Meet Matt(e) Hughes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fargen er litt mørkere/mer brun enn over, men det ville ikke komme frem på bildet.


REVIEW

Pris: 163 kr på Feelunique.com (mot 209 kr på Coverbrands)
Forpakning: VELDIG fin, skikkelig retro og søt, som alle theBalm-produktene
Påføring: Tendens til å bli litt mye på børsten (flasken er ikke smal nok i toppen), og en mer flytende konsistens enn jeg er vant til fra NYX. Det kan derfor bli en del unødvendig søl og dermed litt sløsing av produkt.
Resultat: UTROLIG fin farge, men tok litt tid før den tørket. Gikk rundt og var klissete ganske lenge, noe som er uvant til en matt flytende leppestift å være. Man kan godt presse litt papir mot leppene i etterkant for å få vekk overflødig produkt og for å unngå dette nevnte klisset.
Holdbarhet: Dette er egentlig det eneste punktet (som betyr noe) der theBalm slår NYX. Meet Matt(e) Hughes holder seg godt, selv gjennom et måltid, og jeg ble faktisk overrasket over hvor fine leppene mine var etter at jeg slukte en is.
Karakter: 3,5/5
Verdt pengene: Nei, jeg vil egentlig ikke si det. Men bare såvidt, egentlig, for jeg likte denne ganske godt. Jeg er dog mer glad i NYX-konsistensen, og så er denne bortimot hundre kroner dyrere enn Soft Matte Lip Creams.


Jeg er veldig glad i theBalm-produkter, og bruker både solpudder (Bahama Mama♥), anti shine-pudder og dipliner fra merket bortimot daglig, men på akkurat dette feltet går jeg nok mot NYX i stedet.

Har du sminke fra theBalm?

10 kommentarer

Siste innlegg