Bik Bok-pakke

Etter alt strevet med å få gjennom bestillingen på bikbok.com på torsdag var det jammen meg verdt det når pakken kom allerede i dag!

 
FW JULIA

Skoene var akkurat som de skulle være, har jo lett etter fine sneaker wedges siden i fjor høst uten hell, og når jeg nå endelig fant et par jeg virkelig likte kostet de bare 149,-! Sååå verdt det, siden førprisen lå på 599 kr, hihi. Og så var de veldig gode å ha på, noe som selvfølgelig er veldig viktig. Ble litt redd med det samme jeg åpnet pakken fordi de så så små ut, men de passet heldigvis. Win!


FW KIFFI

Denne genseren ble egentlig med bare fordi den kostet 40 kr, men jeg ble veldig overrasket over hvor fin den er! Det var den siste fargen som var igjen og da kun i størrelse L, så jeg tenkte egentlig ikke at den kom til å passe, men det gjorde den. (Sånn mht. armene er jeg veldig glad for at det ikke ble en mindre størrelse for de var ganske smale i forhold til resten av plagget)

Og så ble denne med:


De har den aldri når jeg er innom en Bik Bok-butikk (finner den i alle fall ikke). Og 24,50 er jo bedre enn 49,-!

Og såååå stakk jeg innom butikken på Trondheim Torg i dag etter å ha forhørt meg om at de hadde fått inn noe jeg har hatt lyst på i lang lang tid…

Lana del Rey-blomsterkrone!!! Gotta love Bik Bok!

5 kommentarer

Siste innlegg