DIY: Nye armbånd

Bestilte meg en del anker og “åttetall” (symbol på uendelighet) via eBay, og endelig kom de! her har brukt vanlig makramémetode, men skal også ta et par friendship bracelets i samme stil. I pakken var det også noe annet som er litt mer nyskapende enn disse og som dere får se resultatet av senere – om det blir bra.

Har også lært meg hjertemønster, som dere ser!

Busy girl

I dag skal jeg både på stuepikejobben OG på badevaktjobben, så dette kan bli en interessant dag… Blir VELDIG godt å komme hjem klokka 10 i kveld, vil jeg tro! Har forhåndspublisert noen innlegg (dette inkludert, dro hjemmefra før 8), får litt angst om ikke lesertallet er stabilt – må ha kontroll på ALT. Frem til da får dere kose dere med denne:

Tumblr_mivfy1qeof1rbz9cko1_500_large
(whi)

Håper vi alle får en flott dag! 🙂

Ting å se frem til

♥ “Hvorfor det?” med Trond-Viggo Torgersen og Tore Sagen (♥) på Samfundet kl. 20 i kveld!

♥ Bigbang-albumrelease 4. mars!

Warm Bodies på kino 8. mars

Oz the Great and Powerful på kino 15. mars

Jack the Giant Slayer på kino 22. mars

♥ Dublin 28.-31. mars ♥♥♥

Game of Thrones (tredje sesong) 31. mars

♥ Mannedyret kommer hjem fra treukers(!) tur den 5. april

♥ BigBang på Samfundet 13. april

♥ Sommerferie 6. juni!!!

Dexter (åttende sesong) 30. juni

True Blood (sesong 6) en gang i løpet av sommeren, håper jeg

♥ En liten nevø til som kommer på starten av juli! 😀 ♥

♥ Bursdagen min 28. august – da skal jeg spille Taylor Swift – 22, hihi

Catching Fire på kino 22. november

The Hobbit: Desolation of Smaug på kino 13. desember

“Nytt” lesestoff

Fretex er så sykt GENIALT. Jeg stakk innom butikken i Fjordgata etter trening i dag, mest fordi jeg ikke har vært der før, og der hadde de sykt mye bøker. Bøker som jeg nettopp har lagt i want-to-read-hylla på Goodread.com. Fikk disse 8 bøkene – med tre Jordens Barn-bøker som ser helt nye ut – til 177 kr. Jeg leste jo ut Tiger Lily dagen før i går, og nå er det bare å kaste seg over de nye!

Har ikke hatt ordentlig leselyst på flere år (annet enn når jeg leste The Hunger Games-trilogien) så det er litt godt å være tilbake i sitt rette element igjen – jeg er jo egentlig en lesehest av rang. 🙂

“I’m in love with Peter Pan”

Jeg var solgt fra dedikasjonen.

Tiger Lily er en roman skrevet av Jodi Lynn Anderson som handler om, som du kanskje skjønner, Tiger Lily, indianerjenta fra historiene om Peter Pan. Dette er en rørende historie som gir et annerledes bilde på universet J. M. Barrie skapte for Peter. En kjærlighetshistorie som jeg er veldig glad for at Thea skrev om på bloggen sin slik at jeg fikk nyss om den, og som fikk meg til å gråte da jeg leste den siste siden.

It gives me thrills to wind you up

SOUNDTRACK: Kate Nash – Foundations

Siden jeg var så flink ble det kosedag i dag. Har uansett ikke som mål å trene hver dag, og hodet vil ikke så mye, kjenner jeg, så det er bra jeg har litt løs timeplan for tiden. Brukte lang tid på badet og har til og med på rosa øyenskygge, så i dag  vel bli en bra dag? (sånn hvis man ser bort fra hodepinen)

Har egentlig ikke peiling på hva jeg skal gjøre – Tiger Lily leste jeg ferdig i går (mens tårene rant), semesteroppgavene ble levert på søndag, oppvasken gjorde mannedyret unna mens jeg var på jobb i går… Det har i alle fall kommet en ny episode av The Carrie Diaries, jeg må på butikken uansett hva vi skal ha til middag og det er (alltid) klær som må vaskes. Og så har jeg masse te og en hel del bøker som kan tittes på.

Bedre sent enn aldri: Ha en flott dag! 🙂

Flott start på uka

SOUNDTRACK: David Bowie – Heroes

Åh, dere, for en BRA morgen jeg har hatt! Alarmen ringte 6:55 og da hoppet jeg opp, gjorde unna renserutinen og dro på meg treningstøy. Off to the gym! I dag ble det 4,5 km på tredemølla før jeg gikk hjem (det vil si omtrent 5 km til sammen) og tok en lang og god dusj – håret mitt trengte nemlig litt pleie. Etter dusjen smurte jeg meg inn i Piz Buin Tanning Lotion og la meg i 20 deilige minutter i solarium, og nå skal jeg spise en tidlig lunsj med mannedyret (frokost for ham). Oppdaget kalkunkorv (fra Norsk Kylling) på Rema 1000 i helga, noe som er helt fantastisk godt på brødskiva!


(whi)

HAPPINESS! Skal bare chille litt før jeg drar på badevaktjobben, muuuligens lese litt i Tiger Lily og så kommer det kanskje pakke i posten! eBay ♥ Herregud, trening ass, jeg er skikkelig gira etter økta i dag! 😀 Håper du har en flott mandag 🙂