Confessions of a tired student

Hei, dere!

Tumblr_mavdmzii5g1r6ubhwo1_500_large

I går var virkelig en DRITTdag. Sov nesten ingenting natten før og jeg aner ikke hvorfor, men det førte til at jeg lå og nesten grein da jeg ble tvunget til å stå opp. Videre satt jeg og plagdes med fransk mens en hodepine krøp innover i hodet mitt, før jeg dro hjem og la meg på sofaen. Der kunne jeg jo ikke ligge lenge, siden jeg hadde presentasjon av eksamensoppgave i pedagogikk kvart på fem. Satte meg på bussen, gikk av på Gløshaugen (der vi til vanlig har seminar på samme tidspunkt) og ventet på gruppa mi.

Da det gikk fem-ti minutter og jeg ikke hadde sett snurten av hverken gruppemedlemmer eller andre fra seminarklassen, sjekket jeg It’s Learning og fant ut at jeg var på feil sted. Løp ut mens jeg ringte en i klassen for å si fra om at jeg var på vei da jeg så bussen kjøre fra busstoppet. “Jaja, de går jo hvert tiende minutt”, tenkte jeg – WRONG, det tok tjue fakkings minutter før neste buss kom og jeg hadde blitt helt frossen mens jeg ventet. Vel oppe på det riktige stedet fant jeg en låst dør, så jeg måtte få noen til å komme og åpne. Kald, stressa og andpusten kom jeg inn midt under en presentasjon. Gruppa mi fikk også den store æren av å holde nest siste presentasjon av sånn åtte grupper til sammen.

Ja, jeg var helt sykt glad i går ettermiddag. 🙂 🙂 🙂

I dag er det litt bedre. Føler jeg har fått gjort en god del av nødvendige forberedelser før eksamen (jobbet kontinuerlig hele dagen), og det er flere lesedager igjen selv om jeg skal jobbe i tillegg. Har også fått dato for siste eksamen, og det at jeg har juleferie i en måned i år var en veldig fin overraskelse! Nå skal jeg omsider lage middag (hurra for dypfrosset kjøttdeig…) før vi tar kvelden.

Håper dere har det bra, så snakkes vi igjen om ikke så lenge! 🙂
(blir noen upersonlige, forhåndsskrevne innlegg fremover noen dager)

Tumblr_m8ryivfjxq1r3la3n_large
(whi)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg