Don’t hurt yourself


(independent.co.uk)

Beyoncés LEMONADE har blitt hypa herfra til Saturn, men selvfølgelig finnes både musikk og video utelukkende på TIDAL, ettersom Jay-Z eier hele greia… Vel, plutselig fant jeg ut at vi har gratis TIDAL gjennom Canal Digital, så nå sitter jeg og ser filmen, som er litt sånn som Lana Del Reys Ride og Tropico, bare at den varer i over en time(!).


(screenshot from LEMONADE)

Jeg synes Beyoncé er super, og det er jo en grunn til hun kalles Queen B. Likevel ser jeg ikke det banebrytende med LEMONADE, selv om jeg har hørt musikken mange ganger og liker de aller fleste sangene veldig godt. Min absolutte favoritt er Don’t Hurt Yourself der Jack White (you know, fra White Stripes) er med. Den er så kul! Men jeg får altså ikke til å vise dere, ettersom Tidal ikke fungerer som Spotify, og det er ikke noen videoer på YouTube (ennå). Om du har tilgang på TIDAL anbefaler jeg deg å sjekke ut LEMONADE, i alle fall! Filmen var veldig fin og uttrykte teksten i sangene veldig godt.

Hørt/sett LEMONADE?

Inspirational Friday: Pineapple

⋅ a‧na‧nas 

Som dere kanskje skjønner sitter jeg og drømmer om sommer, lettkleddhet og frisk frukt. Fersk ananas får faktisk ganen min til å klø (mens hermetisk går bra), men den er så fin å se på! Visuelt sett min yndlingsfrukt, altså (om det ikke er et bær eller noe, jeg har mistet oversikten). Jeg har til og med et gullfarget ananasfat fra H&M Home!

Helgen min kommer til å gå i skriving, skriving, skriving, og planen er å ha skrevet alle(!) kapitler av oppgaven innen mandag kveld. Jeg gleder meg sånn til å levere at dere aner ikke! Håper du har en fiiiin fredag!

Posesuppe deluxe

Jada, jeg pleier å lage supper og slikt fra bunnen av, men noen ganger er det greit å bruke posesuppe også, spesielt når en pakke koster 4 kroner på Coop Extra. Men man kan jo alltid gjøre litt mer ut av det, så her er min tomatposesuppe deluxe (i ettertid ser jeg at jeg like gjerne kunne lagd hele greia fra bunnen med tanke på tidsforbruk, men jeg liker smaken på posesuppa. I SAID IT!).

Du trenger:

en pakke tomatsuppe (uten makaroni) + angitt mengde vann
en håndfull fusilli eller makaroni
et par-tre brødskiver (gjerne de tørre du hadde tenkt å kaste uansett)
en boks hermetiske tomater
krydder etter ønske (jeg liker hvitløkspulver og basilkum)
et par-tre-fire spiseskjeer olje

Kutt opp brødskivene i terninger, fordel dem på et stekebrett/i en ildfast form, hell over oljen og krydre. Sett i ovnen på 200 grader til brødbitene er gylne og sprø (nettopp, som krutonger). Om du ikke har noe i mot tomatbiter i suppa kan du helle den hermetiske tomaten rett i kjelen, hvis du er som meg og ikke takler biter kan du kjøre boksens innhold i en blender. Uansett, tomatene skal i en kjele, sammen med suppepulveret og angitt mengde vann. Bland sammen, hiv oppi (gjerne fra avstand) fusilli og tilbered som anvist. 

Noen vil kanskje si at pasta OG krutonger er litt karbo-overload, men jeg er veldig glad i karbohydrater så ja takk, begge deler. Jeg pleier også å krydre selve suppen litt ekstra, gjerne med basilikum og noen ganger litt chili for å få en litt mer unik smak – eller rett frem mer smak. Krutonger kan også tilberedes i stekepanne, men jeg synes det er enklere å få ordentlig sprø krutinger ved å steke i ovnen.

Beautiful Monday: Lingerie

Er det noe jeg synes er fint, så er det lekkert undertøy. Ingen andre enn meg trenger å se det, og likevel føler jeg meg så fin!


(whi)

En av favorittene mine akkurat nå er den på bildet under fra Gina Tricot: De har ingen spiler, ingen smale stropper som gnager seg ned i skuldrene dine OG de former veldig fint. Nå har ikke jeg verdens største framdeler så jeg skal ikke uttale meg om hvordan de passer på de som stod foran i puppekøen, men jeg liker dem i alle fall veldig godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Starry eyed

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 I think I found my new trademark 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, hvorfor ikke ha juksetatoveringer i ansiktet? Tok en ny vri på de såkalte “flash tattoos” på bursdagsfest i går,
da jeg lekte stjernebarn, og så er den like fin i dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spinatpasta

På fredag ville jeg ha spaghetti, meeeen med en vri. La meg presentere… Spinatpasta! Som vanlig driver jeg ikke og måler opp (eh), så ta ingredienslisten med en klype salt. Dette ble middag for to sultne pluss rester til senere, så gjerne se an litt etter hvor mye du/dere vanligvis spiser før du blindt følger oppskriften under.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

ca. 300 gram spaghetti (en tredjedel av en Rema 1000-pakke)
50 gram smør
4 ss hvetemel
3-4 dl melk
200 gram frossen spinat
en boks picnicskinke (eller annen skinke i tilsvarende mengde)
salt og pepper

Sett på vann til spaghetti og tilbered som vanlig. Kutt opp skinke og sett unna til senere (hater å kutte mens jeg må passe ting som står på ovnen).

Lag hvit saus: Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør sammen før du tilsetter melken. Rør så det ikke brenner seg frem til ønsket konsistens. Ha så den frosne spinaten oppi sausen og rør til det er klumpfritt. Tilsett skinken og smak til med salt og pepper.

Sil av vannet av spaghettien og hell pastaen i en serveringsbolle. Tøm over spinatsausen og bland godt – voilà!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


To get the recipe for my spinach pasta, use Google Translate.

All grown up

I dag har jeg søkt jobb som lærer.

 

 

 

Og det føles ganske jævlig.

 

Én. Det var ikke så altfor mange å velge mellom, og ingen som trengte folk med kompetanse i fransk.
To. Vi er ganske mange om beinet.
Tre. Herregud, hva om jeg ikke får jobb?!?

Beautiful Monday: Coachella

SOUNDTRACK: Flaws by Bastille


(lookbook.nu)

Første helg av Coachella-festivalen i California er nå overstått, og jeg har bare så lyst til å være der! Jeg mener, det er jo i California, som hadde vært nok i seg selv, men hele festivalen er så meg, både med plassering, lineup og ikke minst stil. Jeg kunne jo kledd meg som om jeg skulle på Coachella hver dag! Valgte derfor en collage med festival-inspirerte bilder i dag, håper det faller i smak!


The first weekend of Coachella is now over, and I sooo want to be there! I mean, it’s in California, which in itself is enough, but the entire festival is so me, with its location, the lineup, and not to mention the style. I could’ve dressed like I’m going to Coachella every day! For this reason, I chose to make a festival inspired collage today, hope you like it!

My favourite…

♥  TV-serierDoctor Who, Game of Thrones, Sex and the City, Pretty Little Liars

♥  mat: hjemmelagde vårruller, burger fra Bror, pommes frites, mango

♥  musikk: Lana Del Rey, The Lumineers, AURORA

♥  tid på dagen: tidlig om morgenen når jeg våkner av meg selv og ingen andre har stått opp ennå

♥  filmerLøvenes KongeMad Max: Fury Road, About Time, The Hunger Games

♥  drikke: tropisk juice, hvitvin, hveteøl

♥  bøkerTigerlily av Jodi Lynn Anderson, Harry Potter-serien, The Darkest Part of the Forest av Holly Black

♥  klesplagg: skinnjakke i bikersnitt og skinny jeans

♥  personer: de som sprer rundt seg med positiv energi, som står for det de mener og som også sier det de mener. Også må de kunne være sammen med meg uten å snakke hele tiden. Jeg liker stillhet.

Er det ikke greit med slike innlegg noen ganger også? Jeg skriver jo ikke så enormt mye om meg selv annet enn hva jeg kjøper, hva jeg hører på og hvordan jeg sminker meg, så dette er nok så nærme dere har kommet på en god, god stund!


Mine isn’t the most personal of blogs, but once in a while, I could let you guys get to know me just a little bit better – outside of what I buy, what I listen to and what makeup I use – like this! Use Google Translate to see what some of my favourites are.