Lillelørdagskveld

Heia, bloggen! (kleint)

Har nettopp sett Ikveld med Ylvis (best – show – EVER!) og ledd litt (les: mye!) og skal vel til å finne senga etter hvert. Selv om det er stor sjanse for at ukas New Girl-episode kommer i første rekke. Zooey Deschanel ♥

Tumblr_lm15vsff7s1qfqbqho1_500_large

Farvel, oktober 2012

Æsj. Nå er oktober ferdig allerede, det vil si det er knappe måneden igjen til eksamenstida! 🙁 

Oktober har vært lite minneverdig. Det vil si, det er ikke så mye utenom det vanlige som har skjedd. Skole, jobb, nettshopping, trening. Det har snødd som bare POKKER og så har det vært litt sol, også. Å finne frem dunjakka i oktober og fremdeles gå rundt og fryse har jo vært litt surrealistisk, men hey, velkommen til Norge!

Jeg bestemte meg for lenge siden for å holde bloggkonkurranse, og i oktober ble det endelig! Avslutter den på lørdag, så det er fremdeles tid til å melde seg på 🙂

Skolesituasjonen min er for tida veldig lite krevende. Jeg føler jeg ikke trenger å gjøre noe, og får alle oppgaver godkjent uten å egentlig ha anstrengt meg i det hele tatt. Dette er jo forsåvidt en bra ting, men jeg trenger utfordringer ellers mister jeg motivasjonen og begynner med andre ting. Som å lese skjønnlitteratur.

I løpet av oktober har jeg nemlig lest meg gjennom The Hunger Games-bøkene til Suzanne Collins, og jeg gråt da jeg var ferdig. For en fantastisk forfatter! Gjennom de to siste bøkene satt jeg og gispet, lo og hikstet, og da jeg var ferdig ble jeg litt tom innvendig: “Er det ikke mer nå?” Historien om Katniss og Peeta trollbandt meg fullstendig, og jeg gleder meg sånn til å se resten av adaptasjonen til filmlerretet! 

(whi)

Når jeg tenker meg om, er det egentlig mest The Hunger Games det har dreid seg om i det siste. Hvem trenger vel et liv når det finnes fiksjon? Neida, jeg liker å leve, men noen ganger er det verdt å gjemme seg bort litt – spesielt når man leser bøker som er så godt skrevet.

Har du lest Hunger Games-bøkene?
Hva har skjedd med deg den siste måneden? 

Fin stil #13

Selveste Hermine blir portrettert denne uka, si hei til

Emma Watson!


(fashionsalade.com)

Et stikkord er lårkort, mens det ser ut som hun prøver å unngå utringning for enhver pris. Noe jeg synes er veldig fint! Antrekkene hennes er ungpikeaktige samtidig som snittet for det meste er klassisk og stilrent. Min favoritt her må være #4!

Mørketid

Det er kanskje ikke normal oppførsel for en 21-åring å ikke forlate leiligheten på flere dager. Men for meg er det noen ganger en forferdelig tanke å skulle gå ut, la andre mennesker se meg. Jeg er ikke redd for mennesker. Jeg er ikke deprimert, har heller ikke angst. 

Jeg er bare en (av mange) som blir plaget av forkjølelsessår.

Nå synes du kanskje det høres helt teit ut at jeg skal stenge meg inne på denne måten på grunn av ei lita blemme i munnområdet, men det er ikke bare-bare. For det første går viruset til angrep på immunforsvaret mitt og gir meg feber og gjør meg slapp. I går ble jeg sliten av å gå fra soverommet til kjøkkenet (fem meter), og holdt på å sovne på sofaen i sju-tiden. I dag er jeg fremdeles ikke helt pigg, men jeg tror ikke jeg har feber lenger. Men i dag er styggedagen.

Styggedagen er den dagen i sårsyklusen der blemma er på sitt største, rød og halvveis pulserende. Mannedyret sier det er bare jeg som legger merke til det, men det er én for mye. Og når jeg fra før er underbitt og såret bestemmer seg for å bo midt på underleppa mi føler jeg meg slik:

Det vil si, jeg blir inne. Hei, Skins og Sex and the City!

“I’ll bet living in a nudist colony takes all the fun out of Halloween.”

Nå nærmer Halloween seg med stormskritt, og i år skulle jeg ta den heeelt ut! Men så kom jeg på at jeg jobber jo på onsdager, og det blir ikke så mye tid til å kle seg ut da jeg kommer hjem 21:45… Men jeg kan jo hinte om hva jeg tenkte å kle meg ut som! 😉

Blant oss jenter er jo Halloween en fantastisk sjanse til å ha på seg det mest løsaktige hva klesplagg angår, I should know, jeg var jo Playboykanin/Playmate i fjor(!). I år tenkte jeg derimot at det skulle bli helt andre boller, eller baller om man skal si det slik (litt på kanten, men jeg kunne ikke la være!) – jeg skulle nemlig kle meg ut som en mann!

Ikke en hvilken som helst mann, så klart, det er nok en de fleste (bør) ha hørt om. Her kommer noen stikkord:

  • bart, som kan bringe frem assosiasjoner om en annen mann
  • svart/hvitt
  • fint kledd (med hatt)

Haha, noen som vil gjette?

Enhver sjanse til å slenge inn pinupbilder benyttes… (whi)

Skal du feire Halloween?
Hvis så er tilfellet, har du kostymet klart?

Monday wishin’


Hår som gjør som jeg vil. Lenkesmykke. Lange negler som jeg kan lakkere i hvilken som helst farge.

Mandag, mandag, mandag! Dette blir en uke med ganske lite stress i motsetning til forrige uke, og det passer meg utmerket. Jeg har en franskoppgave å skrive, ellers er det mest chill. Det vil si, jeg skal trene, gjøre husarbeid, jobbe en ettermiddag i svømmehallen, feire lille Mille og NJ, dra på jobbintervju (fordi forrige gang hadde jeg lest feil dato…), jobbe en formiddag på Karivollen Overnatting og så er det helg. 

Åh, det ble jo en del å gjøre, likevel. Men meeen, sånn er det! Tror mesteparten av uka kommer til å gå med på å glede meg til helga, for den tror jeg blir fin 😀 Spesifikke planer for uka, eller bare “det vanlige”?


Husk konkurransen min!