Var du än befinner dig

SOUNDTRACK: Håkan Hellström – Pistol

Etter en søndag med bakfylla og dermed mange timer tilbrakt under pledd på sofaen stod jeg i dag opp – frisk og uthvilt – og dro for å trene. Ble ikke rare greiene, men litt er bedre enn ingenting. Tok 100 kg på benpress da, jeg syntes det var litt gøy da han fyren før meg (som var ganske beef) tok 120 og så kommer lille meg i rosa “smile”-topp og tar bare 20 kg mindre. HI HI!

Gladsak #2: På mandag i forrige uke fant jeg jo ut at jeg rett og slett hadde misset innleveringsfristen på en av semesteroppgavene mine. For den som ikke går på universitet: En semesteroppgave er noe du må få godkjent for å få ta eksamen, ergo er det relativt viktig å levere disse. Jeg begynte jo å grine da jeg fant det ut og skrev fortvilet en e-mail til fagansvarlig med én gang der jeg ba på mine knær om en sjanse til. Dagene gikk og jeg fikk ikke noe svar, så på torsdag ringte jeg til instituttet mitt og spurte etter denne faglæreren. Da fikk jeg vite at vedkommende ikke var i landet og at hun kom tilbake på jobb på mandag. Faentastisk tenkte jeg og innså at JAJA, en mindre eksamen (og mindre andel av lånet omgjort til stipend). OG SÅ DERE, så fikk jeg endelig svar fra fagansvarlig i går OG JEG FÅR LEVERE LIKEVEL!!! Cue happiness:

Large
(whi)

Og ellers har jeg det bare fint og skal hoppe i dusjen og ta solarium (♥) før jeg skal ta oppvasken (bleh) og stikke på jobb for siste gang før sommerferien. Hurra for mandag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg