Irriterende

Selv om jeg flyter på en rosa sky om dagen – ingen overdrivelser, jeg lover – er det småting jeg alltid irriterer meg over. Alltid.

ÉN: Sjåfører som ikke bruker blinklyset sitt
Fører til unødvendig venting, usikkerhet og nesten-ulykker, spesielt i kombinasjon med sen nedbremsing. DU HAR BLINKLYS I BILEN/BUSSEN/MOPEDEN/SCOOTEREN FOR EN GRUNN!

TO: Dårlige forelesere
De ødelegger det som burde vært favorittfaget mitt fordi de står der og stotrer, fniser nervøst og snakker om helt andre ting enn det som faktisk er pensum. Takk for at du kaster bort tiden min.

TRE: Klappe etter endt forelesning
Pleier du å klappe når tannlegen din er ferdig med å borre? Eller applauderer du bilmekanikeren når han har fikset bilen din? Nei, det var det jeg trodde. Hvorfor er posisjonen “foreleser på universitet” så opphøyd at de fortjener applaus når de, bokstavelig talt, bare har gjort jobben sin? Kombinert med punkt 2 synes jeg dette er en mongolid ting å gjøre, selv om vanen har tatt meg og jeg nå klapper uten å egentlig tenke meg om.
(Ikke til den personen som virkelig suger da, h*n får stå der og råtne i stillhet, om du spør meg.)

FIRE: Kundeservice som ikke svarer på e-mail-henvendelser
Jeg er av typen som liker å ha ting svart på hvitt; jeg er distré av natur og klarer ofte å glemme hva jeg blir fortalt over telefonen. Derfor er jeg veldig glad i å sende mail når jeg lurer på noe, det er jo det kundeservice er til for? Ikke i OneCall tydeligvis, tror jeg har sendt 3 mail og ikke fått svar på en eneste en. F u, guys. Hadde dere ikke vært så billige hadde jeg skiftet mobilselskap på flekken.

FEM: Folk på konsert som dytter
Når du kommer sist inn døra til konsertlokalet kan du ikke forvente deg å komme deg fremst slik at Janove Ottesen kan svette på deg. Derfor synes jeg det er fakkings unødvendig å trenge deg foran dem som faktisk dro tidlig og stod i kø nettopp for å få en bra plass. OG IKKE GI MEG FAKKINGS ATTITUDE NÅR JEG KOMMENTERER DYTTINGA DI, KJERRING. (dette irriterer meg grensesløst mye. jeg har ikke ord!)

SEKS: Folk på en full buss som IKKE SKAL FLYTTE VESKA SI UTEN AT MAN SKAL SPØRRE OM MAN FÅR SITTE DER, NEI!!!
Ja, så har vi mer buss-issues, men dette… Dette er nesten verre enn konsertdyttinga (nesten). Du kommer inn på bussen som er greit full, og så er det noen ledige seter ved siden av fremmede. Det denne fremmede personen har gjort er å legge veska si på setet som i utgangspunktet er ledig, og han/hun sitter nå veldig vendt mot vinduet og trykket på mobil eller lignende. Ergo: “Jeg liker ikke fremmede, ikke spør om du får sitte her”. Hvorfor dette er feil? Jo, nå skal du få høre! A) Når man tar bussen og betaler enkeltbillett har du betalt for et sete. Du kan ikke holde av et sete til veska di når bussen er full. Taper. B) Det er ren folkeskikk. På grunn av A) kan du ikke holde av det, og når bussen er full, tar du og flytter veska di slik at noen får sitte der i stedet for å stå. C) DET ER FEIL. Ahmagahd. The anger… 


 Men sånn ellers er jeg sånn her da:Photobucket

Åååh, nå fikk jeg lyst til å se Despicable Me. (whi)
Noe som irriterer deg? 

Ukas babe?

Har allerede en fredagssang-“spalte”, så liker jeg å ha litt system (hello, lille Jomfru) og dette med å ha faste innlegg hver uke her på bloggen er kanskje ikke så dumt. Nå pleier jeg jo ofte å poste bilder av fine frøkner så hvorfor ikke gjøre det mer jevnlig, type én gang i uka? INTRODUCING UKAS BABE! Oh yeah.

Tror dere det blir bra?

Tirsdagssmil

Jeg har spilt i hele dag. Blir litt trist av meg selv, MEN så er det så gøy at det veier opp. Ridderen min har klikka og står fast uten å kunne gjøre noe som helst, så det er jo litt trist.

Nå er jeg på jobb og skal være her til kl. 20, og da skal jeg hjem (og spillehehe).

Ha en fin ettermiddag! 🙂

No more Sims…

Fikk strenge formaninger av mannedyret mens vi gikk hjemmefra i dag om at jeg

ikke fikk spille mer Sims før kognitivrapporten er ferdigskrevet.

And I’m like:

Så dere skjønner jo hva jeg skal gjøre i dag…

SPILLE THE SIMS MEDIEVAL!!!

Neida. Joda. Neida. Joda. NEIDANEIDANEIDA. Joda? Litt? Please?
Hvis dere ikke har skjønt det blir jeg faretruende hekta på PC-spill og skal gjerne spille i et strekk til jeg har klart hver fakkings quest spill + tilleggspakke har å by på. Så dere skjønner sikkert også at skolearbeidet mitt fremover henger i en tynn, tynn, tynn tråd. He he.

Håper dere får en fin start på uka! 🙂

Sofahelg


This is me what I get home from classes.
(whi)

I helga har jeg… Ligget i seng/sofa og sett Game of Thrones/spilt The Sims Medieval. Siden astmaen min bestemte seg for å klikke helt ble det ikke så jeg gikk ut på lørdag i frykt for å ende opp på legevakt med ekstremt pustebesvær. Så jeg og mannedyret har spilt dataspill. Og det holder vi fortsatt på med – jeg med The Sims på laptop og han med The Elder Scrolls V: Skyrim på stasjonær. Livin’ life one virtual step at the time!

Ukas sang #8

Er det en sangstemme jeg virkelig kan tenke meg, er det Susanne Sundfør sin. Jeg gleder meg skikkelig mye til 24. april (eller rundt der), for da skal (i alle fall etter planen) jeg og Nina (og Milie?) på konsert med frk. Sundfør på Samfundet!!! 

Her er den helt ferske sangen hennes med tilhørende video, White Foxes:

Herregud, det er så fint! Dette er første(?) singel fra den kommende plata The Silicone Veil, som kommer 26. mars, på bursdagen til den eldste søsteren min. Gledings!

Long on hair, short on brains.

Åh, disse franskmennene og ordtakene deres… (morsomt nok fant jeg det på ENGELSK og ikke fransk)

Men ja. Hår. Nå begynner håret mitt å bli laaangt. Problemet er at det er også sliiitt, tøøørt og egentlig ganske styyygt (i tuppene). Men når holdningen min til å klippe håret er som følger:

vil jeg heller ha langt, slitt hår i stedet for kort, sunt hår. Forresten er det visst bare jeg som ser det (ish). Mannedyret ser det i alle fall ikke, så da går det greit. Og hvis jeg klipper meg blir det jo ikke langt lenger (oh, the insight!), og det vil vi jo ikke ha noe av. Jeg er Julie, jeg  ha langt hår.

Jeg ble skikkelig lei meg av ungen på bildet. Stakkar liten!

Motivasjon for å få skikkelig langt hår – check! (alle bilder fra whi)