd for at det skulle være fryktelig kvalm lukt, men den gang ei! 

Når du bruker det ser du ut som du har laget trutmunn mot et lag med sukker. Ved å bruke fingeren peeler sukkeret leppene dine, men det er ikke så grovt at det blir direkte vondt, heldigvis! Når du har skrubbet deg fornøyd, slikker du i deg det som er igjen – om nom nom! Det smaker faktisk popcorn samtidig som det er ganske søtt, høres kanskje fælt ut, men jeg synes det smaker ganske så godt.

Så over til det som teller: Om produktet faktisk gjør leppene myke og huden jevn. I mitt tilfelle tror jeg jeg må bruke den ganske så ofte før jeg begynner å se resultater samtidig som jeg må bli flinkere til å tilføre leppene fukt. Akkurat nå er det en stund siden jeg har brukt den i tillegg til at jeg ikke gidder reise meg for å hente leppepomaden, så leppene er ganske tørre og “flakete”. Tror jeg skal prøve å innføre den i renserutinene mine hver dag, så får vi se om den faktisk funker.

Har du prøvd Lush sine leppeskrubber? 🙂

Søndagssysler

Vårkatalogen til H&M, urtete og negleforsterkerlakk.
Har også planer om å skrive pakkeliste i løpet av dagen – to dager til avreise! 😀
(og så skal jeg spille Animal Crossing på Wii, for jeg er blitt hekta) Hva gjør du i dag? 🙂

Why am I so terrified of waking?

SOUNDTRACK: Lissie – In Sleep

Der er du, strålende som alltid. Som solen. Jeg er Jorden, går i bane rundt deg. Prøver å snu meg vekk, men det er kaldt, mørkt. Såklart vender jeg meg mot deg igjen, så varm og lys som du er.

Jeg gå ut, jeg har noe jeg  gjøre. For der er du. Jeg løper, raskere enn vinden. Ut, til deg. Snøflakene faller rundt oss, det eneste jeg kan se er deg. “Der er du”, sier stemmen din; snill, god, vennlig. 

Hender som møtes, blikk som varmer. Å være hel igjen etter så lenge. For der er du. Her er jeg. Vi er sammen.

I know that when the story ends
The one that’s in my head
Well, I’ll be alone again

Why am I so terrified of waking?
He’s gone and I feel I’ve been forsaken
In sleep is the only place I get to see him, get to love him
Be with him

I love him, I love him, I love him

Hiver etter pusten, famler i mørket. Alene. Her er jeg. Hvor er du?

(bilder: whi)

New in: Furry bag

Julegave fra Em og NJ ♥

Tumblr_mf8z1usmjc1rxnm72o1_500_large
(whi)

Nå er det blitt fjerdedag jul allerede, og planen for dagen er å låne bilen til pappa og dra på City Syd for å a) bytte en genser jeg fikk i en størrelse større, b) kjøpe vin til nyttårsaften og c) klage på vinterskoene mine. Skal også inn til byen med kofferten og julegavene mine, da dette er litt mye å dra med seg på bussen for én person.

Kjenner det blir godt å skulle ut av huset og å gjøre noe annet enn å se på film hele dagen, haha, lazy days! 
Hva skal du i dag? 🙂

Noen julegaver

Fikk så mye til jul at når noen spør husker jeg ikke alt (!), men her er i alle fall et par stykker:


Kjempefin krage(?) fra T-gurl, I love it! (kjøpt på Only)


Øreynt fra niesen min (vet ikke hvor de er fra)


Wii-spill fra mannedyret. Legg spesielt merke til aldersbetegnelsen, ha ha ha! (spillet er visstnok midt i blinken for meg – er det nå jeg skal ta hintet om at jeg kanskje ikke er så voksen av meg…?)

Fikk også et kjempefint tulipanskjørt, nydelig mørkegrønn genser, skjorte med perlebrodert krage, en helfresh topp, lysestaker som kommer til å passe perfekt inn i leiligheten og så videre, men det får faktisk bare komme i et innlegg senere for jeg har andre ting å finne på akkurat nå. Som f.eks. å se dagens femte film, ha ha ha!

Designskifte

Ble litt lei av det ganske så sommerlige designet mitt, så fant frem en gammel header (galaxy ♥) og en bakgrunn herfra og voilà, something new (kind of…). Skal fikse meg ny header over nyttår tenker jeg, men jeg gidder ikke sette meg ned med det nå i jula (er tidenes perfeksjonist, så kan finne på å sitte en hel dag/natt) så dette får gå frem til da. 

Såååå fint å se at et par av dere er i live, forresten! Begynte å tvile da det gikk innleggsvis med NULL kommentarer, men samtidig så jeg jo at lesertallet var nogenlunde det samme. Don’t be shy!

Apropos ingenting, om bare seks dager er jeg i LONDON! 😀

Tumblr_m79mgjs4kr1rsjw06o1_500_large
(whi)

Åh, lykke ♥ På tide å skrive pakkeliste, printe ut reisepapirer og finne frem passet – Jomfru (stjernetegnet) som jeg er må jeg ha alt i orden i goood tid før take-off! I tillegg skal vi jo ta flybussen innover til Værnes i stedet for å kjøre selv (økonomiske som vi er) og da MÅ jeg også vite avgangene, hvor lang tid det tar, +++. Tror det er veldig greit å reise med meg, for jeg har detaljene i orden!

Jeg gleder meg sånn!!!

Tumblr_lwn8ntekzj1r6xsq8o1_500_large
(whi)

I dag, 2. juledag, skal jeg bare være hjemme og slenge, kanskje se Ringenes Herre: Ringens Brorskap (har ikke sett den på evigheter) frem til mannedyret kommer på middagsbesøk. På menyen står pinnekjøtt og jeg eeelsker pinnekjøtt! 😀 Blir vel en film eller noe etter middag, i kompani med godteri og snacks og kake og hvem vet. Det blir noen timer på tredemølla etter London-turen for å si det sånn!

Hva skal du i dag? 🙂

So the heart falls where your chest is

SOUNDTRACK: Ed Sheeran – Wake Me Up

And it falls just where it needs to be

And rests peacefully

So you just need to breathe to feel my heart against yours now

Against yours now

Det fine, enkle hjertet jeg fikk av mannedyret mitt i julegave. Akkurat slik jeg ønsket meg, selv om jeg aldri har forklart noe som helst om hvordan det skulle se ut. Parfois je pense que nous sommes crées pour l’autre.