Hipp hurra for landet vårt!


(whi + redigering)

Nasjonaldagen vår er her igjen, og i likhet med fjorårets grunnlovsdag skal også dette årets versjon tilbringes hjemme med nesa i pensum. Det vil si, foran TV-skjermen mens jeg ser filmatiseringen av diverse bøker jeg har som pensum i prosa-faget mitt. Heihei, Sense & Sensibility, Tale of Two Cities og Turn of the Screw!

Jeg startet dagen med å sove lenge, heeelt til 10:30, før jeg stod opp og la på en deilig Lush-ansiktsmaske ved navn Magnaminty. Huden min føltes nemlig litt uggen i dag etter at jeg sovnet på sofaen og dermed sov med sminke på i natt, så det var godt å få frisket opp litt – huden kjennes bedre og jeg føler meg bedre! Jeg har ennå ikke spist frokost, men det blir straks: Hjemmelaget pizza, det vil si rester fra i går kveld. Om nom nom! Kjøpte også en boks vaniljeyogurt og en pose 1-2-3-brownies i går, så jeg skal nok klare å kose meg på nasjonaldagen vår.

Dere synes kanskje det høres litt trist ut, men med hensyn til egen selvtillit når det kommer til skole MÅ jeg faktisk begynne og ta eksamen litt seriøst og få litt bedre resultater – som ren 5- og 6-er-elev på videregående er det som å gå på en vegg når jeg ikke klarer å få toppkarakterer lenger. Heldigvis går det bedre nå som jeg studerer språk enn da jeg gikk psykologi, men det er alltid forbedringspotensiale. Så derfor sitter jeg inne og leser/ser pensumfilmer mens resten av familien har på bunad og dress og er sosiale med resten av samfunnet – I REGNET. Ja, det høljregner, så det er ikke såå trist å sitte inne med en varm kopp te og snart pizza og brownies og film.

Gratulerer med dagen, alle mine kjære med-nordmenn og -kvinner:
Ja, vi elsker dette landet ♥ 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg