Vance Joy

Jeg er inne i en ordentlig indie-periode nå, med diverse unge lovende jenter, The Lumineers og sist, men absolutt ikke minst, Vance Joy. Jeg har hørt Riptide sikkert 50 000 ganger (men er ikke lei), men hvorfor i all verden har jeg ikke hørt mer av denne utrolig flinke karen!?


Denne utrolig flinke karen som er utrolig kjekk på en Jon Snow-aktig måte (som er den beste måten)!?
(theweeklyreview.com.au)

Debutalbumet hans, Dream Your Life Away, kom ut for to år siden, men jeg har altså ikke hørt det før nå. ÅH, JEG LIKER DET SÅ GODT! En kjempefin sangstemme (med akkurat passe særpreg) akkompagnert av gitarklimpring og utrolig gode, fine tekster. Sanger som gjør deg glad, trist, nostalgisk, rørt – favorittmusikken min, dét!

Her kan du høre en spesialutgave av Dream Your Life Away:

I skrivende stund har jeg ikke pekt ut noen favoritter ennå, men jeg er veldig glad i Georgia etter å ha hatt den på denne spillelista i noen uker.

Etter Dream Your Life Away har det ikke kommet noen nye album fra Vance Joy, men han har blant annet bidratt på soundtracket til Paper Towns med sangen Great Summer, som er en skikkelig feelgood-sang. Og så synes jeg han er så utrolig kjekk at jeg kjører på med litt flere bilder:

Den stemmen, de krøllene, de øynene… Sukk!

14 kommentarer

Siste innlegg