Favoritter #11

Vips så har vi nest siste mandag i november (snart desember, weeee!), og da er det på tide med dette innlegget der jeg viser frem mine favoritter denne måneden, nemlig:

Denne gangen blir det skjønnhets- og velværerelatert, med et aldri så lite innslag av underholdning.

1.  Velduftende håndkrem
Altså, lukten av denne her ♥♥♥ Superbillig men god håndkrem fra H&M på pumpeflaske som er så utrolig praktisk at dere aner ikke. Og selv om den er parfymert som bare pokker så funker den på eksemhendene mine, tenk det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2.  Choker
Her henger jeg nok litt etter, men har virkelig fått opp øynene for disse (igjen, det går i perioder), særlig de enkle svarte med et lite anheng på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3.  Leppestift
Prikken over i’en sminkemessig er for meg leppestift. Jeg måtte roe litt ned på bruken da jeg fikk tidenes munnsår i forrige uke, men nå som det er nesten grodd så kan jeg kjøre på med litt leppefarge igjen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4.  Podcast
Jeg har fått opp øynene for podcast i det siste. Tusvik & Tønne har jeg hørt på i perioder tidligere, men nå, NÅ har jeg oppdaget Synnøve og Vanessas podcast! DET ER SÅ GØY. Dette er to voksne, flotte damer som ikke tar seg selv så høytidelig mens de snakker om livet. Herlig!

5.  ELF All Over Color Stick
Denne er så gammel at jeg burde sikkert ikke bruke den lenger, men den er så fin. Det er på en måte en highlighter stick (jeg bruker den i alle fall som det), der du bare “tegner” på for eksempel kinnbeina og gnir litt med fingeren etterpå. Denne fargen heter Pink Lemonade og blir slett ikke så rosa på, bare et delikat lite hint. (Og så fant jeg akkurat ut at den produseres enda, så du kan finne den på ELF-nettsiden)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10 kommentarer

Siste innlegg