Famous Mega Volume Mascara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pris: 99 kroner.
Forpakning: Fresh farge, ellers helt ok. Hverken det ene eller det andre!
Førsteinntrykk: Godt. Jeg liker børsten (gummitenner), selve formulaen virket veldig våt sammenlignet min forrige mascara fra L’Oréal.
Påføring: Mascarabørsten passet meg veldig godt, enkelt å fordele og nå alle vippene.
Resultat: God fordeling, en viss forlengende egenskap. Det blir dog fort søl på lokket ettersom formulaen er så våt, men enkelt å fjerne med en q-tip.
Holdbarhet: God. Drysser ikke og holder helt til sminkefjerning om kvelden.
Karakter: 4/5
Verdt pengene: Ja, egentlig. Det at den er såpass våt plaget meg litt først, men så ble jeg vant til det og nå liker jeg den veldig godt. Den er innimellom på tilbud, og da er det i alle fall verdt det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Det tar på tiden å komme gjennom alle produktene i MUA’s March Favorites-pakken fra Makeup Mekka (se innlegg her), men etter dette er det altså bare to igjen. I’m getting there!

Inspirational Friday: Stripes

♫  Fy faen av Hkeem + Temur

DET ER FREDAG! ♥ ♥ ♥

Ah, er det ikke deilig? Selv om jeg ikke jobber så mye for tiden, er det alltid fint når fredagen kommer. Da har jo de fleste andre fri, også – og ikke bare meg! Planene for langhelga (det er jo fri på mandag, hihi) er å sjekke ut noen loppemarked, lage god mat ooog få til noen treningsturer. Helg ♥

Cutting to the chase: Jeg har fått så enoooormt sansen for stripete overdeler i løpet av vinteren! Det er så fransk og elegant, synes jeg. Svart og hvitt er jo selvfølgelig det mest klassiske, men så er jo rødt og hvitt veldig fint, også. Og blått og hvitt. Og gult og hvitt! Ja, det er altså litt å velge i… 


(whi)

Jeg har endelig funnet meg en stripete genser selv, etter å ha sett omtrent overalt uten å finne en jeg likte godt nok til å kjøpe. Til gjengjeld liker jeg den supergodt! Utrolig fin med høylivsjeans og gullsmykker, som etter hvert har blitt hverdagsuniformen min. Dere skal få se i et eget innlegg!

Liker du striper?

Grønnsaks- og couscousparty

Enkelte dager bare gidder jeg ikke gå på butikken, så da blir middagen en liten restefest med det som er tilgjengelig i skuffer og skap fra før. Denne gangen ble det en kjøttfri variant med couscous som hedersgjest!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å få min variant trenger du følgende:

4-5 poteter
2-3 gulrøtter
en halv purreløk
en kvart gul løk
en boks kikerter
woksaus (jeg brukte en stor pose hoisinsaus)
2 dl couscous

Det fine her er at du bruker det du har. Blomkål og brokkoli, samt mais og paprika hadde også vært godt i en rett som denne. For ikke å snakke om søtpotet! Det er altså bare fantasien og smaken som setter grenser.

Kutt opp alle grønnsaker i små biter og ha i en ildfast form sammen med kikertene. Sett midt i ovnen på 200 grader til gulrot og potet er møre. Mens du venter på grønnsakene koker du opp 2 dl vann (gjerne med litt buljong i). Ta kjelen av platen og ha couscousen i vannet. La stå i fem minutter og så er den ferdig. Vend woksaus og couscous inn sammen med de ferdigstekte grønnsakene og servér, gjerne sammen med sweet chilisaus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt nytt på musikkfronten

Gjennom vinteren har jeg ikke funnet så mye ny og spennende musikk, men nå som det er vår kommer det mer og mer som faller i smak hos meg. Her er noen låter som har kommet i løpet av de siste ukene som gikk rett inn på hverdagslista mi på Spotify!

1. Plot Twist av Sigrid

2. Hard Times av Paramore

3. 5 Million Miles av Highasakite

4. Lust for Life (feat. The Weeknd) av Lana Del Rey

5. Nights With You av MØ

Closer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makeup Mekka Brow Sculpt i Brunette
Makeup Mekka Famous Mega Volume Mascara
Bourjois Little Round Pot Blush​ i 74 Rose Ambré
Makeup Mekka Creamy Matte Lipstick i Closer


En god stund siden jeg har postet en sminkelook nå, så her er en fra før påske med minimalt av sminke, men likevel med sterkt fokus på både øyne- og munnregion. De kraftige brynene veier opp for kun mascara og utligner samtidig for den noe mørke fargen på leppene. 

Closer er en leppefarge jeg har blitt ganske glad i, for den gjør inntrykk uten å være for mye.

Hva synes du?

Inspirational Friday: Lace

♫  Hard Times av Paramore

Det er fredag igjen etter tidenes korteste uke (det føles i alle fall slik), og i dag drømmer jeg om lekre blonder mot solbrun hud. Det er så fint!


(whi)

Det som er så fint med blonder er at det kan brukes på så mange måter. Små detaljer gir et feminint pregt på et ellers kanskje ordinært antrekk, masse blonder er supersøtt, og sammen med f.eks. en skinnjakke… Oh mama! ♥

I dag skal jeg rydde og vaske litt, ta meg en liten ærendsrunde og lage taco til middag. Og så må jeg få klemt inn noen episoder med 13 Reasons Why, kjære meg, jeg ble litt hekta!

Hva synes du om blonder?

If it hurts, you’ll always remember

Om dere følger med på Girls og har sett de nyeste episodene, kan dere ikke ha gått glipp av den nye sangen til Robyn som lurte seg med på slutten av episode 6, nemlig Honey. Herregud, for en sang!!! Ettersom den ikke har fått ordentlig release ennå, så er det bare denne versjonen, med stemmer fra episoden over, som er tilgjengelig, men jeg synes det er fint akkurat sånn, jeg. Hannah og Adam for evig ♥

Er forresten andre enn meg som ble sykt skuffet av Girls-avslutningen? BORING

Frokostpizza

… eller lunsjpizza, eller bare pizza når du måtte ønske det. For dette tar ikke lange tiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enklere enn dette blir det nesten ikke. Rundstykker, brødskiver, hva du vil, sleng på ketchup, ønsket kjøttpålegg og ønsket ost, smekk inn i ovnen og vent i snaue ti minutter. Og så har du en deilig pizza i miniformat!

Jeg brukte slike halvstekte rundstykker fra Rema 1000 som koster sånn 8 kroner for en pakke, pepperonipølse, brie-ost og et dryss tørket oregano på toppen. Andre muligheter er salami, vanlig skinke eller kanskje kyllingpålegg, vanlig hvit-/gulost eller mozzarella, og egentlig hva som helst av krydder du liker. Bare fantasien setter grenser!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I beste velgående

Hei og hopp! 
Da er påsken over for i år, og godt er det. Misforstå meg rett, det var skikkelig fint med ordentlig fri sammen med mannedyret og familie, men dere aaaner ikke hvor mye godteri jeg har spist…! Dere vet de påskeeggene med krem i som var så billige? Det ble en del sånne, for å si det slik… (de uten palmeolje, såklart #sophieelise) Ellers har jeg funnet ut at jeg er superflink til å skyte på blink med luftgevær:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
JEPP!!!

Jeg har fremdeles fri i dag, selv om ferien er over for de fleste andre (jeg skal på jobb i morgen). Jeg har MASSE jeg skal gjøre, både artige og kjedelige men nødvendige ting. Det beste er kanskje at jeg skal hente A Court of Mist and Fury på biblioteket, en bok jeg virkelig gleder meg til å lese!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper du har hatt en fin påske?

Glad påsk!

Hei, hei, hei!

Da er påskeferien godt i gang og vel så det, spesielt for meg som var ferdig på jobb klokken 14 på lørdag og skal ikke jobbe før på onsdag i neste uke. Wohoo! Det har vært begredelig vær for å si det mildt, men i dag våknet jeg til strålende sol og blå himmel – endelig. Vi kom hjem fra hyttetur nr. én i går, og drar på nummer to i kveld for å tilbringe et par dager med søsteren min og familien. Jeg stakk egentlig bare innom for å si hei, håper dere har det bra, og god påske!

gif, happy easter, and felices pascuas image
(whi)