A new dawn, a new day

Jeg har et lite stort eBay-problem. Postkassa renner over av pakker og de på postkontoret og jeg er snart på fornavn med hverandre. MEN ÅH JEG ELSKER EBAY!!! Fikk denne fine samlingen i går, inneholdt kjole, mobilpynt (jeg er 12, se), paljettleggings (iiih) og den omtalte Wildfoxkopigenseren.

Sistnevnte var dessverre en skuffelse – altså, den var fin men ikke Wildfox Lennon-fin. Sendte en mail til selger i går der jeg forklarte forskjellene og at vedkommende ikke kan bruke Wildfox-bilder når produktet ikke er identisk, så satser på å få tilbake litt av pengene. Hvis ikke skal jeg mase meg til det! (gjort det føøør) Kommer helt klart til å bruke den, men ble altså ganske skuffet (dere får se senere)

eBayhandling er jo (tydeligvis) ikke risikofritt, man aner jo egentlig ikke hva man får men håper selvfølgelig at selger er ærlig – er jo ikke stort annet man kan gjøre. Heldigvis har jeg vært heldig de fleste gangene, med mine 193 (don’t judge me) kjøp på eBay er det kun 3 jeg har blitt misfornøyd med og ikke fått igjen hele kjøpesummen (har da fått igjen deler på to av disse, mens den tredje selgeren var ei kjerring som bare kunne glemme positiv feedback). 

Over til noe helt annet, nemlig en fin sang: Biffy Clyro – Opposite som jeg skal høre ihjel i dag mens jeg

Δ  sjekker ut “new items for 99 kr”-greia til Bik Bok
Δ  fornyer Samfundet-medlemskortet mitt slik at jeg får billigere inngang på konserter i noen år fremover
Δ  leverer CV og søknad på Bik Bok, fordi jeg aldri gir opp håpet om å få jobbe der selv om jeg ikke har erfaring. Det verste man får høre er “nei”
Δ  kjøper meg nye synåler fordi boksen med de andre jeg hadde er blitt helt borte
Δ  fikser meg tidenes oversikt over skolearbeid
Δ  lager kjøleskapsmagneter

Veldig kjekt å ha to do-list skrevet på forhånd, nå kan jeg bare gå inn på bloggen og sjekke hva jeg kan finne på i dag! Oh, Julie, you clever girl! Skal forresten prøve å klemme inn den nyeste episoden av The Carrie Diaries, den serien er så søt ♥ Hva skal du i dag? Håper du skal noe gøy 😀

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg