Tartan skirt(s)

Ok, så har jeg vært litt slem pike. Dere husker kanskje mitt onsdagsønske for et par uker siden? Vel, det ble jo selvfølgelig kjøpt noe. Og med noe mener jeg skjørt. To, for å være eksakt. Valget falt ikke på noen av dem jeg hadde med i innlegget, artig nok, for tror dere ikke jeg fant de perfekte skjørtene både billige og bra på New Look og Missguided? Å JO DA.

Jeg fant ut at jeg ville ha både blått og rødt, et i bodycon-fasong og det andre i klassisk skolejentestil. Prisen ble 150 kr til sammen (ekskludert frakt), så det var absolutt ikke så verst! Jeg er SÅ fornøyd med begge to, så nå blir det ruter all the way.

Det blå er altså fra New Look og kostet £4.49 (45 kroner), mens det røde er fra New Look og kostet £9.99, altså en hundrings. Begge er i str. 8, som tilsvarer 36 her i Norge. Det er så greit å bestille når størrelsene faktisk er slik de skal være! Åh, i fare for å gjenta meg selv: Jeg er så fornøyd! Hva synes du?


So, my Wednesday wish a couple weeks ago featured tartan skirts, and as I could not make up my mind whether to get a bodycon or a skater and whether it should be blue or red, I got both. The blue one is from New Look and was £4.49, while the red one is Missguided and was £9.99 – not bad, in other words! I ordered both in size 8 (I’m a 36 here in Norway) and they fit me perfectly. I’m so happy with my new skirts! What do you think, then?

8 kommentarer

Siste innlegg