Fretex-shorts

Husker dere at jeg hadde sykt lyst på denne shortsen fra H&M? Vel, jeg prøvde den, og den ble absolutt ikke kjøpt. Fordi jeg ikke liker å vise frem rumpa mi til alle og enhver, og da er det ikke noen vits i å kjøpe en denimtruseSlik er det nemlig med cirka 90% av shortsene jeg har sett i butikkene i år, noe som er grunnen til at jeg ikke har kjøpt meg ny shorts. Vel, til nå.

Fordi jeg gikk en tur på Fretex for å kjøpe blomsterpotter (til 10 kr, win!), og så kikket jeg litt, da. Og så fant jeg denne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En helt vanlig, lang dongerishorts, høy i livet, i ordentlig denim. Ikke noe elastikk her, nei! Jeg prøvde den, og fant ut at den var vel verdt de 69 kronene. På bildet over er den jo ganske maskulin og helt ærlig litt pensjonist-aktig ut (hvis det er lov å si), men det var jo enkelt å gjøre noe med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med oppbrettede ben og et fint belte ble den cirka super, og så slipper jeg å gå og trekke den ned bak, for den går halvveis ned på låret. Ser også for meg at den kan bli kul med bukseseler til. Hurra for gjenbruk og Fretex!

#gjenbruk #fretex #engangtil

24 kommentarer

Siste innlegg